Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten, duidelijke foto en omschrijving. Snelle levering

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle en keurige levering

Kon helaas bij de bestelling geen vakje vinden voor het invullen van een kortingscode die ik bij de vorige bestelling had ontvangen.

Pluspunten

Snelle service, ring was nog mooier dan op de foto.

Pluspunten

Snelle levering, goed en netjes verpakt, persoonlijk geschreven kaartje en sieraden van een mooie kwaliteit.

geen

Pluspunten

Er zijn erg leuke sieraden te vinden. Tevens worden er in korte tijd nieuwe artikelen aangevuld op de website en wordt je per mail op de hoogte gehouden. Communicatie verloopt prima!

Tot nu toe geen!

Pluspunten

Snelle levering, wordt via mail goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken rondom levering.

Een zilver kettingje zat wat kleurverschil in, beetje roze. Niet heel mooi.

Pluspunten

Snelle levering en hartstikke leuke sieraden van goede kwaliteit. Af en toe beetje prijzig maar je krijgt er wel wat voor terug. Ik houd de site vaak in de gaten voor nieuwe items:)))))

Pluspunten

Altijd snelle levering conform de afspraken.

Pluspunten

Mooi artikel. Echt zilver. Leuk kaartje bij de levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wanneer ik Al meer dan 10 dagen wacht op een bestelling die reeds betaald is;;en in voorraad was ... en nog steeds niet in de bus steekt kan ik niet tevreden zijn ...

Pluspunten

Enorm snelle levering met een schattig persoonlijk kaartje in het pakketje verstopt. De oorbellen die ik er gekocht hebben zijn ook perfect. Niet anders dan op de foto.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Netjes verpakt. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat.

Pluspunten

Redelijk snelle levering, mooie foto's, maten kloppen

Pluspunten

Had mijn bestelling in een brievenbuspakketje laten bezorgen maar had niet verwacht dat t ook echt daadwerkelijk nog in een doosje zou zitten, zo schattig en leuk gedaan! Kwaliteit is top, zeker weten dat ik nog meer ga bestellen! Vond het ook echt n pluspunt dat er een persoonlijk kaartje bij zat, heel simpel en slechts een klein bedanktekstje, maar toch zo leuk!

Kan alleen maar zeggen, ga zo door!

Pluspunten

Fijne samenwerking nadat er onduidelijkheid was over wel of niet versturen van pakketje. Persoonlijke noot van unique, leuk( in vorm van bedankkaartje voor mijn geduld)

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, niet duur en zelfs een persoonlijk geschreven kaart! ;)

Pluspunten

supersnel geleverd en het zag eruit zoals op foto

Pluspunten

Snelle levering van leuke sieraden

Pluspunten

Gisteren om 16:45 mijn bestelling van twee paar oorbellen met envelop verzending geplaatst en vandaag al in huis! Er zat zelfs nog een leuk handgeschreven kaartje bij. Dat is pas service!

Pluspunten

Ene dag besteld, andere dag keurig ingepakt in huis!

Pluspunten

Ik heb bij dit een bedrijf een setje oorbellen besteld! En alles was top! De levering was gedaan op de dag die genoemd was! En wat er leuk is is dat je er nog een kaartje bij krijgt waarop ze je bedanken voor je aankoop en deze is volgensmij zelfs met de hand geschreven top!!

Pluspunten

Snelle levering, fijne communicatie

Nog meer foto's van de sieraden wanneer iemand het draagt, met name van de enkelbandjes.

Pluspunten

snelle levering en persoonlijk bedankje erbij helemaal leuk

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk