Pluspunten

Duidelijk overzicht van de artikelen die ze verkopen. Onder verdeeld in categorieën. Je pakket is goed te volgen wanneer het afgeleverd wordt.

Misschien een track and trace op de verpakking voor eventueel vermiste pakketjes.

Pluspunten

Originele sieraden

Ik had me ingeschreven voor een email alert als de ketting weer op vooraad was dit is niet gebeurd geen groot drama maar mischien iets technisch ( kompas ketting)

Pluspunten

Unieke juweeltjes. Zeer snelle levering. Mooie verpakking.

Doe zo verder!

Pluspunten

Mooie producten thuisgestuurd gekregen, goede prijs/kwaliteitverhouding. Mooi ingepakt en snel ontvangen. Een persoonlijk kaartje erbij met de hand geschreven maakte het helemaal af.

Ik kan niets bedenken.

Pluspunten

Mooie collectie en zeer snelle bezorging

Pluspunten

vriendelijke mensen aan de telefoon, ze houden zich aan wat je leest op hun site.

Pluspunten

Erg mooie sieraden, snelle verzending en leuk dat er een hand geschreven kaartje bij zit.

Zou fijn zijn als er altijd foto's te zien zijn waarbij het echt gedragen wordt, hierdoor kun je beter de grootte inschatten.

Pluspunten

Mooie producten, superblij mee!!

Pluspunten

originele producten.

informatie over hoe de kleding gewassen moet worden duidelijker aangeven.

Pluspunten

Aparte en unieke sieraden van een mooie kwaliteit en ontwerp. Snelle levering, de volgende dag kunt u de bestelling al in huis hebben. Zeer klantvriendelijk en een persoonlijke attentie wordt bij de bestelling toegevoegd. Echt leuk !

Geen verbeterpunten, ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

geweldige service als je iets besteld heb je het binnen 2 werkdagen binnen

heb momenteel geen tips

Pluspunten

Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje bij de verzending

Website op mobiele telefoon is niet zo gebruiksvriendelijk

Pluspunten

Leuk het persoonlijke kaartje bij levering! Goede kwaliteit vh product. Fijn de optie levering in envelop (scheelt een paar euro bezorgkosten).

Gratis verzending. Sowieso gratis retour. Op de site kon ik niet vinden of dit nu geld kost of niet, maar persoonlijk vind ik het erg vervelend als er voor de retour kosten in rekening worden gebracht. Ik had hierdoor dezelfde ketting ook bijna bij bol.com besteld.

Pluspunten

Snelle levering, lage verzendkosten, goede kwaliteit, achter kunnen betalen, vaak acties

Geen!

Pluspunten

Fantastisch super service en heel snel

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en snelle levering mooie producten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Teneerste ontzettend mooie, leuke sieraden die met zorg en een persoonlijke noot, snel geleverd worden! Een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Leuke verpakking Altijd een bedank kaartje erbij Goede kwaliteit

Als er een iets besteld is en dit komt beschadigd aan , zou het wel heel erg netjes zijn , als de portokosten voor het terugsturen betaald wordt door het bedrijf . Bij mij 2 keer gebeurd met hetzelfde sieraard 2 keer zelf de portokosten betaald en uiteindelijk van het sieraard afgezien , omdat het anders wel erg duur wordt . De portokosten zijn natuurlijk wat hoger , omdat het in 'n doosje verstuurd wordt

Pluspunten

Mooie ring, snelle levering, goed verpakt en goede communicatie over de bezorgdatum!

Er stond geen naam of adres op het pakket, alleen het adres van het postkantoor..

Pluspunten

Goeie en snelle service met een leuk persoonlijk kaartje erbij, top!

Pluspunten

Mooie sieraden voor een goede prijs

Pluspunten

mooie producten en goede service

??

Pluspunten

Goede snelle verzending. Mooie sieraden

Pluspunten

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk