Pluspunten

De keuze is reuze! Onwijs leuke sieraden, voor elke stijl is er wel wat te vinden! En al zo snel in huis..! Ideaal als het een cadeautje is. TOP!

Pluspunten

Snel geleverd, fijn dat er achteraf betaald kan worden. Leuk assortiment en vriendelijke prijzen

Ik had een verstelbare ring besteld, en die was niet helemaal rond. Wel gehouden, want als je hem draagt valt het verder niet op

Pluspunten

Snelle service en persoonlijk door het geschreven kaartje.

Pluspunten

Mooie artikelen aan eerlijke prijzen Netjes en leuk verpakt .

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling op een prettige manier, die je op de voet kunt volgen.

N.v.t.

Pluspunten

Snel ontvangen!

Pluspunten

Zoals de naam al aangeeft unieke items die met veel stijlen te combineren zijn.

Pluspunten

Goed en snel geleverd. Armband zat ook goed verpakt. Zij geven er net een leuk persoonlijk tintje aan door een handgeschreven kaartje. Erg leuk, voelde als een cadeautje.

Pluspunten

Zeer duidelijke website. Makkelijk bestelling te plaatsen. Zeer snelle en correcte levering van het bestelde artikel

Pluspunten

Precies op tijd geleverd, mijn ring is geweldig! LOVE IT!!! Mooie producten, mijn zus wordt in oktober 40 en haar cadeautje zal ik hier uitzoeken!

Ik heb iets besteld van 49.95, en er is gratis verzending boven de 50 euro. 49.95 is natuurlijk wel 49.95 en geen 50. Dat is het enige dat ik jammer vond, maar het staat er wel duidelijk. Nu heb ik mijn ring mooi laten inpakken! Was helemaal blij met mijn cadeautje!!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke en eerlijke informatie, goede communicatie, prima product!!

S.v.p. let op jullie spelling! Niet vervelend bedoeld, maar gaat om professioneel overkomen. "Je beoordeelt" hoort in betreffend zinsverband met een "t" i.p.v. "d".

Pluspunten

Prima service. Snelle en nette levering

Pluspunten

Super snelle levering en met een kaartje erbij

Ga vooral zo door

Pluspunten

Mooie sieraden, goed verpakt en snel verstuurd met een persoonlijk berichtje erbij.

Pluspunten

Stip in levering en extra leuk was de persoonlijke boodschap... goed gedaan!

Pluspunten

Overzichtelijke website, veel en leuke sieraden van goede kwaliteit, snelle en goede levering.

Pluspunten

Persoonlijk en een nette en snelle levering! toppie!

De productfoto's/presentatie nog iets verbeteren, zodat klanten vooraf precies weten wat ze kunnen verwachten (hoe het er aan alle kanten uit ziet en welke grootte de producten zijn). Soms zag ik niet hoe iets zat of werkte. Zelf heel blij met mijn bestelling hoor!

Pluspunten

Ik vind het een heel persoonlijk en attent bedrijf. ik wilde graag een kettinkje bestellen om deze te dragen op mijn trouwdag en via de chat waren ze direct goed bereikbaar en hebben ze gezorgd dat het kettinkje nog die dag met de post mee ging, inclusief een persoonlijk kaartje en klein kadootje. Ik vond dat heel erg attent en dat is nog eens klantenbinding want ik koop er graag vaker en ben altijd tevreden en blij met de pakketjes met mooie sieraden die weer op de mat vallen!

Geen! Blijf jullie attente zelf! Jullie doen het goed zo!

Pluspunten

Snelle levering en vragen worden ook snel beantwoord.

NVT

Pluspunten

Snelle levering. Leuke persoonlijke verpakking!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima kwaliteit van de produkten meteen antwoord op mijn mail nav levering van mijn produkt

jammer dat ik na moest vragen waar mijn produkt bleef. bleek dat men op die dag problemen met de computer had. gelukkig was dit snel opgelost.

Pluspunten

Hele leuke producten en een snelle levering. Het handgeschreven kaartje bij de bestelling is een lief detail. Fijn dat er bij veel producten een foto is toegevoegd hoe het sieraad eruit ziet als men het draagt.

Eigenlijk geen. Misschien dat niet van alle sieraden een foto is toegevoegd hoe het item er dragend uitziet.

Pluspunten

snelle levering, mooie website, verpakt met persoonlijk kaartje

duidelijker aangeven de grootte van de sieraden, oorbellen en enkelbandje zagen er groter uit op de site dan in werkelijkheid

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle reactie op mail naar klantenservice, alleen de mail was niet erg tot hulp. ik beveel dit bedrijf wel aan, want de producten zijn gewoon super leuk!

verzending per brievenbus duurde 1,5 week!!

Pluspunten

Mooie artikelen. Super snelle levering. Zeer tevreden.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk