Pluspunten

Snel, leuke betaalbare sieraden en dat kaartje met persoonlijk opschrift, te leuk!

Pluspunten

zeer tevreden netjes en snelle levering

geen

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de service en over het product dat ik by My Unique Style besteld heb. Het bestellen was makkelijk en het product was helemaal in orde. Vooral heb ik genoten van het Thank you-kaartje wat mijn bestelling vergezelde. Ik zal in de toekomst waarschijnlijk nog producten aankopen bij dit bedrijf.

Niets, alles was helemaal in orde. Blijf vooral die persoonlijke touch behouden!

Pluspunten

Nette en snelle levering.

Geen al goed zo!

Pluspunten

Zeer snelle levering en een heel attent kaartje van het bedrijf bij de bestelling. Volgende keer weer bestellen bij My Unique Style !

Pluspunten

snelle afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt met leuk kaartje erbij. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Prima.

Geen.

Pluspunten

Als je ze mailt met de vraag hoe de oorbellen samen matchen, zijn ze zo vriendelijk om je een foto ervan te sturen. Dat vond ik heel er fijn. Ook krijg je een leuk kaartje erbij gestuurd en ik ben verliefd op de oorbellen. Goede kwaliteit, ze waren het geld waard!

Meer voorbeeld foto's zetten bij de oorbellen, dus ook als ze verschillende groottes hebben.

Pluspunten

Goede en snelle service.

Pluspunten

Super geleverd! Eigen site ook goedkoper dan Bol.com!

Pluspunten

Snelle levering en mega mooie ring gekocht en goede kwaliteit

Pluspunten

Mooi assortiment en snelle levering

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzendig & de website is duidelijk. De chat was erg fijn voor vragen en werd snel beantwoord :) betaling loopt vlot en je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden. Kwaliteit is prima, aan te raden webshop

Bij sommige oorbellen staat niet of je het product per stuk of per set koopt. Misschien een tip om dit erbij te zetten.

Pluspunten

Goede site, makkelijk te bestellen. Snel geleverd en mooi ingepakt.

Pluspunten

goede kwaliteit & heel vriendelijk

pakketje vergeten op te sturen, dus had na een paar dagen een mailtje gestuurd. Al heel snel een vriendelijke reactie gekregen, en het was er gelijk de volgende werkdag al.

Pluspunten

Het kettinkje werd zoals afgesproken de volgende dag geleverd! Mooi verpakt in een doosje! :)

Pluspunten

snelle en prima levering en keurig verpakt! product is volledig naar wens

Pluspunten

Pluspunten

Mooie sieraden, duidelijke site.

Pluspunten

Mooie, duidelijke site. Zeer snelle levering. En prachtige oorbellen ontvangen tegen een mooie prijs

Pluspunten

Super snelle en fijne levering. Ook snelle en vriendelijke reacties via de chat op de website. :)

Ik heb niet echt grote verbeterpunten, maar ze zouden wellicht de totale lengte van de oorbellen erbij kunnen vermelden op de site. Ik heb oorringen met hanger gekocht en vroeg me af hoe groot de hanger was, dit stond er niet bij vermeld (alleen die van de ring).

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk