Pluspunten

Snelle levering, achteraf betalen, pakket goed verpakt

Ik heb pas 1x wat besteld dus nog niet veel ervaring met het bedrijf. Nog geen verbeter punten wat mij betreft

Pluspunten

supersnelle afhandeling bestelling. Goede update(s) voortgang bestelling. En de aflevering heel attent voorzien van een leuk kaartje. Super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, correct goed bereikbaar (mail) Altijd een persoonlijk geschreven kaartje erbij is erg leuk!

Pluspunten

Super leuke spullen en super service

Niks. Prima zo!

Pluspunten

unieke sieraden! Super leuke en originele cadeaus voor anderen en mezelf ;-)

Pluspunten

Vlotte reactie op mail, snelle bezorging, verzorgd in doosje, prachtige sieraden voor goed bedrag. Ben erg blij met m'n ring.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten en snelle levering

Ik heb 2 weken geleden oorbellen maat 8,10 en 12 mm besteld. Maar heb 1 keer 8mm binnen gekregen en 2 keer 10 mm. Heb hier een mail over gestuurd, maar nog geen reactie. Waarschijnlijk is mail niet goed aangekomen. Verder wel blij met de oorbellen, en krijg leuke reacties. Gaan alleen wel heeel moeilijk dicht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nadat ik wat problemen had met de juiste levering van een ring, is het goed opgelost en had ik snel de goeie maat en een formulier binnen om kosteloos te retourneren

Handig om een telefoonnummer op de site te zetten, als je vragen hebt, dan wordt je sneller geholpen

Pluspunten

Persoonlijke touch Overzichtelijk Snelle levering Mooie producten

Kan ik zo niet verzinnen

Pluspunten

Pluspunten

Het is mijn derde bestelling, wederom alles perfect in orde. Deze shop begint duidelijk tot mijn favorieten te behoren.

Nvt

Pluspunten

Netjes afgeleverd. Leuke persoonlijke kaart.

Pluspunten

My Unique Style heeft snelle levering, scherpe prijzen, goede prijs/kwaliteit verhouding, originele en creatieve ontwerpen, leuke trendy sieraden.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Hele nette producten. Leuk dat jullie het zo persoonlijk maken. Oorbellen zijn mooi en top kwaliteit.

Pluspunten

Goede service, duidelijke aanduiden voor het opmeten van je ringmaat. Het product komt ook overeen met de foto. De persoonlijke note bij de bestelling maakt het af

Pluspunten

Snelle reacties en goede service

Een artikel dat niet meer leverbaar is beter niet op de site aanbieden

Pluspunten

Voor mij 10 op 10!!! *****

Eventueel uitbreiden met kleding bohemian style bijvoorbeeld.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke omschrijvingen. Bij problemen een snel antwoord terug !

Over bepaalde producten wat meer informatie hoe die valt.

Pluspunten

Product kwam overeen met het plaatje op de site. Snelle verzending.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk