Pluspunten

Mooie producten en goed geprijsd. Goede service achteraf.

Misschien kan de reactietijd op berichten op FB beter.

Pluspunten

Hele snele levering

Ik vond dat de ring er goedkoper en minder mooi uitzag in het echt dan op de website foto's (en mijn andere zilveren ringen).

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en het persoonlijke berichtje erbij vond ik erg leuk.

Pluspunten

Super snelle levering van mijn bestelling en mooie ring en oorbellen! Ik ben het heel blij mee

Pluspunten

Snel,prima verpakt, mooie prijs

Pluspunten

Mooi producten, goede prijzen en een snelle levering! Goh het lijkt wel reclame

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Erg blij met m’n teenringetje. 1e keer besteld via bol.com maar die helaas op een stormbaan kwijt geraakt. Hierna direct bij My Unique Style besteld en top.

Pluspunten

snel, correct en vriendelijk

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Artikel komt overeen met de afbeeldingen op de website.

Pluspunten

Hele duidelijke en overzichtelijke site. Vind het als net klant van jullie net een snoepjeswinkel. Ben dol op sieraden en vooral de sieraden die jullie verkopen zijn voor de doelgroep (dames van jong tot oud) erg aantrekkelijk. Daarnaast kreeg ik een snelle verzending van mijn product, want ik kon natuurlijk niet langer wachten en kon snel met vol enthousiasme op een verjaardag de oorbellen laten zien, waardoor mijn nicht zelf ook even een kijkje wou nemen en iets had besteld. Zoals ik al zei is de levering snel waardoor het erg aantrekkelijk is voor mij als klant en alles ziet er tip en top uit, waardoor het een totaal plaatje is. De buitenlandse inspiratie maakt de sieraad natuurlijk uniek en dat maakt het het dragen ook zo leuk.

Misschien is een bedrag vanaf 50 euro best wel hoog, vond dat wel jammer. En ik ben zelf erg van de rosé gouden oorbellen knopjes, die ook voor veel meiden uit mijn omgeving toch wel echt een hype blijven, dat daar wat aan inbrak qua collectie.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle afhandeling en levering. Ondanks dat op de website stond dat het product 2-3 weken levertijd had, had ik het binnen een week in huis! Top!! Ik ga binnenkort zeker nog iets bestellen, ik heb alweer heel veel leuke sieraden gezien.....

Pluspunten

Altijd netjes optijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service gebroken enkelbandje melden en een nieuwe krijgen top

Pluspunten

Zeer leuke sieraden, prijs / kwaliteit is goed, service is zeer goed maar wat voor mij de kers op de taart was: de presentatie. Je maakt je postpakketje open en dan zit er gewoon een lief handgeschreven kaartje bij, gericht aan mij! En ook de naam nog eens goed geschreven! Nog nooit gezien maar een geweldig leuk idee om het op deze manier te doen! Love it

Nvt

Pluspunten

Leuke aparte vrolijke sieraden. Ik ben fan!

Heb ik niet.

Pluspunten

Originele sieraden voor een goede prijs.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk! Ik wilde graag een armbandje met 3 letterbedels terwijl de oorspronkelijke uitvoering met 1 bedel was. Na een mail en tel. contact is dat helemaal goed gekomen! Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt, zeker een aanrader deze webshop.

geen

Pluspunten

Heel erg vriendelijk en je wordt heel snel geholpen als je vragen hebt. Echt super

Die heb ik geen. Alles is top, precies zoals ik het hoor te verwachten !

Pluspunten

Goede nette service!!!

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en een lief bedankje :-)

Nee hoor, het is prima zo.

Pluspunten

Je krijgt wat je koopt.....snelle nette levering

Pluspunten

Leverd snel en netjes! Nu 2x een bestelling gedaan en beide keren na volle tevredenheid

Voor mij niets

Pluspunten

Super klantvriendelijk! Ik had tot twee keer toe gedoe met dezelfde bestelling, maar werd perfect opgelost.

Gratis retourneren, want doordat je betalen moet ben je al snel geneigd dingen te houden.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk