Super. Snel geleverd. Mooi verpakt

Zoals altijd weer een snelle levering met prachtige oorbellen! Jullie stellen nooit teleur.

Geweldige sieraden!

Winkelen bij jullie is een feest en verslaving! De mooiste sieraden voor een mooie prijs en de service is in een woord TOP!

Hele goede service

Ondanks de corona was er wat vertraging bij het versturen van mijn bestelling. Ik had hier dan ook een mailtje voor verstuurd en ik heb ook direct een mailtje terug ontvangen. Dit is voor mij een goede service. Ik heb dan een paar dagen nadien mijn bestelling ontvangen en ik ben hier heel tevreden mee! Mijn kleine zus die normaal niet echt oorbellen draagt vind ze ook super mooi dus bij deze ga ik ze ook nog eens voor haar bestellen.

Website is overzichtelijk, bestelling was snel geleverd en de sieraden zijn ook super leuk!

Helemaal super!

Goede prijs, en goede kwaliteit! Ik heb hier al twee keer besteld en ga dat zeker vaker doen. Snelle levering ook!

Mooie sieraden

Bij ontvangst van mijn sieraden, bleek dat mijn oorbel stuk was gegaan. Hierover direct contact opgenomen met de klantenservice en foto's gemaakt. Vervolgens mocht ik een nieuw sieraad uitzoeken die gratis werd opgestuurd. De klantenservice heeft mij goed geholpen, dus hier ben ik erg tevreden over. De sieraden zijn mooi, alleen is de kwaliteit aan een erg matige kant. De sieraden zijn erg kwetsbaar en fragiel, dit is een teleurstelling.

Mooie producten en niet duur.

Producten worden snel geleverd en goed verpakt. Leuke prijsjes en uitgebreide sor******.

Zeer goede service

Niets op aan te merken. Top voor wat betreft leveringstijd en retourservice.

Niet goed!

Heb niet het bestelde armbandje ontvangen. Ik ontving een ander armbandje.

Mooie sieraden voor een goede prijs

Ik heb voor mezelf mooie zilveren oorbellen gekocht en voor mijn zus en moeder mooie zilveren armbandjes. Ze waren snel geleverd en netjes verpakt.

Mooi producten op een persoonlijke manier bij je thuis

Mooeie producten, leuk het handgeschreven kaartje en goeie sit!

Prachtige earcandy

Had 2 paar oorbellen besteld. Het kwam heel snel binnen en bij openmaken zag ik meteen dat het met de grootste zorg ingepakt is. En mijn oorbellen zijn zo mooi!! Echt heel blij met mijn aankoop en zal hier zeker vaker bestellen

ruime keuze

alles wordt prima geregeld en de sieraden zitten mooi verpakt! geen aan/opmerkingen

Sieraden blijven mooi

Goede en snelle service, mooie sieraden. Ik heb al veel waarmee ik kan combineren.

Super leuke sieraden!

Prachtige sieraden! Veel keuze!

Topppppp!

Ik heb al meerdere keren besteld en elke keer zeer tevreden. De service is goed en snel zodat ik niet te lang hoef te wachten om met mn mooie nieuwe sieraden rond te paraderen!!!! Thanks!

Wel goed

Het is goed en mooi spul.

Fijne site, snelle bezorging. Bestelling compleet.

Snelle service en prachtige producten

Goede kwaliteit, snelle levering en mooi product. In 1 woord, fantastisch!

Erg mooie sieraden, snelle service

Erg mooie sieraden, snelle service, duidelijke website

Hier mijn mooie oorbellen gekocht, ze waren super snel binnen en kreeg er een leuk persoonlijk kaartje bij.

bestelling volgde snel en prima artikel

Ik had een kettinkje besteld en dat kwam heel snel binnen. Verder prettige en gezellige mail over wanneer de bestelling binnen zou komen!

Een cadeautje om te ontvangen!

Mooie, uitgebreide collectie... Op tijd verstuurd en met aandacht. Zo zat er een kaartje bij mijn bestelling. Heel leuk gebaar!

Top service!

Snel,duidelijke site,netjes verzorgd en persoonlijk pakketje

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk