Pluspunten

Goede service. Correcte verzending en aflevering. Artikel is net als weergegevens op de website.

Pluspunten

Kaart met bedankje

Pluspunten

Snelle levering en ook super mooie verpakking!

Verlanglijstje kunnen maken

Pluspunten

Ten eerste: de bezorging is razendsnel. Ook als je niet voor 17:00 besteld heb je het binnen 1-2 werkdagen in huis. Het persoonlijke kaartje was een leuke extra aanvulling. De oorbellen komen netjes in een doosje i.p.v. in een zakje, wat sommige sieradenwebshops wel doen tegenwoordig. I Will definitely shop here again!

Pluspunten

Goede service, lief briefje bij de aankoop en super vriendelijke meiden!

Heb ik niet

Pluspunten

Heel snel geleverd, leuke kaart erbij! superlieve zilveren kinder oorbelletjes...❤️

Pluspunten

Snelle correcte levering, alles mooi verpakt

Pluspunten

Het was een artikel dat af was, en het was er snel.

Geen opmerkingen, doe zo verder!

Pluspunten

Superleuke sieraden. Beantwoord vragen snel en levering volgende dag. Kortom ik ga zeker nog een keer bestellen.

Pluspunten

Het persoonlijke geschreven kaartje dat bij je bestelling wordt gedaan, heel erg leuk!!

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, handige website.

Mijn ketting zat helemaal in de knoop. Ik wilde hem graag proberen, maar was eerst een half uur bezig met het uit de knoop halen. Wellicht volgende keer de achterkant vastplakken?

Pluspunten

Verzending was snel. Verpakking is erg leuk. Ik heb een ketting en een oorbel besteld. Met de ketting ben ik super blij alleen het kettinkje is wel erg fragiel net zoals de sluiting. De oorbel zag er in het echt iets anders uit dan op de foto maar ben er alsnog blij mee.

Pluspunten

Hele mooie sieraden, en vlotte levering, en altijd een lief berichtje bij de bestelling,dat maakt het allemaal net een beetje meer

Pluspunten

Zeer snelle levering. Product van prima kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producenten en een leuk persoonlijk kaartje bij de levering!

geen

Pluspunten

Origineel assortiment, snelle en persoonlijk attente levering

Niks!

Pluspunten

Leuke en bijzondere sieraden. Voor die prijs koop je nergens anders zulke mooie dingen. Een feestje om te ontvangen in een mooie verpakking.

Ben gewoon heel tevreden.

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering en leuk verpakt

Pluspunten

Zeer snelle levering en super vriendelijk geholpen via de chat omdat ik twijfelde over de maat ring. De ring werd zelfs nog gemeten voor mij. Ik kom zeker nog eens terug!

De precieze maten vermelden op de website, dus 15,5 en geen 15 als het 15,5 is.

Pluspunten

Super goede snelle service

Neehoor lekker zo door blijven gaan

Pluspunten

gewoon goed produkt afgeleverd conform de afspraak

Pluspunten

Snelle levering en zeer attent dmv persoonlijk bedankkaarten.

Doorlinken van gegevens bij bestelling hapert best vaak

Pluspunten

My Unique Style is een leuke shop! Je kan er altijd leuke sieraden kopen, en voor 17.00 besteld is de volgende dag in huis! De kwaliteit van de sieraden is ook altijd perfect! Ik vind My Unique Style een hele goede winkel!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk