3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten en een vrolijke website

Mijn pakketje is nu na 4 dagen nog niet bezorgd (dus misschien moet ik daarvoor bij PostNL gaan klagen :))

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk in de voorraad. Fijn dat je op de hoogte word gehouden als het weer bevoorradig is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending en leuke spullen

Ik heb twee enkelbandjes besteld waarvan er 1tje gelijk kapot ging toen ik het bandje om mijn enkel wilde doen. Ik heb het heel voorzichtig gedaan en niet te strak vast gemaakt.. Slechte kwaliteit dus.

Nog geen

Pluspunten

Snelle en nette levering. Leuk handgeschreven kaartje

Pluspunten

Netjes reactie terug en goede hulp.

Foto's mogen soms realistischer. Product is in het echt wel anders.

Pluspunten

de bestellingen worden snel geleverd

Pluspunten

Heeeeele goede klantenservice! Mijn oorbel ging al gauw kapot en binnen enkele dagen en zonder gedoe had ik een nieuwe op de mat liggen. Super! Contact is snel en de medewerkers vriendelijk. Een lief kaartje bij de bestelling maakt hem wat persoonlijker.

Verzendkosten is 3eu, terwijl op de verpakking van je sieraden 1.05eu staat, dit komt dus een beetje knullig over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, leuke spullen

prijs ligt wat hoger dan andere shops, en ik vind het erg jammer dat ik ergens voor heb betaald, maar niet heb gekregen

Pluspunten

Snelle levering! Goede prijs!

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website!

Pluspunten

Leuke spullen Snelle levertijd

Pluspunten

Keurige verpakking en bezorging

Pluspunten

Keurige service. Direct reactie na mail en mooie producten. Extra leuk: het kaartje dat er bij zat

Pluspunten

• echt goede kwaliteit • snelle levering • leuk dat je er een doosje bij krijgt, waar je de oorbellen in kan bewaren • leuk dat je er een kaartje bij krijgt

Eigenlijk niks

Pluspunten

-snelle service -duidelijke communicatie -grote keuze aan sieraden -een leuke boodchap bij ontvangst waardoor het heel persoonlijk wordt.

Pluspunten

Leuk wisselend assortiment, maar ook super dat Best Sellers terug blijven komen!

Laat de verzendkosten achterwege, dat vind ik persoonlijk wel eens een struikelblok om wat kleins te bestellen.....

Pluspunten

- Er is aandacht voor een persoonlijk tintje (een handgeschreven kaartje) - beloofde levertijd wordt nagekomen - duidelijke communicatie (je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling)

Pluspunten

Bevat een heel mooi aanbod aan juwelen. Het duurde niet lang vooraleer de aankoop in de brievenbus zat. Heel fijn was het bedankings-kaartje waarop handgeschreven bedankt voor de aankoop stond. De website is heel overzichtelijk.

Niets op aan te merken, doe zo verder!

Pluspunten

Snelle levering Goede service Handige website

Pluspunten

Persoonlijk kaartje erbij, top..

Pluspunten

- Snelle reactie op mijn vraag via de chat - Snelle bezorging - Mooie verpakking - Top!

Eigenlijk niks, maar een klein puntje dan toch: - Ik vond de oorbellen er iets minder goed uitzien dan op de foto

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk