Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Top!

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en leuke aparte sieraden

Ik had een ring met rozenkwarts steen gekocht. Helaas was dit geen "echte" steen maar bleek het roze glas te zijn. Dat kan je herkennen aan de luchtbelletjes die dan aanwezig zijn in de steen. Maar het maakt de ring er niet minder mooi om.

Pluspunten

Pluspunten

Snel reactie en super service!

Geen :-) Ga zo door!

Pluspunten

Mijn enkelbandje was niet voorradig, maar zodra het er weer was werd het ook snel op gestuurd. Het bedrijf hield mij via mail op de hoogte, super.

Nee, ga zo door!

Pluspunten

Shelley levering, erg leuk handgeschreven persoonlijk kaartje erbij, met dank voor de bestelling! Ga zo door!

Niet

Pluspunten

Prima service. Super behulpzaam via chat. Bestelling online gedaan en de dag erna al geleverd. Zeer mooie, toffe juwelen.

Pluspunten

Super goede kwaliteit en snelle levering!

Pluspunten

ik had mijn bestelling snel thuis en netjes verpakt, zeer leuk was de persoonlijk geschreven kaart, word zeer gewaardeerd!!

Pluspunten

perfecte service, leuk verpakt

Pluspunten

Duidelijke site, met mooie betaalbare sieraden. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle bezorging in mooi doosje. De zilveren oorbellen zijn origineel en betaalbaar. Ik zag veel meer moois en als ik weer wat gespaard heb, kom ik vast nog terug! Ook een leuke site voor betaalbare cadeautjes, die je kunt laten bezorgen, zelfs in cadeaupapier.

Pluspunten

Snelle levering...mooie produkten....altijd een lief kaartje ..ruilen of retour geen probleem. .

Pluspunten

Wordt altijd goed geïnformeerd ...en als er vragen zijn krijg je snel antwoord ...

Pluspunten

Een leuk en gevarieerd arsortiment met wereldse inspiratie, ik wordt altijd erg hebberig als ik de site bezoek! Snelle levering met een persoonlijke boodschap erbij, dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik mijn sieraden bijna alleen nog maar hier koop.

Geen echte verbeterpunten, al is gratis verzending natuurlijk wel altijd fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn ketting was niet binnen gekomen. Ik heb een mailtje naar jullie gedaan en dit werd meteen in werking gezet.ik heb de ketting nu binnen en ben er erg blij mee!TOP service

Pluspunten

Trendy producten..overzichtelijke site..goede service..snelle levering..attent handgeschreven kaartje..

Pluspunten

Leuk product, vlotte bezorging.

Pluspunten

Snelle verzending, snelle reactie op mail, prima product

Pluspunten

Mooie sieraden, snelle levering.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk