Had voor Moederdag een kettinkje besteld. Omdat ik nog een vraagje had, even gebeld over de maat. Werd netjes te woord gestaan en er werd ook nog gewezen om de kortingscode die op de site vermeld stond, met een mooie kortingsaanbieding. Snelle levering, met een lief kaartje erbij. Zeer tevreden!
Hi Carissa, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent over je Service en je bestelling! :) Liefs,
Ik was blij verrast met het leuke kaartje met hand geschreven tekst erop, dat doet een mens goed! Leuk doosje waarin de oorbellen zaten, ik voelde me echt heel blij erdoor. Ga zo door, jullie doen het echt goed zo. Je hebt er een vaste klant bij ❤️
Hi Bianca, Bedankt voor je beoordeling! Geweldig dat je zo tevreden bent over je bestelling! Fijn dat we je blij hebben kunnen maken :) Liefs,
Mooie producten, snel geleverd.
Hi Marleen, Bedankt voor je beoordeling! Super dat je zo tevreden bent :) Liefs,
Ben erg blij met de sieraden die ik hier koop :)
Hi Zoë, Bedankt voor je beoordeling! Super om te horen dat je tevreden bent over de sieraden en de kwaliteit ervan :) Liefs,
Hele nette webshop, snelle levering, afterpay mogelijk, design zo origineel en mooi, heel blij mee!
Hi Nicoline, Bedankt voor je beoordeling! Super om te horen dat je zo tevreden bent! Hartstikke fijn :) Liefs,
Ik had wat zilveren oorbellen besteld voor mij en mijn zusje. Erg tevreden met de producten. Zien er mooi uit en van goede kwaliteit
Hi Marit, Bedankt voor je beoordeling! Hartstikke leuk dat je tevreden bent over de sieraden! Enjoy :) Liefs,
Ik had veel meer verwacht van de ear cuffs. De kwaliteit is heel goedkoop en zo dun. Als ik dat had geweten had ik ze niet gekocht. Jammer vind het erg zonde van mn geld. Levering was niets op aan te merken. Volgende dag in huis
Hi Lisette, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet is wat je ervan had verwacht. We horen niet vaak dat de kwaliteit van onze earcuffs slecht is. Je kunt je bestelling altijd binnen twee weken retourneren :) Liefs,
Mooie ketting, , leuk ingepakt en snel verzonden.
Hi Janet, Bedankt voor je review! Wat super dat je zo tevreden bent over je sieraden en de verzending :) Liefs,
Zowel het bestellen als de bezorging is altijd uitstekend verzorgd. En de persoonlijke touch wordt zeer op prijs gesteld !🌸🙏
Hi Hanneken, Bedankt voor je beoordeling! Super om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling en de verzending! Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met de persoonlijke touch :) Liefs,
Altijd snelle levering. Mooie producten die ook lang mooi blijven! :)
Hi Denise, Bedankt voor je beoordeling! Super dat je tevreden bent over de kwaliteit van de sieraden en de service!! :) Liefs,
Altijd spannend, voor het eerst iets bestellen bij een webshop maar dit viel totaal niet tegen. Bestelde producten zijn identiek aan de afbeeldingen online en bestelling was supersnel verzonden en bezorgd (met een persoonlijk kaartje erbij, wat niet nodig is maar toch een aangename verassing)
Hi Marlous, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt met je eerste bestelling! Super dat je tevreden bent :) Liefs,
Ik heb de sieraden heel snel ontvangen en het was mooi verpakt. Ook heel erg leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat want dat maakt het persoonlijk. Ik ga zeker nog eens bestellen! :)
Hi Isa, Bedankt voor je review! Wat super dat je zo tevreden bent over je bestelling en de service!! :) Liefs,
Snelle verzending en goede communicatie !
Hi Mandy, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling :) Liefs,
Snelle levering en goed product.
Hi Sandra, Bedankt voor je beoordeling! Wat top dat je tevreden bent over je bestelling :) Liefs,
Snelle levering en producten precies zoals op de foto. Goede kwaliteit voor een leuke prijs en leuk dat het met so veel liefde gemaakt wordt. Heel blij mee!
Hi Chantal, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat de sieraden precies zijn wat je ervan had verwacht! Super dat we je blij hebben kunnen maken met je bestelling, Liefs,
Ik vind dat jullie een uitgebreid en mooi assortiment hebben. Ik heb meerdere sieraden bij jullie mogen bestellen en stuk voor stuk draag ik ze graag. Ik krijg er vaak positieve reacties op. De sieraden blijven erg mooi. Jullie leveren snel en ik krijg op de 1 of andere manier de indruk dat jullie een stel leuke meiden zijn. Hartelijk bedankt dat jullie deze webshop zijn gestart. Ik ben fan en zal het ook blijven.
Hi Mirjam, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wauw... Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over ons assortiment. Heel fijn dat we je blij kunnen maken met de sieraden, daar doen we het voor! :) Liefs,
Heel blij met armbandjes en oorbellen! Goede service en een leuk persoonlijk kaartje erbij! Helemaal top, bedankt!!
Hi Susanne, Bedankt voor je beoordeling! Echt top dat je zo tevreden bent over de service en je bestelling. Fijn dat je zo blij bent met je armbanden en oorbellen :) Liefs,
Vorige week een ketting met 2 bedels besteld. Per mail een reactie gekregen op mijn bestelde sieraad en dezelfde dag weer antwoord terug. Het was snel in huis en ik kan er nu al mee pronken. Super blij met mijn mooie Initials ketting met 2 bedels. Ik ga zeker binnenkort weer iets moois bestellen bij My Unique Style
Hi Wendy, Bedankt voor je lieve beoordeling! Hartstikke fijn om te horen dat we je blij hebben kunnen maken met je sieraden en dat je zo tevreden bent over de verzending :) Liefs,
Ondanks de huidige situatie had ik de oorbellen super snel in huis. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van m’n bestelling. De oorbellen zijn precies zoals op de website. Ik ben er echt super blij mee. Echt een aanrader!
Hi Nina, Bedankt voor je beoordeling! Echt super dat je zo tevreden bent over je sieraden en de verzending :) Liefs,
Sieraden zijn ook echt zo mooi als op de foto's
Hi Karla, Bedankt voor je beoordeling! Geweldig dat je tevreden bent over de sieraden. Liefs,
Ik ben heel kritisch op juwelen en ben altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten, tot ik My Unique Style ontdekte. Het enige negatieve is dat ik meer dan een uur heb liggen scrollen om keuzes te maken! Zo een snelle, vriendelijke en goede service. Alles zat in een mooi doosje en was gewoonweg prachtig! Ik kreeg al zo veel complimenten over mijn ring en oorringen en terecht. Ik ben fan en klant vanaf nu! Niet twijfelen, you won’t regret it!😍
Hi Nina, Bedankt voor je lieve review! Echt geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over je eerste bestelling! Superfijn dat de sieraden zo goed in de smaak vallen en we je blij hebben kunnen maken met je bestelling :) Liefs,
Snelle reactie op mijn vraag en het eindresultaat voldoet aan mijn verwachting! Bestel graag hier mijn sieraden, altijd goede kwaliteit.
Hi Daisy, Bedankt voor je review! Super dat je zulke goede ervaringen hebt met je bestellingen! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Liefs,
Mijn pakketje is nu wel al een week onderweg. Het is mijn eerste levering. Het is niet duidelijk wanneer ik mijn pakketje ga krijgen en hoe ik het kan traceren wat wel jammer is. Maar goede prijs van de oorbellen.
Hi Marie, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je je sieraden nog niet in ontvangst heb kunnen nemen. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Liefs,
De huggies oorringetjes zijn geweldig voor mijn stoere dochter met gaatjes. Oorbellen lijken haar niet zo te boeien en deze ringetjes blijven makkelijk wekenlang zitten zonder ontstekingen, ingroeien of kwijtraken. Ideaal! En ze kan ze gemaakelijk zelf in en uitdoen.
Hi Simone, Bedankt voor je beoordeling! Super dat je dochter zo tevreden is over de huggies! Ideaal dat ze ze ook zelf makkelijk in en uit kan doen, fijn! Liefs,
Hi Didi, Bedankt voor je leuke beoordeling! Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over de sieraden! Ook bedankt voor je feedback. We zijn achter de schermen druk bezig om alle producten van goede foto's te voorzien, dus hopelijk binnenkort meer! Liefs,
Originele beoordeling
Fijne overzichtelijke webshop. Prachtige sieraden, word er heel hebberig van.. 😄. Zou zoveel wel willen hebben. Fijn ook dat er giftcards te koop zijn, heb er net van de week een paar gekocht. Een aandachtspuntje: ik zou het persoonlijk fijn vinden om bij alle sieraden te zien hoe het bij een persoon staat. Dus niet alleen een foto van het product, maar ook een 'aan' foto. Bij sommige sieraden is dit wel het geval, en dat kijkt prettig weg, en zorgt ervoor dat ik eerder overstag ga bij twijfel. Ik wil best model zijn voor de sieraden hoor, en er foto s van nemen.. 😋. Heb lange gebruinde slanke vingers etc. Enfin. Succes met de verkoop.
Oosterwoldseweg 2
8433PV Haulerwijk