Pluspunten

Super snelle service. Sieraden goed verpakt. Sieraden zijn nog mooier dan op het plaatje

Niets

Pluspunten

Snelle levering. Leuke, afwisselende collectie

Nvt

Pluspunten

Prachtige kettinkjes besteld. Werden in prachtige doosjes geleverd. Levering was erg snel. De foto's geven een goede weergave. Geen negatieve punten te bedenken.

Pluspunten

Snel en netjes verzonden

Pluspunten

Snelle en goede verzending. In de beschrijvingen van de sieraden staan niet altijd foto's van dat iemand het draagt. Dit zou wel fijner zijn.

Pluspunten

Snelle levering Net even iets anders

Website hapert af en toe op I-Phoebe of IPad.

Pluspunten

Super leuk persoonlijk berichtje! Mooie sieraden

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Na mijn ervaring geen

Pluspunten

Snelle reactie van klantenservice

De belangrijke informatie op de site duidelijkee weergegeven, door minder tekst te gebruiken

Pluspunten

Mooie duidelijke site, veelzijdig aanbod. Prijs/kwaliteit verhouding is heel goed! Bestellen gaat snel en gemakkelijk, er wordt snel geantwoord op vragen. Het verzenden gaat ook heel snel, met een leuk kaartje bij de bestelling.

Pluspunten

-prijs kwaliteit komt overeen - snelle verzending - product komt overeen met advertentie, prachtige sieraden

Pluspunten

Super snelle levering!! In 1 dag was mijn aankoop binnen! Geweldig.

Pluspunten

Pluspunten

vlotte website, vlotte bediening, vlotte versturing, vlotte betaling,... mooie ontwerpjes

overal een voorbeeldje van voet of arm zetten bij enkelbandjes of armbandjes...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering in een mooi doosje.

Kwaliteit van de sieraden is niet in verhouding met de prijs.... slotje van enkelbandje al heel snel kapot en zilveren oorbellen van bijna 50 euro na één keer dragen verbogen.

Pluspunten

Top!! Vooral met de hand geschreven kaartje!

Pluspunten

Mooie sieraden voor een leuke prijs. Supersnelle levering

Pluspunten

- superleuk aanbod - regelmatig nieuwe dingen in de webshop - snelle service - leuk thank you kaartje met kortingscode

- ik vind het fijn om bij elk sieraad ook een foto op het lichaam te zien (hand, enkel, etc) - ik heb begin deze week een retourformulier ingevuld en de sieraden teruggestuurd (ruilen qua maat), maar nu weet ik eigenlijk niet wanneer ik de sieraden weer ga ontvangen. Kortom dit zou voor mij concreter mogen en/of een ontvangstmail dat de sieraden retour zijn ontvangen.

Pluspunten

Het ontvangen enkelbandje kwam precies overeen met de foto. De levering was ook volgens afspraak heel snel en het was gewoon een pakketje wat door de brievenbus kon dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven. Kortom een prima product en prima dienstverlening.

Pluspunten

Snelle levering met een persoonlijk kaartje!

Pluspunten

Leuke sieraden en snelle en vriendelijke service.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk