Pluspunten

Snel en zoals verwacht

Pluspunten

goed en effectief werk, het werk werd correct gedaan, en het artikel was heel mooi

geen!

Pluspunten

Snelle levering, mooie sieraden, en niet duur!

Pluspunten

Superleuke producten, snelle verzendservice, lieve persoonlijke berichtjes in het pakketje ☺️

Wat betreft de oorbellen zou ik het fijn vinden als er bij ieder paar ook een foto beschikbaar is van iemand die ze echt in heeft, niet alleen een foto van het oorbelletje zelf

Pluspunten

Top! Een dag later ontvangen met persoonlijke kaart :-) Artikel voldeed 100% aan mijn verwachting, precies zoals afgebeeld op de website.

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle bezorging!

Wellicht het icoontje van 'je winkelwagen' veranderen in een daadwerkelijk winkelwagentje, deze lijkt meer op een slotje dan een mandje. Duurde even voordat ik 'm gevonden had haha ;)

Pluspunten

Het product wat ik wilde bestellen was niet meer op voorraad en ik heb netjes een mail gekregen toen die weet op voorraad was. Bij veel webshops krijg je dit niet of te laat. Dit is erg possitief. En een goede prijs-kwaliteit verhouding. En een zel geschreven brief er bij doeg tegenwoordig veel maar blijft leuk om te ontvangen.

Er staat snelle levering maar das niet duidelijk. Je kan beter het aantal dagen neer zetten want wat voor jou snel is kan voor mij langzaam zijn. Het is maar een tipje. Voor de rest was alles tip top in orde.

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

Weet ik niet

Pluspunten

Snel, goede producten, met een lieve kaart er bij! Top!

Totaal geen verbeterpunten

Pluspunten

Mooie sieraden, snelle en goede service! Leuk verpakt de sieraden :)

Pluspunten

Ontzettend mooie betaalbare sieraden, snelle levering en een persoonlijk kaartje bij de bestelling, wat super fijn is om te krijgen!

Pluspunten

Snelle bezorging Leuke en unieke producten

nee

Pluspunten

Snelle levering. Producten precies wat ik er van verwachtte en ook nog een leuk persoonlijk kaartje er bij gekregen!

Geen.

Pluspunten

Snel en erg mooie producten.

Pluspunten

Snel, doet wat t zegt... Goede kwaliteit, blije vriendin... Leuke persoonlijke attentie

Niks

Pluspunten

Snelle levering, mooie, duidelijke website, netjes verpakt

Pluspunten

Groot aanbod van sieraden en een snelle levering per brievenbus post.

Oorbel die zijn uitverkocht van de website verwijderen, of direct bij het totaaloverzicht erbij zetten dat die zijn uitverkocht. Zou fijn zijn als je van elke oorbel een foto heb van hoe die valt in iemands oor.

Pluspunten

De keus voor levering in een envelop. Scheelt weer in verzendkosten. Prima sieraden voor de prijs.

Er zijn best veel producten uitverkocht.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verzending redelijk snel

Het juiste materiaal erbij zetten. Heb twee enkelbandjes gekocht als zilver en dat zijn ze beide beslist niet!

Pluspunten

Super mooie artikelen en ook op tijd geleverd

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er worden super leuke sieraden en handige accossoires verkocht, van goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs.

Wanneer producten uitverkocht zijn, duurt het soms lang voordat ze weer beschikbaar zijn.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Zichzelf (nog) meer promoten

Pluspunten

Snelle levering Hele mooie oorbellen :) Goede updates bij de verzending

Ik heb helaas geen verbeterpunten alles ging helemaal top ;)

Pluspunten

Snel, makkelijk en netjes ingepakt verzonden

Nvt

Oosterwoldseweg 2