Pluspunten

prima overzichtelijke site, snelle verzending en makkelijke manier van bestellen, aanbod is ook geweldig.

snelheid van het laden van de pagina,s is soms traag

Pluspunten

Snelle levering, klantgericht, mooie producten

Pluspunten

snelle levering, mooie artikelen!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle en nette levering, persoonlijke touch met het handgeschreven kaartje en natuurlijk de geweldige sieraden!

Van sommige sieraden zou ik graag meer foto's willen zien. Met name foto's waarop de sieraden gedragen worden zodat je kunt zien hoe het staat.

Pluspunten

Mooie producten, goede prijs, lief kaartje bij de bestelling...helemaal top!

Pluspunten

Erg klantvriendelijk, persoonlijke benadering en snelle reactie op mails.

Meer voor post.NL die verzending niet op tijd leverde, zeer slecht en verwarrend hierover communiceert en moeilijk te bereiken zijn tegen hoge kosten. Door My Uniquestyle Style zeer goed opgepakt.

Pluspunten

Leuk bedankt kaartje, goed optijd geleverd goed verpakt, prima product

Niks op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd . Wordt goed op de hoogte gehouden . Leuke aparte sieraden

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Veel aanbod op de site met duidelijke foto's en omschrijving

Zorgen dat alle artikelen voorradig zijn

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Maken niet waar wat ze beloven. Besteld op 20 april. Levering nog steeds niet ontvangen.

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering. Ook leuk dat je een handgeschreven bedank kaartje erbij krijgt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel duidelijk mooie chatfunctie.

Prijs producten mag lager.

Pluspunten

De bestelling, een brievenbuspakketje dus zonder Track & Trace code, was bij mij niet aangekomen. Ik heb hierover gemaild met My Unique Style en omdat het na ruim een week, door een fout van de post, nog steeds niet is aangekomen, zond men zonder morren opnieuw de bestelling. Dat vind ik service.

Pluspunten

Snelle levering, producten conform verwachting. Mooi ingepakt. Lief kaartje erbij. Hartverwarmend.

Pluspunten

Leuk assortiment, goede prijs, prima kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten voor een goede prijs!

Pluspunten

Prachtige spullen en zo mooi op tijd afgeleverd

Een mogelijkheid om aan te geven van wie het is, als het bij een ander adres afgeleverd wordt. Bv bij een verjaardag is het handig als de ontvanger weet wie de gever is.

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Overzichtelijke website. Snelle levering en prachtig verpakt. Zeer tevreden.

Pluspunten

Wat ik het meest positieve vond was het handgeschreven kaartje dat ik telkens bij mijn bestelling kreeg. Het gaf z'n persoonlijk gevoel dat ik met veel plezier meerdere bestellingen heb geplaatst. Verder is de levering snel, ze reageren via mail vlug en ze denken zelfs met mij mee en geven advies. Ik ben nog geen verbeterpunten tegen gekomen.

Pluspunten

Ze hebben leuke unieke producten.

Pluspunten

Unieke juwelen in aanbod en snelle levering!

Pluspunten

Een 7 mooie producten en snelle levering!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk