Pluspunten

Doen wat ze beloven dus snel in huis. Ziet er allemaal mooi uit, en een leuk bedankkaartje, wat niet nodig is maar wel heeeeeeel erg leuk is

Ik zou het niet weten, geef ze dus een dikke tIen

Pluspunten

Diverse items al gekocht en iedere keer zeer tevreden. Doordat mijn oorgaatjes zijn uitgezakt was is zeer verrast door de earclimbers. Ook de ring die ik besteld had was precies zoals op de foto. De bestellingen worden keurig ingepakt met een persoonlijk kaartje. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Aparte sieraden en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten tegen een goede prijs en snelle bezorging!!

Pluspunten

Pluspunten

Mooie kwaliteit, snelle levering, goeie prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering van mooie producten

Geen directe punten

Pluspunten

Hele snelle service en een duidelijke website. Vriendelijke meiden, altijd een attent kaartje bij de bestelling. Ja kan ze echt aanbevelen.

Geen idee

Pluspunten

Er zijn alleen maar positieve punten. De sieraden zien er leuk uit en ze zijn ook nog betaalbaar.

Geen.

Pluspunten

leuke keus in items en snelle verzending bij bestelling. Snel antwoord op een vraag via email.

iets vaker de grote van bepaalde items vermelden. bij sommige staat het wel uitgebreid vermeld en bij andere staat niets, dan is het gokken, en kan het weleens tegenvallen of niet bestellen, omdat je bang bent dat de maat niet in verhouding is met wat je wilt.

Pluspunten

Altijd als ik wat bestel is het snel verstuurd. Goede kwaliteit. Ik vind het super.

Ik zou niet weten wat ik heb alleen goede ervaringen Ga zo door

Pluspunten

Super goede service,snele levering,erg mooie sieraden.

geen,ga zo door

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Persoonlijk contact (als je dat wilt) snelle levering,mooie producten

Zou het niet weten

Pluspunten

Mooie sieraden Snel bezorgd Vriendelijke mensen als je hulp nodig hebt

Pluspunten

Goede en snelle service. Betaalbare prijzen/producten

Tot nu toe geen

Pluspunten

Snelle levering en antwoorden!

Super reacties bedrijfsvoering best kan niet beter worden!

Pluspunten

Snelle en persoonlijke service!

Pluspunten

Snel, netjes en adequaat!

Pluspunten

Super leuke oorbellen van goede kwaliteit! Kwaliteit-prijs verhouding is ook goed. De oorbellen worden snel en netjes opgestuurd, ze kwamen de dag erna binnen en zitten altijd verpakt in een mooi bakje! Ook leuk met een persoonlijk bedankje :)

Pluspunten

Goede kwaliteit, mooie spullen. Op de webshop prima info en snelle levering, met ook weer goede info. Kortom een fijn bedrijf dat mooie dingen verkoopt.

De afmetingen van sommige sieraden worden niet vermeld. Bijvoorbeeld van twee stel door mij gekochte oorknopjes.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Altijd het goede product.

Niks negaties gezien.

Pluspunten

+ Snelle reactie + De ketting was niet meer op voorraad, ik had een bericht gestuurd en toen hebben ze er toch een voor mij gevonden en opgestuurd + Vriendelijk, persoonlijk contact

Pluspunten

Unique mooie sieraden! Snelle levering! Goede service en super klantvriendelijke medewerkers!! Dubbel & Dwars de naam waard! Heel Top & Unique!!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk