Pluspunten

Mooie spullen. Snelle levering. Verpakt in een mooi doosje, fijn kaartje erbij. Veel zorg aan besteedt. Top!!

Pluspunten

Alles was heel mooi verzorgd en goede kwaliteit

Ik had voor 5 uur besteld, maar mijn bestelling werd pas een paar dagen later verzonden. Als jullie de zelfde dag niet kunnen verzenden laat dat weten aan de klant

Pluspunten

Overzichtelijk, duidelijk of het product nog op voorraad is. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering. Prachtige ring. Bedankt voor de goede service!

Pluspunten

Duidelijk, snel en heel persoonlijk. Ik heb mijn oorbellen rond oud&nieuw besteld, en kreeg ze snel binnen samen met een kaartje om me te bedanken voor mijn aankoop en me een gelukkig nieuwjaar te wensen. Zo lief! :)

Nvt

Pluspunten

Correcte levering, betaling goed geregeld, bestelling goed verzorgd en aflevering prima verlopen, snelle levering en bezorging.

Pluspunten

Prima service. Oorbellen voor mijn dochter besteld. Helaas na 1 keer dragen stuk gegaan maar dit is na een mailtje keurig opgelost door My Unique Style!

Pluspunten

Prima bedrijf. Vlotte levering zonder problemen. Product keurig verpakt, met een vriendelijk en persoonlijk kaartje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi materiaal

Extra geld vragen voor een snelle levering, maar er wordt niet sneler geleverd.

Pluspunten

Snelle levering. Betrouwbaar.

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering en antwoorden via de klantenservice.

Halve ringmaten.

Pluspunten

Goede klanten service, binnen 24u een netjes antwoord. En bestelling in goede staat ontvangen. Top zoals altijd.

Pluspunten

Snelle levering en goed kwaliteit van wat ik gekocht heb.

Pluspunten

Snelle levering en fijne producten

Pluspunten

Vriendelijke en stipte dienstverlening

Informatie over afkomst juwelen is meer dan gewenst

2 sterren: slechter dan verwacht

Webshop-info niet up-to-date: pas nadat je betaald hebt en zelf contact neemt blijkt dat besteld product niet verkrijgbaar is (Achteraf werd wel correct een ander gelijkaardig product opgestuurd)

Pluspunten

Unieke en mooie sieraden die echt iets bijdragen aan je uitstraling!

Voor elk sieraad een foto op de website waarbij op een model is te zien hoe een sieraad eruit ziet. Bij alleen de foto van het sieraad kun je niet snel zien hoe groot/klein het sieraad is. Op een model krijg je hier beter beeld van en haalt naar mijn idee meer twijfelaars over de streep!

Pluspunten

snelle levering, met aandacht ingepakt.

Pluspunten

Op tijd geleverd en leuk berichtje in pakketje erbij

Pluspunten

Duidelijke website, supersnelle levering ( zelfs ondanks de kerstperiode). Leuk persoonlijk kaartje toegevoegd, ik zal hier zeker vaker bestellen!

Pluspunten

Snelle levering. Maten van de ringen waren precies goed. Goed verpakt, leuk dat er een vriendelijke boodschap bij zat.

Pluspunten

Snelle verzending, persoonlijk en mooie producten voor een verrassende prijs. IK ga hier zeker vaker bestellen!

Mijn bestelling, 2 ringen en 2 oorbellensets werden via de pakketpost van post.nl bezorgd. Ondanks dit een goede kwaliteit en de mogelijkheid tot volgen biedt, had ik liever een brievenbuspakketje gezien. De sieradendoosjes in een stevige enveloppe verpakken is goed mogelijk en milieuvriendelijker ( hoe meer pakketten hoe meer wagens)

Pluspunten

Sieraden die nét anders zijn; liefdevol gemaakt en verpakt en een tijdige verzending.

Ringmaten met 1/2 erbij. Ik heb nu moeten kiezen tussen 17 en 18, terwijl ik 17,5 als ringmaat heb. De ring is nu net iets te groot.

Pluspunten

Snel geleverd, product was precies zoals verwacht, top dus!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk