Pluspunten

Snel en persoonlijk

Pluspunten

Super snelle en goede levering. Ook vond ik het onwijs leuk om een bedankje (kaartje) te ontvangen bij de bestelling, daardoor kreeg ik wel echt gevoel dat ze dankbaar waren dat ik iets had besteld en dat geeft gewoon een extra goed gevoel bij je bestelling!

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk en goede oorbelletjes.

Pluspunten

Vlotte en snelle service.

Pluspunten

snelle verzending en lief kaartje in het spaans erbij! bedankt en wellicht tot een volgende keer!

Pluspunten

Snelle levering. De producten zijn mooi verpakt! Ik vond het vooral leuk dat ze bij de verpakken een kaartje hadden geschreven met m'n naam erop. Krijg je het gevoel dat ze tijd voor je nemen. En niet dat je 1 van de 100 bent waar van ze een bestelling moeten verwerken.( hoop natuurlijk voor het bedrijf dat ze het wel zo druk hebben :p) En voor een leuk prijsje heb je hele leuke oorbellen :)

Niks nada Noppes! Mijn ervaring met jullie is zeer goed :)

Pluspunten

Snelle service en de oorclip kwam in een mooi doosje. Een tevreden klant.

nvt

Pluspunten

Superblij met mijn aankopen! Snel geleverd en netjes verpakt, top!

Pluspunten

Ruim assortiment, mooie collecties -Bohemian is mijn favoriet- en heel veel echt zilver. Bij de bestelling zit altijd een leuke kaart met een bedankje.

Pluspunten

Fijne communicatie en snelle levering, top!

Pluspunten

Snel en vriendelijk

Er staan nogal wat spellingsfouten... Dus de 'd' en 'dt' etc ... Zou dat toch even laten nakijken... Ik wil wel helpen hoor:))

Pluspunten

alleen maar positief

Pluspunten

Fijne service in verband met zeer snelle levering van je bestelling en in je mailbox meteen een bevestiging van je bestelling en de voortgang er van.

Ik vond het jammer dat het enkelbandje dat ik kocht, er maar in 1 maat was, hij is me te groot. Ook oorbellen hier gekocht en die zijn prachtig!

Pluspunten

Correcte. Service- mooie en unieke artikelen-mooi verpakt-vlugge levering-heb al verschillende mensen gelukkig gemaakt met een geschenkje

Pluspunten

Mooie bijzondere artikelen .Snelle levering

Pluspunten

Het persoonlijk geschreven bericht op de bijgevoegde kaart is erg tof! Maakt het heel persoonlijk en voelt goed dat die extra moeite wordt gedaan.

Er wordt gaaf cadeaupapier aangeboden, alleen kon het net wat strakker ingepakt worden. Klein puntje, verder is het simpelweg perfect! Goede website, goede service en leuke persoonlijke behandeling.

Pluspunten

Sneller levering en mooie sieraden.

Pluspunten

goede weergave producten, snelle en nette manier van leveren.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, sieraden van goede kwaliteit en klantenservice is makkelijk te bereiken.

Pluspunten

Zeer vriendelijk kaartje bij je bestelling.

Pluspunten

zeer klantvriendelijk en mooi verzorgde verzending

Pluspunten

Snelle levering, gezellig verpakt met een lief bedankt kaartje erbij.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk