Pluspunten

Helemaal super, van begin tot einde ..!! Zeker “Tot Ziens”

Pluspunten

Leuke sieraden Goede shop Snelle levering Leuke doosjes Betaalbaar

Pluspunten

Ik had een vraag gesteld via de klantenservice, deze werd meteen de volgende dag beantwoord. Hierdoor kon ik snel mijn bestelling plaatsen. Bedankt!

Pluspunten

Ookal werd het pakketje naar duitsland gestuurt, was het super snel hier‼️ Super qualiteit. Liefdevol verpakt met een persoonlijk kaartje op zn duits

Pluspunten

Duidelijke website. Je hebt je bestelling snel in huis.

Pluspunten

Zeer snel ontvangen ...

Pluspunten

Snelle levering Goede service Overzichtelijke website Bedankt kaartje - erg leuk

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

Perfect, leuke site, en hele goede en snelle levering, leuk product gekregen, ik ben heel tevreden!

NVT

Pluspunten

Snelle levering, betrouwbaar, klantvriendelijk, goede service, goede kwaliteit:)

Pluspunten

Snelle verzending, oorbellen zijn top

Pluspunten

Overzichtelijke webshop en snelle levering! Ik ben zeer tevreden en zal zeker My Unique Style blijven volgen!

Keep up the food work!

Pluspunten

Snelle levering met een lief persoonlijk kaartje.

Nvt

Pluspunten

Geweldige service. Vriendelijke mensen. Geweldige klantenservice

Geen tips

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service. Mooie producten.

- Ik had de oorringen wat groter verwacht. En van 1 paar oorringen ben ik verbaasd dat er geen sluiting zit, maar dat het een simpel ringentje is net lijkt of het uit een pen komt..ipv dat het een oorbel is...dan vindt ik het te duur...want nu ben ik bang dat ik het ga verliezen. Jammer, dat afhalen geen optie is, dan had ik ze even kunnen bekijken. Verder vindt ik dat ze op hun site wel mooie spullen verkopen. Lekker bohemian, vintage.

Pluspunten

Ruime keuze en snelle levering

Pluspunten

Zéér positief, ik werd zeer goed geholpen.........en snelle levering en heel leuk verpakt. De dames krijgen van mij een 10 met een griffel

Géén.......ga zo door.....

Pluspunten

Mooie sieraden en hele snelle levering. Ook toen ik wilde ruilen in een andere maat ging het erg vlot. En als slagroom op de taart zat er een handgeschreven kaartje in het pakje. Heel leuk!

Misschien ergens duidelijker aangeven waar een retour of omruil naartoe kan. Ik moest via de postcode zelf de woonplaats opzoeken.

Pluspunten

Super snelle levering , erg leuk het persoonlijk geschreven kaartje en korting bij evt volgende bestelling

Pluspunten

Goede snelle levering. Mooie sieraden die voldoen aan de verwachtingen

Pluspunten

Snelle levering, leuk en attent het bijgaand kaartje tav je aankoop. Ik zeg top.... binnenkort maar ook iets moois voor mezelf bestellen :)

Pluspunten

Alles wat besteld is wordt netjes bezorgd, en via de mail wordt ook goed aangegeven via PostNL met een track en trace code. Ik bestel hier graag.

Niks op aan te meelrken

Oosterwoldseweg 2