Ene dag besteld en de volgende dag was het al in huis.

Mijn ervaring met My Unique Style is echt super, het is niet te ingewikkeld en de levering is snel. De sieraden zijn goed van kwaliteit en verkleuren niet. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop en raad het ook zeker aan om even een kijkje te nemen.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen en de service

Ik bestelde een verjaardagscadeautje en vond voor mezelf ook 2 kettinkjes die ik heel mooi vond. Ik kreeg de info over de track en trace onmiddellijk bij verzending toegestuurd. Met de juiste leverdatum erbij. Ik was voorbereid om wat langer te moeten wachten, maar kreeg mijn pakketje netjes 2 dagen later aan. (er was verteld 2 tot 5 dagen) In mijn pakketje zat een leuk kaartje met een handgeschreven boodschap. Zo leuk. Het staat op de kast. Als het waar is "happiness looks gorgeous on you" dan heeft dit alles in ieder geval zeker een duw in de juiste richting gegeven. Dank jullie wel.

Ontzettend tevreden, super leuk met een geschreven kaartje.

Mijn bestelling was binnen 2 dagen binnen, dus erg snel.

Zeer mooi product

Heel vriendelijke en attente verkoopsters. Mijn toekomstige is heel blij en tevreden met haar cadeautje. Bedankt!!!

Leuke en goede sieraden

Tevreden

Uitstekend!

Communicatie was heel goed. Had de dag nadien mijn spullen. Heb er al meerdere keren besteld. Er zat zelf een persoonlijk kaartje bij!

Heel mooi product

Hele mooie armband, subtiel en verfijnd. Van goede kwaliteit. Service is top, super snel verzonden en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Ik ben helemaal blij!

Ik had best wel wat vragen maar de klantenservice heeft me goed geholpen en reageerde ook heel snel!

Snele levering, zeer tevreden

Mooie oorbellen van goede kwaliteit en ruim assortiment :)

Eigenlijk best teleurgesteld

Omdat er gezegd werd voor 17:00 besteld volgende dag in huis bestelde ik een ketting. Helaas was het Moederdag cadeau niet geleverd en is het nu maandag en heb ik nog steeds geen cadeautje. Zo jammer dat je iets hoopt te krijgen, maar dan iemand moet teleurstellen.

Perfect!

Alles liep super soepel en ben heel blij met m’n oorringetjes. Ga gauw weer nieuwe bestellen!

Super!!

Wat een mooi gebaar dat kaartje erbij, vooral nu in deze tijd zijn het de kleine dingen die het doen. Dit maakt het extra speciaal...Dankjewel

Altijd superservice met prachtige producten!

Vriendelijke sfeer in de mail, snelle service, leuk ingepakt in mooi doosje met kaartje op naam. Helemaal top!! Duidelijke mooie website met echt mooie producten voor een vriendelijke prijs.

Fijne en snelle levering!

Besteld en gelijk de dag erna geleverd. Leuk aanbod. Wel verkeerde maat besteld, maar hopelijk verloopt de ruiling net zo makkelijk als de bestelling.

Klantvriendelijke en fijne website

Erg leuke sieraden voor een mooie prijs

Goede en snelle service, mooie oorbellen!

Erg tevreden over mijn nieuwe oorbellen! Heel handig dat de diameter van de oorringen ook bij de producten vermeld is. Levering was snel, producten mooi ingepakt en heel leuk om er een persoonlijk kaartje bij te krijgen. Aanrader om bij te bestellen!

I love it!

Ik heb voor het eerst besteld bij My Unique Style en vervolgens meteen een tweede keer! Ga zeker nog vaker bestellen. Allereerst heel functioneel maar het is super snel geleverd! (Zelfs tijdens de corona crisis) En de sierraden zijn echt heel mooi, ook heb ik contact allergie maar bij deze sierraden niet dus daar ben ik enorm blij mee. Je voelt dat het met liefde gemaakt is, en bij de bestelling een kaartje en een sierraden doosje. Super leuk en fijn! Heel dankbaar

Top, overzichtelijke website, ruime keuze en snelle levering

Leuke en ruime keuze. Bestellen gaat gemakkelijk en de levering is volgens afspraak en met een leuke persoonlijke touch.

Super mooie oorbellen

Super mooie oorbellen! Ze waren er snel zoals beloofd. Mooi doosje en heel lief positief kaartje erbij gekregen wat het allemaal nog mooier maakte.

TOP

Mooie juweeltjes, zeer goede communicatie. Ik raad Unique Style aan iedereen aan. Niet duur, mooie verpakking ook.

Goede, snelle duidelijke service

Mooi kettinkje voor mijn dochter besteld. Na bestelling keurig een bevestiging van ontvangst. Dezelfde avond een bericht dat de bestelling verzonden was. Volgende ochtend vroeg kwam het pakketje aan met de post. Deze kom door de brievenbus. Een leuk kaartje erbij om te bedanken voor de bestelling. Heel leuk.

Mooie sieraden en snel geleverd

Mooie ring en oorbellen besteld. Snel geleverd en hartstikke leuk!

Fantastische service

Doordat ik de site nog niet kende, was ik nog een beetje twijfelachtig over de betrouwbaarheid. Dit heb ik altijd. Maar jullie hebben het tegendeel bewezen! Het werd oprecht de volgende dag geleverd, zoals werd gezegd. Mijn bestelde producten waren leuk ingepakt, met een persoonlijk geschreven kaartje erbij van de eigenaressen. Ik heb het zeker aangeraden aan vrienden!

Mooi product, goede prijs, snel geleverd.

Mooi enkelbandje waar mijn vrouw heel blij mee is. goede prijs kwaliteitsverhouding, duidelijke website en snelle levering. Top dus.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk