Pluspunten

Mooie collectie - correcte levering !

Pluspunten

Snelle levering, leuke kaart erbij. Was blij dat de ring nu wel in mijn maat was. (was eerst uitverkocht)

Pluspunten

Snelle sevice... mooie producten...

Fotografeer al je sierraden op een model. Dan kan de klant goed beoordelen of het formaat past bij haar stijl...

Pluspunten

Snelle levering en leuke producten! :)

Ik vind sommige productie iets wat aan de dure kant, maar daar zal vast een reden voor zijn!!

Pluspunten

Snelle bezorging, leuke producten, fijne prijzen.

Van ieder product een foto van het product zelf tonen én een foto op of aan een persoon. Nu is dat bij sommige producten wel zo maar vaak ook niet. Het is dan lastig in te schatten hoe het valt/staat en de verhouding van de grootte is niet duidelijk.

Pluspunten

Nog niet vaak iets besteld maar de levering is snel. De oorbellen die ik heb gekocht zaten in een fijn doosje en in het pakketje zat een leuk kaartje! Echt een cadeautje om uit te pakken :)

Ik weet niet hoe het komt maar ik krijg steeds twee mails dat mijn pakketje is verzonden, een beetje overbodig lijkt me. Verder eigenlijk geen verbeterpunten!

Pluspunten

Snelle bezorging!

Betere en duidelijkere foto's op de site zou prettig zijn. Dus standaard zowel een close up foto van het sieraad en een foto terwijl het sieraad gedragen wordt.

Pluspunten

Mooie producten , snelle levering makkelijke betaal site.

Pluspunten

Duidelijke afbeelding Snelle levering Mooie oorbellen gekregen

Pluspunten

Snelle levering, leuke spullen, attent kaartje bij de bestelling.

Ga zo door!!

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke webshop

Pluspunten

Keurige levering ,ziet er verzorgt uit

Pluspunten

goede service snelle levering

Pluspunten

Leuke spulletjes

Enkelbandje is vrij groot wat ik heb besteld voor mijn vriendin, misschien bij dat soort spullen afmetingen er bij noemen

Pluspunten

Snelle levering. Jaap!!!!

Heb de ring een week en is nu al aan het verkleuren. Hij was iets van 35 euro. Ze boden me eerst 50 procent korting aan op het product, daar ging ik niet mee akkoord. Kan gebeuren zeiden ze. Ik kreeg later contact met dhr Jaap en die was heel aardig. Service gericht en over hem dan ook niets dan lof. Van hem alsnog een nieuwe ring gekregen. Over Gerda ben ik dus niet te spreken, maar omdat ik door Jaap alsnog goed geholpen ben zal ik dit bedrijf aanbevelen.

Pluspunten

Snelle bezorging Duidelijke site Mooie sieraden, mooie accessoires, mooie prijsjes

Nope

Pluspunten

echt heel snel geholpen.......!!!!!

zo doorgaan haha

Pluspunten

+Snelle levering +Redelijke prijs +Smaakvolle producten + Klantvriendelijk

Pluspunten

Goeie site, veel variatie, duidelijke omschrijvingen.

Ik mis voor aanschaf van ringen meettips van een ring.

Pluspunten

Mooie producten goede kwaliteit,ben zeer tevreden. Mooi verpakt en snelle levering....hand geschreven bedankje maakt het toch net af.Vind je eigenlijk nergens meer,geeft je toch een warm gevoel.mijn complimenten voor jullie.Groetjes Netty

Pluspunten

Een kaartje bij je bestelling is extra aandacht. Snelle levering. Makkelijk te bestellen.

Pluspunten

Bestelling ging snel, envelop netjes ontvangen.

Breder assortiment?

Oosterwoldseweg 2