Prima service, goede kwaliteit

Tevreden over het bestelde product.

Geweldig!

Ik heb sinds kort gaatjes in mijn oren, en was opzoek naar leuke oorbellen. Toen ik op zoek was naar oorbellen kwam ik op jullie site terecht. Ik zag gelijk super leuke oorbellen. De gratis verzending en de 15% korting erbij was ook echt top! Ik had de oorbellen besteld en ze waren super snel binnen. Er zat ook nog een leuk kaartje bij, daar fleurde ik helemaal van op :)

Kwaliteit

De bestellingen worden goed afgehandeld, dit is in mijn ogen kwaliteit. Ook de armbandjes etc zelf zijn kwaliteit

Geweldige service!

Bestelling kwam snel binnen, en producten waren precies zoals ik had verwacht. Ondanks de periode van corona werd er nog een lief kaartje toegevoegd aan de bestelling! De volgende bestelling wordt zeker bij jullie gedaan! Top service!

Uitstekende ervaring met dit leuke bedrijf!

Mijn pakketje was erg snel geleverd! Met deze corona tijden houd je rekening met een langere verzend tijd maar het pakje was binnen 2 dagen bij mij thuis! Ik had 3 paar goude oorringetjes gekocht en dit zat prachtig verpakt in een lichtroze doosje! Heel tevreden!

Super blij met mijn bestelling, alleen zag ik later pas op de site dat de oorbellen niet als paar verkocht worden, dus heb 2x besteld. Snel bezorgd en prachtige oorbellen!

Betrouwbaar en persoonlijk

De site is duidelijk, in afbeeldingen en je kan je zoekgegevens makkelijk filteren. Dus ben je snel bij je wensen. Na de bestelling een bevestigingsmail en duidelijke verwijzing waar te zijn voor nog vragen. Binnen no time mijn oorbelletjes ontvangen, met een geweldig handgeschreven kaartje erbij! What you see is what jou get, en daar gaat het uiteindelijk om!

Snelle verzending

Snelle verzending. Leuke oorbellen. Gelijk in gedaan. Zit wel een klein zwart krasje op het zilver wat ik niet weggepoetst krijg. Het zit aan de achterkant dus geen ramp. Ook leuk is dat ze er een bedankt kaartje bij hebben gedaan. Heel attent.

Het is makkelijk een bestelling te plaatsen en je krijgt het snel binnen. Ik heb vaker een bestelling geplaatst, en ben altijd tevreden met mijn mooie aankopen. Bedankt!

Leuke oorbellen voor een mooi prijsje

Super leuke oorbellen in verschillende maten en soorten. En dan het prijsje wat er voor gevraagd word is ook erg aangenaam. Klantvriendelijkheid is top en reageert snel op de mail! Top! Ik ga zeker vaker bestellen.

Super fijne webshop

Super fijne klantenservice. De ring is in het echt ook erg mooi. Werd netjes geleverd in een sieraden doosje. Helmaal top!

Goedkoopste en snel bezorgd

Na wat gegoogle uitgekomen bij de goedkoopste aanbieder, snel verzonden dus dik tevreden.

Mooie sieraden voor een mooie prijs!

Mooie site, goede en vriendelijke service en snelle levering.

Goede kwaliteit, en persoonlijke!

Het bestellen ging erg makkelijk, geen gedoe. De website is trouwens erg duidelijk en fijn in gebruik. Alleen had ik geen track en trace gekregen (ik denk dat ik een foutje met bestellen heb gemaakt dan?) Maar een paar dagen later zat het pakketje al in de brievenbus. En heel lief zat er een hand geschreven kaartje bij, dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt! Erg persoonlijk en goed doordacht. Ik ga zeker vaker mijn piercings en oorbellen bij jullie bestellen. Alleen niet te vaak omdat het voor mij best prijzig is, máár wel weer goede kwaliteit. Zo heel verhaal maar ik ben echt tevreden.

Altijd goede ervaringen met my unique style. Super snelle levering.

Mooie kwaliteit

Goede en snelle levering ondanks het covid-19 virus , kwaliteit is goed en het ziet er precies uit als op de foto! Im happy;)

Perfecte service, snelle levering

Supergoede kwaliteit en snelle levering!

Ik ben superblij met de sieraden die ik heb mogen ontvangen van My Unique Style. De kaaliteit van de sieraden is super! Daarnaast ook nog een mooie betekenis en snelle levering! Zeker aan te raden!

Geweldig!

Ben enorm blij met de ringen. Goed beschreven op de site en snel bezorgd. Het handgeschreven kaartje wordt enorm gewaardeerd. Ik ga zeker opnieuw bij jullie bestellen. Ga zo door. En stay strong.

Prijs kwaliteit priducten niet ok

Snelle levering! Dus zeker tevreden omtrend de manier van leveren en de snelheid. Producten zelf vind ik eigenlijk niet prijs-kwaliteit garant. Oorbellen (ringen)die niet sluiten, na ze 1 keer te hebben geopend. Producten die niet even mooi zijn afgewerkt als op de site... Ik had voor deze prijs eigenlijk iets meer kwaliteit verwacht.

Hele leuke dingen, ben altijd heel hebberig als ik op de site ben

Mooi en makkelijk in gebruik

Ik heb altijd problemen met het vastmaken van normale oorringen. Deze hugging earrings zijn snel vast te maken en de kwaliteit is goed. Een aanrader!!

Snelle levering met een leuk kaartje erbij! Ik bestel vaker bij My unique style, want ze hebben veel keuze in leuke sieraden en zijn betrouwbaar.

Ontzettend blij met mijn oorbellen!

Overzichtelijke site, ruime keuze, snelle levering (ik had geluk dat alles op voorraad was) en ontzettend leuk verpakt met kaartje en chocolaatje, die helaas (voor mij) meteen werd ingepikt door de kinderen :-)

Persoonlijk

Het zoeken, bekijken en bestellen van het product was makkelijk. Overzichtelijk. Het product was na 4 dagen in huis waarvan er 2 dagen geen werkdagen waren. Het ringetje zat in een mooi doosje. Het product zelf is helemaal naar tevredenheid Maar waar ik het meest door werd geroerd was een bijgevoegde handgescreven kaart. Geschreven staat Bedankt Belinda! Liefs! Met een smiley. Op de kaart zelf staat gedrukt: STAY STRONG, things will get better. Deze persoonlijke aandacht raakte mij. Maar het raakte mij nog meer omdat ik nu een hele moeilijke tijd doormaak. Het gaf mij een warm gevoel, een glimlach en wat nieuwe moed. Dank hiervoor... Liefs, Belinda

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk