Sieraden zijn ook echt zo mooi als op de foto's
Hi Karla, Bedankt voor je beoordeling! Geweldig dat je tevreden bent over de sieraden. Liefs,
Ik ben heel kritisch op juwelen en ben altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten, tot ik My Unique Style ontdekte. Het enige negatieve is dat ik meer dan een uur heb liggen scrollen om keuzes te maken! Zo een snelle, vriendelijke en goede service. Alles zat in een mooi doosje en was gewoonweg prachtig! Ik kreeg al zo veel complimenten over mijn ring en oorringen en terecht. Ik ben fan en klant vanaf nu! Niet twijfelen, you won’t regret it!😍
Hi Nina, Bedankt voor je lieve review! Echt geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over je eerste bestelling! Superfijn dat de sieraden zo goed in de smaak vallen en we je blij hebben kunnen maken met je bestelling :) Liefs,
Snelle reactie op mijn vraag en het eindresultaat voldoet aan mijn verwachting! Bestel graag hier mijn sieraden, altijd goede kwaliteit.
Hi Daisy, Bedankt voor je review! Super dat je zulke goede ervaringen hebt met je bestellingen! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Liefs,
Mijn pakketje is nu wel al een week onderweg. Het is mijn eerste levering. Het is niet duidelijk wanneer ik mijn pakketje ga krijgen en hoe ik het kan traceren wat wel jammer is. Maar goede prijs van de oorbellen.
Hi Marie, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je je sieraden nog niet in ontvangst heb kunnen nemen. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Liefs,
De huggies oorringetjes zijn geweldig voor mijn stoere dochter met gaatjes. Oorbellen lijken haar niet zo te boeien en deze ringetjes blijven makkelijk wekenlang zitten zonder ontstekingen, ingroeien of kwijtraken. Ideaal! En ze kan ze gemaakelijk zelf in en uitdoen.
Hi Simone, Bedankt voor je beoordeling! Super dat je dochter zo tevreden is over de huggies! Ideaal dat ze ze ook zelf makkelijk in en uit kan doen, fijn! Liefs,
Hi Didi, Bedankt voor je leuke beoordeling! Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over de sieraden! Ook bedankt voor je feedback. We zijn achter de schermen druk bezig om alle producten van goede foto's te voorzien, dus hopelijk binnenkort meer! Liefs,
Originele beoordeling
Fijne overzichtelijke webshop. Prachtige sieraden, word er heel hebberig van.. 😄. Zou zoveel wel willen hebben. Fijn ook dat er giftcards te koop zijn, heb er net van de week een paar gekocht. Een aandachtspuntje: ik zou het persoonlijk fijn vinden om bij alle sieraden te zien hoe het bij een persoon staat. Dus niet alleen een foto van het product, maar ook een 'aan' foto. Bij sommige sieraden is dit wel het geval, en dat kijkt prettig weg, en zorgt ervoor dat ik eerder overstag ga bij twijfel. Ik wil best model zijn voor de sieraden hoor, en er foto s van nemen.. 😋. Heb lange gebruinde slanke vingers etc. Enfin. Succes met de verkoop.
Online heb ik een bestelling geplaatst voor een set van 2 oorbellen. Helaas was het slotje stuk van 1 van de oorbellen.
Hi Ellen, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat een van de oorbellen al stuk was. Heb je al contact opgenomen met de klantenservice? Liefs,
Alles was netjes en goed verzorgt. De kaart maakte het nog extra gezellig.
Hi Dee-dee, Bedankt voor je beoordeling! Echt top dat je tevreden bent over je bestelling :) Liefs,
Super blij met mijn nieuwe ring! Hele mooie kwaliteit, goede prijs, leuke verpakking, super leuk kaartje erbij met handgeschreven tekst (heel nice!!!) en snelle levering, zelfs in deze rare (corona) tijd. Gerda en Margreet (& team), keep up the good work!
Hi Julia, Bedankt voor je review! Mega leuk om te horen dat je zo blij bent met je ring en dat je tevreden bent over de verzending van je bestelling! :) Liefs, Gerda en Margreet (& team)
Ik ben erg blij met de twee mooie gouden kettinkjes die ik heb besteld. Ondanks vertragingen wegens Corona had ik ze toch binnen 2 dagen in huis. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen!
Hi Stéphanie, Bedankt voor je beoordeling! Superfijn dat je zo tevreden bent over je kettingen en de verzending ervan :) Liefs,
Ten eerste is de site heel overzichtelijk; alles is netjes gesorteerd in categorieën. Wat heel fijn is, is dat er aangegeven wordt wanneer iets tijdelijk niet op voorraad is (daar kom je dus niet in je winkelmandje pas achter of zo). Ik heb van de chat gebruik gemaakt, waar ik heel vriendelijk en behulpzaam te woord werd gestaan door een medewerkster. Bestellen en online betalen werkte perfect, van kortingscodes gebruikmaken ging ook prima (Happy Birthday Willem, je bent hartelijk bedankt ;)). De levering was, ondanks Corona, evengoed heel snel. Ik werd helemaal happy toen ik mijn pakketje openmaakte: een luxe sieradendoosje werd bijgeleverd, én je kreeg een handgeschreven, persoonlijk kaartje erbij (erg leuk!). Het product was helemaal in orde en zag er precies zo uit als op de website. 'All in all' vind ik mijn eerste ervaring met My Unique Style dus top! Het is net dat beetje extra <3
Hi Lieke, Bedankt voor je lieve review! Ontzettend leuk om te horen dat je zo blij bent met je bestelling en de klantenservice!! Hartstikke top dat je de website ook heel fijn vindt. Geniet van je sieraden :) Liefs,
Mijn favoriete sierraden winkel! Mooie kwaliteit, super betaalbaar en snelle levering!
Hi Katelijne, Bedankt voor je beoordeling! Super dat je zo tevreden bent :) Liefs,
Ik heb een cadeau besteld voor mijn zusje. Ze is er enorm blij mee en ik heb makkelijk kunnen bestellen. En bedankt voor het inpakken!
Hi Mieke, Bedankt voor je beoordeling! Hartstikke leuk om te horen dat je je zusje zo blij hebt kunnen maken met je lieve cadeau!! Fijn dat je tevreden bent over je bestelling :) Liefs,
Wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb. Normaliter draag ik geen sieraden. Maar nu ik jullie gevonden heb ga ik zelfs voor de tweede keer in één week bestellen. Wat een prachtige collectie verkopen jullie op de site. Ik ben razend enthousiast! Leuk dat er bij de bestelling nog een lief kaartje bij zat. Geeft net dat beetje extra vind ik! Ik zou jullie zeker aanbevelen als je op zoek bent naar mooie, aparte sieraden voor ook nog een mooie prijs.
Hi Renate, Bedankt voor je beoordeling! Geweldig dat je zo tevreden bent over je sieraden!! Dat je er nog maar veel van zal genieten :) Liefs,
👍🏻👍🏻👍🏻
Hi Stephanie, Bedankt voor je beoordeling! Super dat je tevreden bent!! :) Liefs,
De producten waren super snel in huis en netjes verpakt. Door de foto’s van de producten kon ik een goede keuze maken en had in een reëel beeld van de producten.
Hi Timna, Bedankt voor je beoordeling! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de verzending en de website!! :) Liefs,
De bestelling werd snel bezorgd, de oorbellen zaten in een mooi doosje zodat ze niet beschadigd raakten. En ze zagen er precies uit zoals op de foto. Het persoonlijke briefje erbij maakte het echt af!
Hi Berdine, Bedankt voor je beoordeling! Superleuk dat je zo tevreden bent over je bestelling en de verzending ervan!! Fijn dat we je blij hebben kunnen maken :) Liefs,
Mooie producten en een snelle levering. Voor herhaling vatbaar.
Hi Ilka, Bedankt voor je beoordeling! Super dat je zo tevreden bent over je sieraden en de levering!! :) Liefs,
Besteld en 1 dag later al geleverd... mooie kwaliteit.. ik ben alvast fan en zal in de toekomst zeker nog eens bestellen. 😊
Hi Tine, Bedankt voor je beoordeling! Super om te horen dat je zo tevreden bent!! Fijn dat je blij bent met je bestelling :) Liefs,
Leuke sieraden, met de juiste prijs-kwaliteitverhouding met altijd een persoonlijk bericht. En niet onbelangrijk, benaderbaar. Wij, met name mijn dochter, zijn fan! :-)
Hi Martine, Bedankt voor je lieve beoordeling! Echt super om te horen dat jij en je dochter zo'n fan zijn!! Heel fijn dat jullie zo tevreden zijn over de service en jullie sieraden :) Liefs,
Bestelling online ging makkelijk. Bezorging 1 dagje meer ivm corona maar dat is nu overal het geval.... Werden netjes mails gestuurd met hoe het met bestelling stond. Leuke verpakking en een lief kaartjes van MUS erbij. Kwaliteit mooi!
Hi Marlies, Bedankt voor je beoordeling! Wat super dat je zo tevreden bent over je bestelling!! :) Liefs,
Snelle levering. En een mooie collectie sieraden.
Hi Ondine, Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent over de collectie en de verzending. Liefs,
Ondanks de huidige situatie levering binnen een paar dagen. Ik vond de bestelde oorbellen daarnaast nog mooier dan ik had verwacht!
Hi Romea, Bedankt voor je beoordeling! Wat super dat de oorbellen in het echt nog mooier zijn dan je had verwacht!! Fijn dat je tevreden bent :) Liefs,
Hele leuke sieraden! Snelle levering en goede service. Leuk persoonlijk kaartje erbij.
Hi Loredana, Bedankt voor je beoordeling! Super om te horen dat je zo tevreden bent over je sieraden en de verzending ervan :) Liefs,
Leuk assortiment, gratis en snel verzenden.
Hi Loes, Bedankt voor je review! Echt top dat je zo tevreden bent voer de service en kwaliteit van je bestelling :) Liefs,
Oosterwoldseweg 2
8433PV Haulerwijk