Pluspunten

Goed advies en snelle levering. Prachtige ring en ook blij dat het in grotere maat geleverd wordt. Ik heb er al veel complimenten over gehad. Top!

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle en goede service!!!

Pluspunten

Prima service, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en lief kaartje bij de aankoop

Niets

Pluspunten

Snel bezorgd, goed verpakt

Pluspunten

Mooie armband gekocht voor een vriendin wat ook nog eens mooi ingepakt was. Leuk om zo een kadootje te geven.

Pluspunten

Snelle en correcte levering., leuke bedankkaart in de aankoop. Leuk gedaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, productfoto komt overeen met werkelijkheid.

Pluspunten

Mooi verpakt, goeie kwaliteit, snel bezorgd!

Pluspunten

Vlotte levering, mooie spullen, netjes verpakt en prima prijs-kwaliteit verhouding. Heb inmiddels 3 bestellingen gedaan en ben enkel positief over My Unique Style!

Bij sommige producten ontbreken de ‘aan’ foto’s, waardoor de grootte, kleur of lengte van het sierraad niet duidelijk wordt afgebeeld. Mijn tip: voeg bij ieder product een foto toe waarbij het gedragen wordt zoals de bedoeling is :)

Pluspunten

Snelle reactie, doen niet moeilijk na foutieve levering. Top!

Pluspunten

Jawel ik vindt hun vriendelijkheid naar de klant geweldig, al bel je bij wijze van spreken hun smorgens op, ze staan je echt vriendelijk te woord. Ik vindt het in een woord geweldig. Niets teveel gezegd.

Wel n tip qua betreft de maten vd ringen, als ze niet meer te leveren zijn, graag gelijk verwijderen. En de maten die er wel nog zijn. Alleen die op de site laten.

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt!

Pluspunten

Alleen maar lof. In alles super snel, info over je bestelling helder, levering zeer snel. Goed verpakt. Product (oorbellen) zien er mooi uit, wijkt niet af van foto's op website.

Pluspunten

Snelle levering , en normale tarieve wat betreft de verzendkosten

Pluspunten

Altijd een lief kaartje erbij

Pluspunten

Snelle verzending. De persoonlijke touch (kaartje in het pakket) is fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de geleverde ring belette mij om mijn vinger te kunnen buigen. de onderkant van de ring deed zeer door scherpe rand, meer aandacht voor de afwerking wellicht?

Pluspunten

Ik had gebeld voor een product dat was uitverkocht. Soraya had mijn naam genoteerd en mij gelijk gebeld toen ze het weer binnen hadden. Top service!!

Pluspunten

Super snelle levering, kwaliteit product, leuk ingepakt, super aardig persoonlijk kaartje erbij!! Heb al meerdere keren besteld en altijd top!! Ben zeeeeer tevreden!!

Geen!!

Pluspunten

Netjes en snelle verzending

Het kettinkje dat ik besteld had, zat volledig in de knoop toen het pakketje bij mij aan kwam.

Pluspunten

Moderne sieraden

Iets Meer Accessoires

Pluspunten

Eigen geschreven kaartje bij de sieraden. Zorgvuldige email verwerking en updates. My unique Style gaf mij het idee dat ik een cadeau had gekregen ondanks dat ik er zelf voor betaald had! Ook een mooie verpakking. Attent!

vooralsnog geen verbeterpunten. Goede marketing!

Pluspunten

Prima service, snelle levering

Pluspunten

Super leuk om een kaartje bij je bestelling te krijgen. Zo maakt het je bestelling heel persoonlijk. Heel leuk!

Ga zo door!

Oosterwoldseweg 2