Pluspunten

Leuke collectie en veel stalen sieraden Persoonlijk kaartje bij de bestelling Ook een keer wat terug gestuurd en prima afgehandeld

Pluspunten

Snelle levering, netjes afgehandeld.

Pluspunten

- snelle service - mooi pakketje - maar vooral een super prijs/kwaliteit verhouding

Eigenlijk geen....of nog meer producten om uit te kiezen

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt. Produkten zijn zoals op de website. Goede service.

Geen. Heb al een paar keer wat besteld. Altijd tevreden.

Pluspunten

- Correcte verzending - Netjes ingepakt in eigen sieradendoosje - Leuke oorbellen Blij mee!

Pluspunten

Persoonlijk kaartje ontvangen is fijn!

Pluspunten

Veel mooie sieraden,snelle bezorging

Ik zou het eigenlijk niet weten,ik vind het prima zoals het nu is

Pluspunten

Snel goede service, leuke, mooie producten

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt

Nvt hou dit vast

Pluspunten

Snelle levering, goede fotohandel product. Goede kwaliteit en heel mooi verpakt

Pluspunten

Altijd snelle levering, goede kwaliteit en goede bereikbaarheid via de chat als je vragen hebt

Zou fijn zijn bij meerdere bestellingen de sieraadjes in eigen doosje. (Soms heb ik een bestelling voor mijzelf en een cadootje). #tip

Pluspunten

Super snelle service En een lieve kaart gekregen bij me bestelling gewoon een top winkel

Kan ik niet op noemen

Pluspunten

Zeer duidelijke site en supersnelle levering. Oorbellen worden worden in een mooi en handig doosje verstuurd.

Pluspunten

Mooie overzichtelijk site, snelle prettige communicatie via de mail. Top producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie artikelen, goede kwaliteit. Ik heb 1x eerder via bol.com besteld en 1x rechtstreeks. Beide leveringen gingen vlot. Ook de levering in het doosje met een persoonlijke boodschap vond ik erg leuk.

Iets meer foto’s van de producten wanneer ze gedragen worden. Een aantal producten zijn dan beter in te schatten hoe groot/klein ze zijn. Ook iets meer tussentijdse informatie als een product langer op zich laat wachten of simpelweg meer tijd in beslag neemt. Ik heb een bar ketting met gravure laten maken dan is het fijn in 3 weken tijd wel een bericht te hebben van de svz.

Pluspunten

Prima geholpen. Snelle levering en keurige behandeling bij toch een retour.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten Goede en vriendelijke telefonische service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, leuk assortiment

Helaas was de ring die ik had besteld niet de juiste maat. Hoewel het maat 17 moest zijn, was deze veel groter.

Pluspunten

Goede producten, snelle levering

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en zeer goede service

Pluspunten

Hele snelle levering

Nope

Pluspunten

Mooie artikelen Snelle service Vriendelijk En als je iets wilt ruilen is het geen probleem! Ook dat regelen ze snel en netjes.

Ga zo door

Pluspunten

Persoonlijk kaartje bij je bestelling Netjes verpakt

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk