Pluspunten

Zeker snel service, mooie producten ook.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Al een paar keer een product moeten terug sturen omdat ik een andere verwachting had door de foto’s

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Persoonlijk kaartje bij de bestelde artikelen.

Pluspunten

Ontzettend originele sieraden en zelfs de grotere oorbellen zijn zo licht dat ze makkelijk te dragen zijn. Dat vind ik een enorm pluspunt. Bovendien een zeer snelle levering.

Voor de website heb ik een klein verbeterpuntje: Bij alle showcases van de sieraden aangeven of ze nog leverbaar zijn en niet bij het afrekenen pas de melding dat de bestelling niet afgerond kan worden, omdat er te weinig exemplaren in voorraad zijn. Dit was bij enkele setjes oorbellen het geval, bij anderen werd het wel goed vooraf aangeduid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Jammer dat je zelf de retourkosten moet betalen als iets niet goed is....

Pluspunten

Pluspunten

Een zeer snelle levering, er wordt snel actie ondernomen vanuit het bedrijf om de klanten tevreden te houden. Daar komt bij dat de producten in uitstekende staat zijn. Algemene evaring, top!

X

Pluspunten

Supermooie (o.a. echt zilveren) sieraden) voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

snelle en correcte service, en ze leveren kwaliteit!

geen! Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

Snelle levering, mooi product en leuk kaartje erbij.

Pluspunten

Prima site, snel afgeleverd en mooi product

Pluspunten

Snelle verzending, leuk persoonlijk berichtje erbij, goede kwaliteit

Pluspunten

Al vaker ringen besteld en deze zijn altijd van topkwaliteit! Origineel, mooi en altijd keurig verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

Makkelijker filteren op bepaalde sieraden (kleur etc)

Pluspunten

Snel achteraf betalen goede producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind dat er een leuk gevarieerd aanbod aanwezig is.

Zelf vind ik de twee ringen die ik heb besteld er erg ‘goedkoop’ uitzien. En dat terwijl ze dat absoluut niet zijn. Jammer, want ik vond ze er op de website wel erg mooi uitzien. Ze gaan dus terug! Geen idee of dit met de rest van de collectie ook zo is.

Pluspunten

Ze hebben hele mooie, bijzondere sieraden en je bestelling is heel snel binnen! Echt top!

Ik heb geen verbeterpunten, ben heel tevreden!

Pluspunten

Snelle levering en super leuke spulletjes. Overzichtelijke website zonder moeilijke dingen.

Nvt

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Heel blij met de oorbellen, precies zoals ik had verwacht. Ik zal My Unique Style zeker aanbevelen.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk