Pluspunten

Ik ben tevreden over het product wat ik heb ontvangen. Het was wat ik verwacht was en ziet er mooi uit. Op tijd ontvangen.

De ear cuff paste niet heel goed om mijn oor, maar was wel smakelijk in een beter vorm te buigen. Helaas nog niet helemaal ideaal qua vorm. Maar misschien licht het ook aan mijn oor (-:

Pluspunten

Producten waren snel binnen en van goede kwaliteit. Alles ziet er mooi uit en is goed verpakt in losse sieraden doosjes.

Bij sommige producten is dit wel van toepassing maar het is fijn als er een afbeelding bijstaat van hoe het sieraad eruit ziet wanneer je deze aan hebt. Vind het nu ooit moeilijk te zien als er alleen een foto van het product bij staat.

Pluspunten

Pluspunten

Goede klantenservice, erg klantvriendelijk, als iets niet goed is retouren ook zonder probleem. Handig dat je achteraf kan betalen.

Pluspunten

Goede klantenservice, snelle levering

De website was soms een beetje onduidelijk.

Pluspunten

Leuke producten, snelle levering. Ik kreeg ook nog een lief kaartje bij mijn bestelling.

Geen.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website. leuke artikelen

meer artikelen ?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niet duur, goede kwaliteit, fijne klanten service en hele leuke hippe sieraadjes!

Verzendkosten gratis maken. Dit zorg er voor dat 1 klein goedkoop dingetje toch al weer aan de dure kant komt

Pluspunten

Mooie sieraden en snel bezorgd

Pluspunten

Top service en producten zijn van zeer goede kwaliteit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacte .maar tot nu toe had ik me geld nog niet terug ontvangen dat is wel jammer

Beter kwaliteit van oorbellen die wij terug gestuurd hadden was net plastic .ze zagen er mooi uit .maar kwaliteit minder.

Pluspunten

heel leuke sieraden! ook handig dat je via de site vragen kunt stellen, die vervolgens direct worden beantwoordt. IK zou het zeker aanbevelen!!

Niet dat het heel belangrijk is, en misschien heb ik wel niet goed gekeken, maar ik vind het altijd leuk om via postaal mijn pakketje te volgen, en daarvoor heb je een code nodig, die ik volgens mij niet kreeg.

Niks

Pluspunten

Snelle afhandeling en superblij met het bestelde product. Voldoet echt volledig aan mijn verwachtingen, is eigenlijk nog mooier in het echt als op de website.

Pluspunten

persoonlijk kaartje erbij gekregen :)

Pluspunten

Snel besteld , snel geleverd. Leuke producten voor een redelijke prijs.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit sieraden

Pluspunten

Duidelijke webpagina, snelle levering.

Pluspunten

Netjes afgeleverd, snel, zorgvuldig. En heel leuk: met de hand geschreven bedankje, met mijn naam erbij! Dit is hét kleine gebaar dat het verschil maakt!

Ik heb maar 1 ervaring met My Unique Style totnutoe. Kan niets verzinnen...

Pluspunten

Super snelle levering en super mooie sieraden.

Pluspunten

Snelle levering, bestelling super leuk ingepakt en snelle + goede hulp van de klantenservice :)

Vooralsnog geen

Pluspunten

Heel leuk assortiment, snel bezorgd, leuk verpakt.

Verzendkosten

Pluspunten

De snelle service en klantvriendelijkheid en uiteraard hun produkten (goede prijs/kwaliteit).

Pluspunten

Snelle levering, heel leuk dat ik een kaartje bij mijn bestelling kreeg van jullie. Dat geeft een leuke persoonlijke twist! Ook een heel mooi uitgebreid aanbod van sieraden.

Geen.

Oosterwoldseweg 2