Supersnelle levering!

Erg blij met mijn aankoop en stelde de persoonlijke touch zeer op prijs bij mijn bestelling!

Snel, persoonlijk, mooi product

Ik was al lange tijd op zoek naar een setje simpele oorringetjes, voor mijn 3 oorbelgaatjes. Eindelijk gevonden! Dus direct besteld en naast dat het supersnel werd geleverd, zat er ook een persoonlijk kaartje bij. Ik hou daarvan. De oorbellen zijn mooi en wat ik ervan verwacht had, 100% tevreden!

Product was snel geleverd en mooi verpakt

Het enige wat ik er niet goed aan vond was dat je pas op t eind bij betalen te zien krijg dat je ook nog BTW moet betalen op je product Dat Kan beter eerst aan gegeven worden Nu is t onverwachts n stuk duurder Voor de st zeer tevreden M vr Gr annelies

Snelle levering en mooie kwaliteit

Mooie oorbellen zoals verwacht! Top site 👌 Jammer dat het een beetje duur is en ik keuzes moest doen tussen wat ik leuk vond. Anders snel geleverd met een leuke persoonlijk berichtje. 😊

Blij met jullie, jullie mooie sieraden en jullie service!

Snel geleverd, ziet er mooi uit

Kon makkelijk bestellen en alles is snel geleverd, in een mooi doosje :) Ziet er top uit!

fantastisch

Super mooie sieraden en snel in huis

Gewoon goed

Sieraden kopen via internet is toch anders dan in het echt, maar ik ben tot nu toe altijd blij met mijn aankopen bij MUS. Ik heb twee bestellingen gedaan met meerdere artikelen. Ik heb wat vragen via de chat gesteld en die werden leuk, aardig en goed beantwoord.

Altijd top, verzorgd en netjes bezorgd

Dit is mijn 2e keer bestellen van my unique style en het was weer super netjes en zelfs in deze tijd heel snel bezorgd! De oorbellen gaan lang mee en zijn van goede kwaliteit, en ook nog super leuk! Ik heb de zonnebloemknopjes besteld dit keer en ze zijn zo mooi! En nog een leuk gepersonaliseerd kaartje erbij! 😊 Zeker een aanbeveling!

Super leuk en hip bedrijf met toffe accessoires!

Eindelijk de ring gevonden die ik al super lang zocht! Even nagevraagd welke ringmaat ik het beste kon bestellen en vrijwel direct antwoord. De dag erna had ik de ring al in huis in een prachtig doosje met een lief kaartje erbij. Wat een service! Ga zeker vaker bestellen!

Snel, persoonlijk kaartje erbij, mooie producten

Fijne webwinkel met mooie producten, snelle en goede service en altijd een persoonlijk bedankt kaartje.

Ontzettend leuke spullen

Producten snel binnen, goeie kwaliteit, leuke verpakking met opbergdoosje erbij. Producten een beetje aan de dure kant maar met kortingsacties goed betaalbaar

Een cadeautje!

Snel geleverd, mooi verpakt en met een handgeschreven kaartje erbij. Daardoor voel je je als klant een koningin, dank je wel!

Dikke prima

Ik kreeg mijn bestelde ring binnen een dag thuisbezorgd, met een super lief kaartje. Kon dit echt enorm waarderen, ik koop er zeker nog is!

Heel mooi

Dromenvanger besteld. Ontzettend leuk

Mooie sieraden, goede prijs, snelle levering

_

Uitstekende ervaring

Zeer snelle reactie op bestelling en idem dito levering! Zeer tevreden ook over de verpakking en het item zelf. Geen klachten dus en een aanrader voor anderen. De toon van de correspondentie is ook erg vriendelijk.

Mooie sieraden en snelle service

Ik ontving de 2 piercings die ik bestelde erg snel en ze zien er van mooie kwaliteit uit.

Snelle en goede service

Snelle en goede service! Met een leuk kaartje erbij

Snel geleverd en persoonlijke touch

Eigenlijk was alles perfect, prijs, levering, persoonlijk kaartje, verwachtingen overtroffen. En een blije vriendin.

Super goed!

Super fijne service. Snel bezorgd en mooie artikelen. Ik ben erg blij!

Snelle levering met een persoonlijke touch!

Snelle levering. Ik ontving handgeschreven kaartje. Erg leuk!

Snelle en nette service

Mooie kwaliteit sieraden en een super snelle levering!

Snel geleverd super mooi verpakt!

Snelle levering keurig verpakt goeie kwaliteit!

Mooie oorringetjes en snel ontvangen

Ik heb al meerdere ‘huggies’, dit keer die met de turquoise steentjes besteld. Mooi te combineren met de andere ringetjes die ik al heb omdat ze dezelfde maat hebben. Bedankt weer!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk