Pluspunten

Supersnelle levering in een leuke , verzorgde verpakking! Leuk ook het kaartje met een persoonlijk bedanktje en groetje van de verzendster! ;) De sieraden die ik heb ontvangen zijn prachtig én uniek!

Ga zo door! Groetjes Anne

Pluspunten

Super snelle levering en keurig verzorgd.

Geen g azo door.

Pluspunten

Snelle service, mooie producten, klantvriendelijke behandeling, mooie verpakking. Helemaal top!!

Pluspunten

Leuk aanbod, redelijke prijs, snelle levering, persoonlijke touch.

Pluspunten

Goede service! Leuke persoonlijke touch.

Het zou duidelijker aangegeven kunnen worden als er een product (nog) niet leverbaar is, of nabesteld moet worden.

Pluspunten

Mooi materiaal leuke ontwerpen en snelle service

Pluspunten

Goede service Unieke sieraden, erg mooi

E-mail of berichtje als de levering van de bestelling iets uitloopt.

Pluspunten

Leuke en kwalitatief goede sieraden, snelle levering en bij elk pakketje een persoonlijk kaartje. Ik ben na elke bestelling heel tevreden!

Pluspunten

Snelle service. Vriendelijke mensen. en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Pluspunten

Erg persoonlijk en een hele goed service!!Il

Pluspunten

Goed en snel mailcontact, melding toen de ketting klaar was, sneller geleverd dan van te voren netjes aangegeven levertijd, leuk kaartje bij de bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke spulletjes, snelle levering

Pluspunten

Mooie aparte sieraden ook in mijn geliefde boho style. Snelle levering.

Producten die besteld zijn maar nog niet verstuurd zijn op het moment dat er een korting wordt gegeven voor dezelfde korting laten afnemen.

Pluspunten

Leuke producten die je niet overal ziet, snelle verzending

Afterpay werkt niet maar staat wel als optie als betaling

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Super mooie site, veel en erg mooie artikelen niet duur en snelle levering. Artikel wat ik besteld heb zit er super gaaf uit. Mooi matriaal en de ring is verstelbaar. Ben er erg tevreden mee. Ik bestel zekers vaker bij jullie.

Nog geen tips of verbeterpunten.

Pluspunten

Up to date! Levering volgens afspraak Mooie site

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt en de sieraden zien er precies zo uit als verwacht. Ik zal in de toekomst zeker nog eens bestellen.

De informatie bij de oorbellen op de site is soms een beetje verwarrend. Zo staat er bij sommige oorbellen expliciet dat het om 2 oorbellen gaan, en bij andere niet. Hierdoor wist ik niet zeker of het bij sommige oorbellen om losse oorbellen ging of om paren.

Pluspunten

Ten eerste de mooie producten natuurlijk. Vond de Chat functie zeer positief. Had de sieraad 2 dagen later nodig voor een verjaardag en er werd gelijk geantwoord. Sieraden kwamen de volgende dag al aan. Super! De lage verzendkosten. Zo is het nog eens leuk om iets te bestellen.

Ga vooral zo door!!!

Pluspunten

Alles is duidelijk, ik vind het vooral goed dat aangegeven wordt waar de spullen worden gemaakt.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk