Super mooie oorbellen

Ik heb een paar hele mooie oorbellen besteld. De levering verliep goed en ik had de oorbellen al na 2 dagen in huis in een mooie cadeauverpakking. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst vaker sieraden via deze My Unique Style bestellen. Een echte aanrader!

Snelle levering, mooie kettingen

Ik heb de kettingen snel gekregen, kreeg snel antwoord op mijn vragen en ze hebben een goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede artikelen en snel thuisbezorgd

Twee keer besteld voor mijn dochter haar verjaardag, ben zeer tevreden over de sieraden, en keurig thuisbezorgd!!!

Persoonlijk en super mooi

De sieraden zien er supermooi uit en worden in leuke doosjes bezorgd die de sieraden ook nog eens goed beschermen. Daarnaast zit er altijd een leuk kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Al eerder sieraden bestelt en ook toen al goede service, net als nu

Prachtige sieraden en prima service

Ik snuffel graag op de site en heb wel eens een vraag. Je krijgt gelijk antwoord, in ieder geval geven ze te kennen het bericht te hebben gelezen en doen een berichtje als ze het antwoord hebben

Super vlugge levering, mooie collectie. Goede verhouding prijs kwaliteit!

Altijd leuk sieraden en snelle service

Onwijs blij met mijn nieuwe earcandy :-) Leuke prijzen en snelle levering!

Super mooi sieraad

Onze dochter was super blij met haar Tree of live hanger. Ook snel geleverd.

Makkelijk, snel en vooral mooi

Snelle service, mooie juwelen !

Supersnelle levering, hele mooie sieraden. Helaas qua ringen voor mij weinig keuze in grote maten (21)

Snelle en super goede service Met een persoonlijk tintje door het toegevoegde kaartje

Ik ben zeer te spreken over de service en en kwaliteit die my unique style leverd!

BLIJ

Ontzettend goed! Zelfs in Corona tijd kwam mijn levering supersnel binnen. Als de sieradendoosjes opengaan en je wordt er blij van is mijn shopervaring geslaagd

Ik kende My Unique Style niet maar ben vanaf nu groot fan!

Ik zocht een ear cuff en kwam zo bij My Unique Style terecht. Wat een leuke dingen en goede prijzen. Ik bestelde naast de ear cuff (precies wat ik zocht) nog een set ear huggers en beide waren in werkelijkheid nog mooier dan ik had gedacht ❤️. Ik heb als verjaardagscadeau voor een vriendin direct weer bij My Unique Style besteld. Een echte aanrader dus!

Hippe sierraden voor een leuke prijs. Snel bezorgd.

Super snelle levering (vrijdag besteld, dinsdag in huis)!

Je word goed op de hoogte gehouden en de bestelling kwam verzorgende, netjes en leuk binnen!

Ik had nog nooit van deze site gehoord. Ik ben een sieraad gaan zoeken voor een vriendin van mij. Door de duidelijke mails werd ik goed op de hoogte gehouden en voelde de site meer als veilig voor mij. Dit maakte dat ik het cadeautje (sieraad) ging bestellen. De sieraad kwam snel binnen en ook nog is een mooi doosje zoals beschreven. Dat maakte het nog leuker om te mogen ontvangen. Door deze ervaring, ga ik zeker nog eens vaker een kijken je nemen op jullie site. Echt heel leuk!

zorgvuldige afhandeling van de bestelling

Netjes, snel en zorgvuldig. Mooie spulletjes

Een snelle levering van mooie originele sieraden

Heb een heel niet oorfeestje besteld. 2 paar oorbellen en een piercing. Je hebt veel keuze, de sieraden zijn mooi basic of trendy, maar net waar je zin in hebt.

Mooie sieraden en super service!

Snelle levering, mooie sieraden, en erg goede service bij vragen.

Perfectomundo!!

Zeer snelle verzending en een leuk persoonlijk kaartje erbij! Helemaal top!

Mooi en stijlvol

Voor het eerst iets besteld. Voor dat ik het in de gaten had had ik voor bijna €150 besteld. Dus daarom met pijn in mijn hart een aantal oorbellen geskipt en eerst de bestelling afgewacht. De levering was stijlvol in mooie doosjes en alle oorbellen zijn op hun eigen manier bijzonder. Mijn volgende bestelling zijn denk ik de turquoise earclimbers.

Zo veel keuze

Prima service, snel geleverd en heel veel keuze. Mooie sieraden en goed betaalbaar

Super leuke sieraden en snelle levering

Ik bestel altijd mijn sieraden bij My Unique Style. Snelle levering goede kwaliteit en de leukste sieraden voor een leuke betaalbare prijs

Heel positief

Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje bij mijn bestelling!

Top service, super vriendelijk!

Heb nu al meerdere sieraden gekocht, bij een paar oorbellen was het niet helemaal goed gegaan. Heb gebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan en het probleem werd direct opgelost. Ik bestel hier zeker weer

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk