Pluspunten

Quick delivery, good prices, great choice

Pluspunten

Vriendelijk, snelle service, mooie producten

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, in goede staat ontvangen en een leuk persoonlijk geschreven bedankje van jullie

Eigenlijk geen! Alleen jammer dat het alleen op werkdagen voor 17:00 dezelfde dag verzonden wordt maar eigenlijk is dat ook geen probleem :)

Pluspunten

Goede snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website, Snelle levering. De foto's komen over een met wat er geleverd wordt

Pluspunten

Duidelijke communicatie via de mail en de producten zijn precies zoals de foto's aangeven

Pluspunten

- Netjes ingepakt - Goed optijd verstuurt - Zoals foto - Tot nu toe goede kwaliteit - Persoonlijk

- Misschien track en trace code mee geven zodat je je pakketjes kunt volgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice en erg leuke sieraden!

Het zou fijn zijn als er meer duidelijkheid zou zijn over de levertijd. Er staat natuurlijk wel wanneer het wordt verstuurd maar hoe lang het nog duurt is niet heel duidelijk.

Pluspunten

Mooie sieraden en erg leuk persoonlijk kaartje erbij! Zal hier zeker vaker wat bestellen.

Pluspunten

Snel bezorgt Goedkoop Maar hartstikke goed en leuke producten

Zijn er niet q

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt, mooie produkten.

Pluspunten

Ik vind het echt ontzettend leuk hoe het op de post aan komt vooral met het persoonlijke kaartje! DAt wil iedereen toch hebben! Ik ben erg tevreden over de site en jullie hebben hele leuke dingen ook is het overzichtelijk en komt het snel aan erg fijn!

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering, sieraden van goede kwaliteit. Altijd leuk verpakt. Gewoon een cadeautje op je deurmat =)

Pluspunten

Het was mn eerste keer dat ik hier bestelde. Pakketje was ook de volgende dag in huis en het zit prima. Leuk bedankbriefje ook!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk aanbod wat in de mode is

Pluspunten

- duidelijke foto’s - snelle levering - goede beschrijvingen bij artikelen

Letten op hoe vaak er een bepaalde mail word verstuurd, ik kreeg namelijk 4 keer de verzendbevestiging.

Pluspunten

Kan geen negative vinden

Misschien ipv nummers ook de naam van het artikel vermelden

Pluspunten

Ik heb een super goede service ervaren bij mijn laatste bestelling. Ik vind jullie assortiment super leuk en ik had echt snel het paketje binnen. Mooi ingepakt en een leuke persoonlijke kaart erbij! Ben super enthousiast.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk