Pluspunten

vlotte afwikkeling

Pluspunten

snelle zending vriendelijke menssen

Pluspunten

Snelle levering Retourverwerking ging ook goed.

Tussentijdse mails sturen bij retour; geeft vertrouwen dat de spullen onderweg zijn.

Pluspunten

Super service. Vlotte verzending-afhandeling.Doen waar ze voor staan. Eerder bestelde ring bleek niet voldoende zilver te zijn.... zonder problemen geld terug ontvangen. Inmiddels andere ring besteld, top kwaliteit. Vaker sieraden gekocht en altijd naar tevredenheid.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, leuk kaartje bij het pakketje!

Pluspunten

Snelle duidelijke levertijd. Leuke producten

Meer fotos van n product op de site

Pluspunten

- Snelle levering - Mooi product - Goede prijs - Attent handgeschreven kaartje

Pluspunten

Snelle levering en mooie producten! En een persoonlijk kaart geschreven zat erbij.

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit. Al 2 keer wat besteld op deze site en het bevalt me erg goed!

Pluspunten

Leuke producten en heel snelle levering! Met leuk kaartje erbij, top! :)

Pluspunten

Mooie sieraden, snelle verzending en je wordt duidelijk op de hoogte gehouden. Ook worden mails met vragen snel en duidelijk beantwoord.

Pluspunten

Mooie spulletjes

Pluspunten

Zeer snelle bezorging

Pluspunten

Snelle reactie op vragen via de mail. Producten worden snel verstuurd en netjes verpakt.

Verzending gratis of gratis vanaf een lager bedrag. Nu zie ik weleens af van bestellen, omdat ik dan bijvoorbeeld een product koop wat relatief goedkoop is en de verzendkosten er dan nog bijkomen.

Pluspunten

Goede service Mooie verpakkingen Kwaliteitsvolle en mooie juwelen

Pluspunten

Reageren direct op vragen en sturen meteen de aangekochte goederen op.

De foto's zijn soms mooier dan de werkelijkheid.

Pluspunten

Erg tevreden! Mooie sieraden, snelle levering met een persoonlijke touch en prima service. Een aanrader!

Pluspunten

Snelle levering.

Het inpakken (tegen kosten) van het gekochte item. Ik vond het een aanfluiting. Het leek wel ingepakt door een kleuter. Voor dat geld had ik iets meer verwacht dan een bruin papiertje net een roze veertje of zo iets erop. Ik heb het zelf maar opnieuw gedaan.

Pluspunten

Goede en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling beter nakijken! Ik heb een ring ontvangen die meer dan 1 maat te groot is.. spijtig want nu moet ik eerst de ring laten verkleinen door een juwelier. Voordat ik de ring überhaupt kan gaan dragen!! En dan nog niet gesproken over de bijkomende kosten. Beetje jammer

Pluspunten

snel, duidelijk, goed verpakt

zit allemaal goed in mekaar

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk