Mooie armband & snelle levering

Een mooie gegraveerde armband besteld. Ondanks dat deze gepersonaliseerd moest worden en de leveringen langer kunnen duren door Corona was de armband snel binnen!

Mooi sieraad met snelle levering

Een zilver kettinkje besteld voor een vriendin. Zat een kleine beschadiging op, maar was verder mooi en leuk verpakt. Ook nog een leuk gratis kaartje erbij gekregen en een persoonlijke boodschap.

Prachtig sieraad

Ik heb een maansteen ketting cadeau gedaan bij My Unique Style vandaan. Ik heb gevraagd of zij het cadeautje in konden pakken dit hebben ze ook gedaan. Mijn vriendin was hartstikke blij met de ketting. Ik raad het aan om hier te shoppen! Goede service en bij de aankoop krijg je een persoonlijk berichtje.

Snelle en zorgvuldige service met een attente persoonlijke noot.

Voor een last minute aankoop via internet terecht gekomen bij My Unique Style. Zij hebben een divers aanbod met zeer aantrekkelijke prijzen. Om mijn bestelling te bespreken heb ik met ze telefonisch contact opgenomen. Zij gaven mij een duidelijke toelichting en boden tevens extra service en korting aan. Zodat ik op tijd mijn kado in huis had, mooi verpakt en snel geleverd.

Super leuke sieraden

Snelle levering, leuk kaartje en lief dat er een chocolaatje bij zat!

Top winkel met mooie spullen

Mijn zending was niet aangekomen, maar dat is heel snel en goed opgelost. Heb hier al vaker besteld en de items zijn altijd mooi en van goede kwaliteit

Prima service.

Leuk product, vlotte bezorging.

Prachtige ring, heel blij mee!!

Mooie producten, en een goede service met een heel fijn persoonlijk tintje. Ik zal zeker weer eens wat bestellen, en jullie aanbevelen

Super ervaring

Goede service!

Mooie website met supermooie sieraden

Duidelijke omschrijving, en supersnelle levering!

Ik vind dat de website van My Unique Style heel overzichtelijk is. Daarnaast hebben ze een super leuk assortiment. Ik zou wel alles willen hebben! Fijn dat het ook betaalbare sieraden zijn. Daarnaast vind ik dat de sieraden snel worden geleverd. Het is ook fijn dat ze werken met Afterpay. Als laatste heb ik een leuk kaartje ontvangen bij mijn bestelling. Dit maakt het nog leuker om het pakketje open te maken.

Leuk, goed en snel geleverd

Leuke site, mooie sieraden, goede kwaliteit. Snel geleverd...

Leuk persoonlijk kaartje er bij gedaan. Wordt mooi aangeleverd en sieraden zijn heel mooi en goed kwaliteit!

snelle levering.

prima service ,snelle levering !

Snel en netjes geleverd

Mooie oorstekertjes en mooi kettinkje. Snel en netjes geleverd.

Snelle levering en de oorbellen zien er goed uit. En in leuke doosjes verpakt.

Super!!

Heb zilveren oorringentjes gekocht en ze zitten super goed. Ben er heel blij mee. Als je op zoek bent naar leuke sieraden ben je hier op het juiste adres.

Unieke Stijl Oorbellen, Snelle Verzending en Afbeeldingsgetrouw

Unieke Stijl Oorbellen, Snelle Verzending en Afbeeldingsgetrouw

top!

Snelle levering en de ringen die ik besteld heb zien er in het echt precies zo uit als op de foto's!

Geweldig!

De bestelling wordt snel in mooie verpakking geleverd. De sieraden zijn op ware grote en van goede kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering!

Afgelopen week 4 gouden oorknopjes besteld. Binnen 2 dagen in huis! Uitstekende kwaliteit, een persoonlijk geschreven kaartje en ook nog de keuze op Afterpay. Vanzelfsprekend dat ik bij Gerda en Margreet veel meer ga bestellen!

Heel mooi

Ik ben erg blij met mijn aankoop en de snelle levering!

Heel tevreden van de kwaliteit van de oorbellen. Mooie en overzichtelijke website en handige app.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Hele mooie, eenvoudige oorringen Netjes verpakt en snel geleverd

snelle goede service

vandaag besteld, morgen in huis klopte helemaal. ondanks de coronadrukte bij de post. netjes verpakt in een doosje met een leuk begeleidend kaartje erbij. zeker aan te raden hier te bestellen als je iets leuks nodig hebt

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk