Pluspunten

Leuke, unieke en toch betaalbare sieraden. Vlotte levering en een leuk handgeschreven bedankkaartje met code ingesloten voor korting bij een volgende bestelling. Dat is nog eens leuk!

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Heel snel

Niet

Pluspunten

Mooie sieraden, goed verpakt, snelle levering en zeker niet duur voor de kwaliteit die je ontvangt!

Pluspunten

Persoonlijk kaartje vond ik erg leuk, snelle verzending & en het artikel zat in een leuk doosje.

Pluspunten

Snelle service Mooie artikelen Goede prijs Persoonlijk kaartje bij je aankoop Aankoop mooi ingepakt

Tot op heden geen.

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt Leuke persoonlijke noot dmw een kaartje Kwalitatief goede mooie items Fijn dat je achteraf kan betalen

Bij het invullen van de adres gegevens kwam ik er niet direct uit. Ik moest mijn geboorte datum invullen, maar daar was geen ruimte voor aangegeven. Dus heb ik het als bedrijfsnaam ingevuld en toen werkte het meteen.

Pluspunten

Pakketje kwam niet aan, ze reageren direct op je mailtjes en uiteindelijk hebben ze gratis nog een keer gestuurd

_

Pluspunten

Snelle service Goede kwaliteit Snelle levering Diverse producten

Pluspunten

Bestellingen gaan heel soepel, en de winkel verkoopt mooie spullen

Het zou handig zijn als de optie 'ophalen bij postnl pick-up punt' er ook was, scheelt het lastigvallen van de buren

Pluspunten

Ik kreeg zeer snel antwoord op mijn vraag. Mijn kettinkje was binnen de gestelde levertijd binnen en zat netjes verpakt top!

Op de site zou duidelijker aangegeven kunnen worden hoe het werkt met het kiezen van een letter voor je initial ketting maar dit is mogelijk al aangepast inmiddels

Pluspunten

- De site is overzichtelijk en aantrekkelijk - Ik vind het fijn dat er een optie 'mail me als het product weer op voorraad is' is - De chat werkt goed, ik kreeg snel een reactie, deze was vriendelijk & duidelijk. Hierdoor voelde ik me gewaardeerd als klant - Voor 17u besteld vandaag nog verzonden --> Dit vind ik zeker een pluspunt. - Vond het kaartje bij het ontvangst van het pakketje erg leuk! Zo wordt het allemaal wat persoonlijker ipv dat de klanten nummers zijn.

- had graag wat meer haar accessoires gezien, maar dit is meer een persoonlijke voorkeur Ik heb zelf verder geen tegenvallers ervaren en zou deze webwinkel zeker aanraden aan vriendinnen!

Pluspunten

snelle levering hele mooie produkten super tevreden

Pluspunten

- snelle levering - kettinkje van goede kwaliteit - verpakt in handig doosje

Misschien is het leuk om uit (optionele) verschillende cadeauverpakkingen te kunnen kiezen bij aankoop. Dan is het nog leuker om te geven als cadeautje!

Pluspunten

Sieraden in mooi doosje geleverd Snelle levering

Mogelijkheid om te laten inpakken

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Een duidelijke site. Foto’s van de oorbellen zijn goed te zien. Alles staat duidelijk vermeld op de site. Er zit ook een leuk en persoonlijk bedankje bij de bestelling. De oorbellen waren netjes verpakt.

De site iets sneller proberen te maken. Als ik iets aanklikte duurde het even voor ik er op kwam.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten, fijne website

Pluspunten

Mooie sieraden en snelle levering

Slotje mag iets groter

Pluspunten

Mooie producten. Snelle en vriendelijke service. Fijn dat je achteraf kan betalen. Goede retour service.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Persoonlijke benadering, zat een handgeschreven (bedank)kaartje bij levering :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aan de telefoon zeer vriendelijk

Als iets op voorraad is dit aan de klant laten wetten. Nu moest ik zelf na een dag of 6 zelf contact opneme

Pluspunten

Snelle en goeie service

Misschien iets meer op sociaal media

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk