Er leuke en unieke piercings!

De piercings zijn erg mooi afgewerkt, blijven lang mooi en gaan ook nog eens lang mee, super!

Mooie producten en top-service!

De aangeboden sieraden zijn mooi en van goede kwaliteit. De verzending is heel snel, dus je hoeft niet lang te wachten tot je jouw (mooie) bestelling kan dragen!

Snelle service en leuk verpakt

Persoonlijk verpakt! Erg leuk. Het pakketje was ook snel verstuurd!

Mooie producten en super service

De producten zien er prachtig en verfijnd uit en zitten in een mooi bijbehorend doosje. Er zat ook een lief kaartje bij met een bedankje, dat wordt zeker gewaardeerd! Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en raad zeker aan om hier te bestellen!

Mooi sieraad en snelle levering

Ik heb een 'conch' piercing besteld en ben er erg blij mee. Hij is stevig en mooi. De bestelling was ondanks corona snel binnen met een lief kaartje erbij!

Goede prijs kwaliteit verhouding, oorbellen hetzelfde als op de foto

Leuke ervaring met een kaartje, goede kwaliteit, snelle levering, mooie oorbellen

Snelle levering, sieraden worden in een leuke verpakking bezorgt en de kwaliteit is top!

Overzichtelijke site.

Goede ervaring ! Makkelijke site. Goede service. Snel geleverd en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Top !

Super vriendelijk bedrijf en snelle levering.

Duidelijke website. Vriendelijk bedrijf. Snelle levering en je producten worden meteen verzonden. Kwalitatief goede producten.

Betrouwbare, Unique website met super leuke sieraden! Snelle levering ondanks situatie, lief kaartje

Lieve meiden, bij ontvangst een lief kaartje! Mooi verpakt en sieraad in leuk bijpassend doosje! Aanrader!! Veel liefs, Eline

Bijzonder goed!

Klantenservice super vriendelijk, goede service en heel erg leuk het verhaal achter jullie organisatie 😃

leuk!!

Goede kwaliteit, veel keuze uit mooie producten en snelle verzending👍🏽

Top sieraden, snelle service en ze zijn altijd snel binnen.

Heel vriendelijk geholpen, ook bij ruilingen.

Duidelijke, nette en snelle service met een glimlach

Mooi product, duidelijke communicatie en een glimlach met uitpakken! Persoonlijk geschreven kaart erbij, waardoor het een cadeau lijkt voor jezelf!

Super leuke sieraden en betaalbaar!

Echt hele leuke, hippe, stylish en betaalbare sieraden, heerlijk!

Leuk

Leuk

Mooie sieraden goede prijs

Ik zocht een sierlijke charmante piercing en vond deze hier. Wat fijn is dat het per brievenbuspost is verzonden en hoefde er dus niet voor thuis te zijjn

Geweldige site, en super snelle levering

Fantastische mooie sieraden en modellen. En snel geleverd

Snelle levering en netjes

Oorbelletjes bestelt, deze werden snel geleverd, netjes ingepakt. Leuk kaartje erbij. Super.

De producten zien er goed uit en de levering was snel. Verder voelt de gehele site en mailtjes die je krijgt erg persoonlijk vanuit de eigenaressen.

Uitmuntend!

Snelle levering, en blij verrast door handgeschreven bedankingskaartje!

Toffe shopervaring

Mooie juweeltjes, toffe verpakking, leuk persoonlijk kaartje, perfecte hulp online.

Super snelle verzening ondanks deze drukke periode

Alles is soepel verlopen

Snelle levering ondanks pandemie

Ik ervaar deze website als enorm betrouwbaar. Goede prijs en fijne service. Ik had verwacht dat het pakketje lang zou duren, maar het werd dezelfde dag al op de post gedaan, en het was (met een beetje hulp van de post natuurlijk) de dag erna al binnen!

Snelle vriendelijke service

Ik wilde een mooi cadeau voor m'n moeder kopen. Teneerste kreeg ik een gratis kaart erbij dus deze hoefde ik niet zelf meer te kopen. Ook ontving ik zelf een kaart waarin ik werd bedankt voor mijn aankoop. De armband is echt zilver en staat haar super mooi. De website vind ik overzichtelijk en had precies wat ik zocht.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk