Pluspunten

- melding via een e-mail wanneer een artikel weer op voorraad is - snelle levering

Pluspunten

Erg goed het artikel zat goed verpakt en snelle levering echt aanrader toppie

Pluspunten

Supersnelle service en er zat een leuke persoonlijke kaart bij de bestelling. Als ik meer oorbellen weer ga ik zeker weer bij My Unique Style bestellen!

Het zou handig zijn als bij alle oorbellen in het assortiment foto's worden getoond dat iemand ze ook daadwerkelijk in heeft. Bij de meesten was dat niet zo waardoor het lastig is voor mensen om te beoordelen hoe de oorbellen staan als je ze in hebt.

Pluspunten

Snelle levering, zoals beloofd. Website is overzichtelijk. Producten zijn leuk en uniek. Bestelling wordt netjes (en hartstikke leuk) ingepakt.

Geen.

Pluspunten

Snel bezorgd, gaven aan wanneer het product weer aanwezig was

Geen! Ga zo door

Pluspunten

Vlotte service, duidelijke website, je kunt aardig inschatten wat je online bestelt, maar vooral mooie bijzondere sieraden, vaak met een mooie betekenis, prima kwaliteit.

Wanneer producten uitverkocht zijn, erbij vermelden of ze nog weer op voorraad gaan komen, zo ja, wanneer dat wordt verwacht.

Pluspunten

Je hoeft niet lang te wachten op je bestelling en het is niet schrikbarend duur

Ik kan zo niets verzinnen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke klantenservice

Pluspunten

Snel, vakkundig, netjes vol lof en mooie spulletjes

Pluspunten

Pluspunten

Snel verstuurd en goede kwaliteit

Pluspunten

Vooral het bedankkaartje vond ik zeer attent

Pluspunten

Zorg, aandacht, snelheid en nazorg

geen

Pluspunten

je bestelling word snel en goed verpakt geleverd, ook heel leuk dat je er een bedankkaart bij geleverd krijgt !!!! leuke sieraden voor goede prijzen

ik kan er geen bedenken

Pluspunten

- Snelle levering. - Heb pas mijn eerste bestelling gedaan, leuk kaartje erbij gekregen met een kortingscode voor de volgende bestellen. - De sieraden zelf mooi in sieradendoosjes verpakt. - Duidelijke afbeeldingen van de producten.

Misschien handig om bij de uitverkochten producten ook te vermelden of deze producten nog terug komen op jullie site, of niet.

Pluspunten

Netjes verpakt met een leuk kaartje erbij!

Pluspunten

Bestellen en snel afgeleverd.

Tot zover nog niet

Pluspunten

Snelle levering !

Geen enkele tip. Alles loopt zoals het moet lopen.

Pluspunten

Hoe ga ik beginnen, van de week wat besteld en die week daarvoor en ik kreeg een gratis enkelbandje super leuk en daarbij bezorgen jullie snel. Tot snel Mvg Willemijn

Tot nu toe nog niet

Pluspunten

Heel snel bezorgd en zag er goed verzorgd uit, met een leuke verpakking! Heel tevreden

Mijn zilveren enkelbandje ging vrij snel kapot omdat het zilveren sluitinkje open boog.. ik denk wel dat dit meer aan het materiaal ligt dan aan jullie, maar misschien is het iets waar jullie naar kunnen kijken, iets dikkere sluitinkjes bijvoorbeeld ;)

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

Werd niet gereageerd op de opmerking

Pluspunten

Persoonlijk, mooie artikelen, snel & betrouwbaar

Nvt!

Pluspunten

Duidelijke communicatie over verwerking bestelling. Product erg mooi. Persoonlijk door kaartje!

Ga zo door! Top.

Oosterwoldseweg 2