Pluspunten

Hele snelle levering & mooie, unieke producten. Bestelling is geleverd met een handgeschreven berichtje; heel leuk! Zeker een onderneming waar ik vaker zal gaan bestellen!

Pluspunten

- mooie sieraden - duidelijke site - betaalbaar

Soms zijn sieraden gefotografeerd waarbij ze om een vinger/arm/nek zitten, maar is het een onduidelijke foto.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, zelfs toen ik zelf een foutje had gemaakt met hoe ik het pakketje verzonden wilde hebben. Ik kreeg direct de volgende ochtend een reactie met een oplossing.

Pluspunten

Goede service Snelle levering Goede en mooie producten

Pluspunten

Mooie kwaliteit en snelle bezorging en voorraad bekent

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit prijsverhouding, fijne communicatie (ik wist wat en wanneer ik het kon verwachten)

Meer foto's zoals het sieraad er echt uit ziet. Nu had ik bij 1 product een andere verwachting. Resultaat is wel mooi, anders dan op de foto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering , via de mail antwoord op mijn vraag.

Duidelijker omschrijving van het artikel. Vond kwaliteit/prijsverhouding niet overeenkomen.

Pluspunten

Top klantenservice Prachtige juwelen

Pluspunten

Leuke sieraden, betrouwbaar.

Pluspunten

Snelle service Correcte afhandeling Nette verzending Goede klantenservice

Pluspunten

TOP!! Verkeerde levering geleverd. Gelijk de goede levering gestuurd. Op goed vertrouwen dat ik het verkeerde terug zou sturen. Via de chat geregeld!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De oorbelletjes waren mooi verpakt en zagen eruit zoals op het plaatje

Een oorbel ging direct stuk, dat was een enorme domper

Pluspunten

De kaart was wel mooi maar hij was niet helemaal glad meer .

Pluspunten

Super mooie foto's, leuke producten en goede prijzen. Raad deze site zeker aan!!!

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten, goede kwaliteit en mooie duidelijke website.

Als je een item in je winkelmand stopt en je klikt op verder winkelen dan eindig je weer bij het begin van de pagina en moet je weer helemaal door alles heen scrollen. Dit vind ik persoonlijk niet zo fijn.

Pluspunten

Snelle levering, klantenservice goed te bereiken

Vrij hoge verzendkosten in verhouding met de producten die aangeboden worden. Als ik oorbellen wil bestellen van een paar euro, vind ik de verzendkosten soms een te hoge drempel om daadwerkelijk te bestellen.

Pluspunten

Ik kreeg mijn bestelling zeer snel toegestuurd met een persoonlijk kaartje. Altijd leuk ;-). Buiten dat is het aanbod groot en gevarieerd.

Pluspunten

Snelle levering. Leuke doosjes. Leuk kaartje bij de bestelling

Makkelijker (kosteloos) kunnen retourneren.

Pluspunten

Snel bezorgd en goede klantenservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd.

Minder verpakking --> meer duurzaam :) (de verpakking gooi ik namelijk gelijk weg en dat is eigenlijk zonde

Pluspunten

Snelle service en levering. Bij telefonisch contact over een levering vriendelijk te woord gestaan.

Snellere terugstorting bedrag mbt levering retour. Nog niet ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, mooi artikel en leuk persoonlijk briefje erbij.

Nvt

Pluspunten

Zeer snelle levering. Ruilen wordt ook goed afgehandeld.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk