Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment, actief op social media.

Ik heb er pas één keer besteld, tot zo ver ben ik niks negatiefs tegen gekomen.

Pluspunten

Alles is naar wens gegaan

Pluspunten

Het aanbod en uitsraling van de site

vond dat er teveel zilverkleurige sieraden waren

Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking en super persoonlijk met een handgeschreven briefje erbij

Pluspunten

Mooie kwaliteit en supper snel geleverd

Geen kan gewoon niet beter

Pluspunten

Een hele nette prijs voor de oorbellen, een snelle levering en ook geleverd in een mooie maar ook stevige verpakking

De verzendskosten zijn in verhouding aan de dure kant voor als je maar een 2 paar oorbellen wilt bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb contact gehad via chat over een bestelling die nog niet was geleverd. Vier dagen later zijn de oorbellen nog steeds niet geleverd.

Pluspunten

Goede service! En bestelling kwam met een persoonlijke bedankt kaartje.

Pluspunten

Leuke sieraden origineel en goede snelle levering en mooi verpakt allemaal

Pluspunten

Hele mooie sieraden. Goede kwaliteit. Snelle levering. Zeer klantvriendelijk! Bij de geleverde bestelling een kaartje met een persoonlijk bedankje . . . geweldig!

Pluspunten

mooie producten snel verstuurd met leuke kaart erbij

Pluspunten

snelle en duidelijke levering, en overzichtelijke website

geen

Pluspunten

Snelle reactie via de klantenservice Goede producten Snelle levering Persoonlijk pakketje

Ga vooral zo door! Misschien wat meer adverteren, duurde even voordat ik jullie gevonden had!

Pluspunten

Leuke website met mooie items. Makkelijk te bestellen en snelle levering!

Pluspunten

Superleuke sieraden, helemaal top, aardig aan de telefoon,

Mijn account was met t nieuwe systeem verwijderd. Inloggen lukte maar niet. Telefonisch begreep ik waarom. Misschien de volgende keer een algemene melding op de site of mail dat dit aan de kant kan zijn als inloggen niet lukt.

Pluspunten

Snel en duidelijk. Top geregeld alles.

Pluspunten

Snelle en goede service. En te gek leuke sieraden !

Pluspunten

Geweldige service vriendelijk snel en behulpzaam. Mooie sieraden.. wat wil je nog meer

Ga zo door!!!

Pluspunten

Mooie ringen. Gemakkelijk en snel omruilen. Retourgeld direct overgemaakt. Hele vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Aanrader!

Pluspunten

Ik had voor moederdag een prachtig enkelbandje gekregen. Helaas was deze binnen enkele dagen kapot. Na mailcontact werd mij vlot een nieuw enkelbandje toegestuurd. Helaas ging deze ook na enkele dagen kapot. Ik heb er melding van gemaakt om aan te geven dat het gebruikte materiaal wellicht te kwetsbaar was voor een enkelbandje. Ik had niet de verwachting dat er nogmaals een vergoeding gegeven zou worden. Tot mijn vreugde kreeg ik een kortingscode om iets anders uit te zoeken. Hiervoor heb ik 2 paar oorbellen gekocht en deze werden vlot geleverd. Ik vond het echt een prima service!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb 2 keer een enkelbandje besteld en deze zijn allebei na 3 keer dragen al kapot. Slechte kwaliteit.

Pluspunten

Prima, leuke verpakking, snel

Geen idee

Oosterwoldseweg 2