Pluspunten

Ik heb meerdere producten besteld van Myuniquestyle. Ben overal zeer over te spreken. Een van de zilveren earcuffs was blok niet. Ik had een vraag of ik die oorbel kon poetsen via de chat. Binnen een half uur had ik antwoord op mijn vraag. Echt hele fijne klantenservice. De producten zijn ook van goede kwaliteit en uniek in zijn soort. Deze zomer ga ik mijn aankopen zeker rocken!

De envollopeverpakking is wel erg groot. Misschien niet zo milieu bewust, maar de sieraden zijn wel goed 'beschermt' tegen de verzending op deze manier.

Pluspunten

Mooie, duidelijke website. Het pakket word snel bezorgd en ik vond het super leuk dat je een persoonlijk geschreven kaartje erbij kreeg, dit maakt het ontvangen van je pakketje nog veel leuker. Ook was het leuk dat je de sieraden in een mooi doosje kreeg in de plaats van een zakje. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed.

Een tip: ervoor zorgen dat je kan filteren, bijvoorbeeld op kleur of prijs, het was nu soms lastig te vinden als je opzoek was naar een bepaalde kleur/materiaal.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering.

Pluspunten

Goede beschrijving producten, snelle bezorging

Pluspunten

Snelle service, persoonlijk, je krijgt precies wat je krijgt, goede website en foto's, goede retour service, volledig tevreden

Assortiment blijven uitbreiden, maar wel met dezelfde stijl :) Dingen zijn vaak uitverkocht, maar is op zich niet heel erg - persoonlijke sfeer

Pluspunten

Mooie sieraden met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Origineel en prima service

Pluspunten

snelle levering goed

weet ik niet

Pluspunten

netjes en snel super!!

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle levering en mooie oorbellen.

Pluspunten

Zeer goede klantenservice en snelle levering

Pluspunten

Snelle service, ook bij een retour snel goed retour.

Pluspunten

leuk berichtje op een kaart, snel geleverd en goed verpakt.

geen

Pluspunten

Snelle levering en het product voldeed aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

Snelle levering en ruim aanbod in producten. Leuk detail dat je bij een aankoop een kaartje toegestuurd krijgt.

Niks op dit bedrijf aan te merken!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, persoonlijk bedankje

Pluspunten

Snelle levering, producten hebben goede kwaliteit

Pluspunten

Hele snelle en zorgvuldige levering

Pluspunten

Duidelijk en heldere informatie over de bestelling via de mail. Snelle levering en een mooie ketting, precies zoals op de foto.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over de service en producten van My Unique Style! De oorbellen die ik besteld had waren snel binnen en een persoonlijk kaartje erbij maakt het echt een feestje :)

Pluspunten

Zeer snelle levering. Je krijgt altijd een vriendelijk bedank-kaartje. Mooie artikelen. Gewoon super!

Pluspunten

Snelle levering en leuk verpakt!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk