Pluspunten

Snelle en positieve reactie op mailcontact. Mooi ingepakt pakketje, ik kreeg een cadeautje van mezelf! :)

Pluspunten

Duidelijke website met goede foto's. Je weet precies wat je krijgt. Volgende dag lagen de oorbelletjes al in de brievenbus. Snel en makkelijk.

Bij mijn eerste bestelling geen negatieve punten ervaren.

Pluspunten

snelle levering, ook terugbetaling na retour sturen product ging heel snel.

Meer foto's van een product op de website plaatsen

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering, keurig verpakt, altijd een vriendelijk kaartje bij de bestelling.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Duidelijk productinformatie. Gratis verzending boven €50,-. Veel keuze. Goede kwaliteit. Zeer snelle (en goedkope) verzending. Netjes, leuk en degelijk ingepakt.

nvt

Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking, leuk persoonlijk kaartje, mooie producten. Goede prijzen.

Geen verbeterpunten, het is een fijne site!

Pluspunten

Snelle levering en leuk kaartje erbij!

Pluspunten

Mooie sieraden, snelle bezorging.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en behulpzame service! De medewerker die mij een paar keer heeft geholpen, doet dit hartstikke goed! Haar hulp en advies waren helder en duidelijk.

Geen verbeterpunten, want ik ben namelijk zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle verzending en goed geholpen met een passende oplossing voor de bestelling.

Pluspunten

Mooie sieraden, goed advies en snelle levering

Pluspunten

Snel en mooie zaken,

Beste, ik heb 1 stuk oorbel ondertussen teruggestuurd, de sluiting van de oorbel brak al af bij het aankrijgen met de post van de oorbel en eerste maal aandoen, de andere oorbel is goed Ik hoop dat ik dus een nieuwe oorbel krijg toegestuurd dit is allemaal goedgekomen en ik heb 1 oorbel opnieuw en gratis toegestuurd gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering in een mooie verpakking

Beter lezen wat er in de beschrijving staat, bij mij hing het verkeerde bedeltje voor

Pluspunten

Ik ben heel tevreden. Ik moest eens ring tot 2 keer terug sturen omdat hij niet paste, en dat was geen probleem. Ik ben ook aldoor vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster.

Pluspunten

Snelle service en levering.

Track & Trace code om je pakketje te volgen. Leveringstijd op de site vermelden.

Pluspunten

Veel keuze in leuke sieraden. Als je belt wordt je prima geholpen. Snelle levering

Pluspunten

Geweldige unieke posters met een uitstekende kwaliteit!

Ik mis de kleding nu klopt dat?

Pluspunten

De kaart na afloop!

Pluspunten

Snelle levering. Mooie producten.

Pluspunten

Zeer fijne en snelle levering. De bestelde producten kwamen in een mooi verzorgt doosje binnen. Zeer tevreden!

N.v.t.

Pluspunten

Hip en goede Service

Controleer je spulletjes incl sluitinkje oorbellen dit voorkomt terleurstelling voor verzenden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering leuk contact

Enkelbandje al kapot slevhte kwaliteit?

Pluspunten

Mooie website , artikelen duidelijk onschreven en super snelle levering ! Heel erg blij met mijn mooie oorbellen ! Thanx .....

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk