Pluspunten

Good communication and a quick service. Rings look exactly like the website.

The website is quite slow to load.

Pluspunten

Trendy collectie Leuk geprijsd Snelle levering Mooi verpakt

Pluspunten

Snelle levering, Snel contact, Goede producten, Eerlijke prijs, Veel keus en variatie, Mijn beste online sieraden zaak!

Iets meer gouden producten.

Pluspunten

De bezorging was goed geleverd, mooie producten (oorbellen , helix clip) en een leuk kaartje! Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Super snelle levering, netjes ingepakt en prachtige sieraden. Heel erg blij met de ontdekking van deze webshop, ik zal snel weer wat gaan bestellen :)

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle levering Goede communicatie Keurig verpakt

Pluspunten

Erg goede klantenservice en snelle levering, mooie producten

Niet echt iets

Pluspunten

Héél klantvriendelijk Duidelijke communicatie Netjes verpakt voor verzending Snel Aantrekkelijk geprijsd

Maten mogen ook wat groter (van bijvoorbeeld teenringen, anklets) Voor de rest perfect!!

Pluspunten

Goede communicatie! Na fout te hebben gemaakt tijdens de bestelling, gelijk een mailtje gestuurd. Werd vanuit het bedrijf gelijk op gereageerd en correctie toegepast. Bestelling snel ontvangen! Prima service.

Pluspunten

Snel geleverd en verzonden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten, goede prijs, en snelle levering!!!

Heb ik niet, ik ben helemaal fan!

Pluspunten

Mooie sieraden, verpakking en goede verzending.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Soms onduidelijk. Dacht bv bij laatste bestelling dat t een pre-order was, maar lag daags erna op de deurmat.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Vlotte levering en goed werkende website.

Pluspunten

Een heerlijke, uitgebreide collectie, prima service (ook bij vragen/telefonisch contact) en snelle, vrolijke levering met een persoonlijk tintje!

De kosten voor evt. retourneren zou ik afschaffen.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit sieraden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

kadoverpakking was slechte kwaliteit echt slordig afgewerkt

Pluspunten

Keurig ingepakt! Snel binnen gekregen, fijn mailtje gehad van de bevestiging van de bestelling. En de 10% korting voor de volgende aankoop is heel stimulerend !

Op de site staan bij veel de oorbellen los en bij iemand in het oor ! Dit zou ik bij alle siraden doen. Dit vond ik heel handig.

Pluspunten

Een breed assortiment, mooie en overzichtelijke website, prachtige producten en een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Wellicht is het beter meer foto's te plaatsen met handmodellen, zodat er een duidelijker beeld gevormd wordt hoe een ring valt/staat

Pluspunten

snelle levering veel aanbod en mooie producten goede prijs en kwaliteit

geen

Oosterwoldseweg 2