Pluspunten

Super goede kwaliteit ! En word erg snel geleverd

Pluspunten

De persoonlijke benadering, zoals het kaartje dat je bij je bestelling krijgt. Duidelijke website, en natuurlijke leuke spulletjes

Prima, houden zo

Pluspunten

Eerlijk. Mooie producten. Snelle, goede en bijzonder klantvriendelijke service. Ik ben een tevreden klant!! :-D

Doorgaan, zoals jullie zijn! Blijf vernieuwen en aanvullen, jullie hebben echt mooie spulletjes!

Pluspunten

Top top top!

Pluspunten

Snelle levering Mooi verpakt Mooie artikelen

Pluspunten

Contact via de chat.

Na 2 weken wachten om een geruilde ring te krijgen is het toch allemaal goed gekomen.

Pluspunten

Snelle levering, en blij met het artikel

Pluspunten

Leuke artikelen, goede bezorging, leuke persoonlijke benadering door het handgeschreven kaartje bij je aankoop.

Pluspunten

Mooie sieraden. Prettige website met duidelijke achtergrond over de sieraden. Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Verzending is zeer vlot en de site is mooi!

Ik zou liever bij elk juweel een aanfoto hebben.

Pluspunten

duidelijke site en snelle levering

Pluspunten

Snel, alles goed vindbaar, goede levering.

Pluspunten

zodra je wat besteld hebt komt het netjes binnen, niet beschadigd of iets dergelijks. Brede collectie, super leuk!

Geen, voor zover ik het weet doen ze het goed :)

Pluspunten

Pluspunten

Wat een leuke oorbellen heb ik ontvangen. Ik had ze voor mijn zusje gekocht maar het deed pijn om ze weg te geven. Prachtige zilveren oorbellen. Wat ook erg fijn was was dat een dag na mijn bestelling ik de oorbelletjes al had. Super!

Pluspunten

Verzorgde levering, doosjes en sieraden zien er goed uit. Levering altijd in bubbeltjes plastic, leuke kaart erbij!

Ik kan niets bedenken.

Pluspunten

Snelle levering en zeertevreden met de aankoop!

Pluspunten

Snelle levering, snel en duidelijk antwoord op een vraag via de mail en via de Livechat functie en hele mooie sieraden :)

De website laad erg traag in Safari, maar ook Google chrome

Pluspunten

Snelle levering, mooie sieraden.

Pluspunten

Snelle levering Leuke producten

Pluspunten

Super leuke website en super snelle levering

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over jullie. Als je vraagt of het een andere dag geleverd kan worden is dat geen probleem. En ik vind het geweldig om een kaartje erbij te krijgen voor als dank. En niet te vergeten het was een onwijs mooie ring.

Pluspunten

Super mooie en originele juwelen! Echt een aanrader!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk