Pluspunten
unieke sieraden
Verbeterpuntenlevertijd beter communiceren
Pluspunten
tot nu toe positief
Verbeterpuntenkan ik nog niet over oordelen, pas 1 aankoop gedaan,
Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Ik vind jullie communicatie sterk, ook wat betreft Facebook. Jullie updaten daar vaak, maar precies genoeg. Helaas laat mijn portemonnee het niet altijd toe om bij jullie items aan te schaffen, maar jullie hebben een mooie collectie!
VerbeterpuntenAls je wat toegankelijker zou willen worden, kun je meer items in lagere prijsklassen aanbieden.
Pluspunten
Snelle levertijd en foto's op de website komem overeen met het product.
Pluspunten
Ik heb bij My Unique Style een mochila uit Colombia gekocht. Ik ben er zeer tevreden over!
Pluspunten
Super mooie Mochila voor mijn vriendin besteld als cadeau. Achteraf had mijn vriendin toch liever een andere, dus heb hem gratis mogen ruilen.
VerbeterpuntenAanbod zou niet iets groter kunnen.
Pluspunten
Super mooie, unieke producten van betrouwbare kwaliteit. Klantvriendelijkheid en persoonlijkheid lijken hoog in het vaandel te staan. Leuke blogs op hun site, wat het persoonlijker maakt. De enthousiaste facebookupdates maken me geïnteresseerd in hun producten, leuk om te volgen.
VerbeterpuntenGeen op- of aanmerkingen wat betreft verbeterpunten.
Pluspunten
Mooie exclusieve betaalbare assesoires. Goede service. Echt super !
Pluspunten
Leuke spullen. Betaalbaar. Betrouwbaat
Pluspunten
Mooie en bijzondere sieraden en accessoires!
Pluspunten
Pluspunten
Hele leuke afwisselende producten voor een goede kwaliteit en een leuke prijs.
Pluspunten
Mooie unique en exclusieve producten
VerbeterpuntenUitgebreidere collectie op de website
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, en goede communicatie
Pluspunten
Een leuk, jong en dynamisch bedrijf!
Oosterwoldseweg 2
8433PV Haulerwijk