Snelle levering en topkwaliteit

Pakketje werd de volgende dag al bezorgd. Zowel de zilveren als de gouden earcuff zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Zeer blij mee!

Super goed

Ik heb hele mooie gouden oorbelletjes besteld. Ze zijn super mooi en ik draag ze elke dag. De verzending is heel snel, ik had ze de volgende dag al in huis! Zelfs in de Corona tijd was het er zo snel. Ook kreeg ik een leuk persoonlijk kaartje erbij zo leuk!

Heel blij met de leuke oorbelletjes!

Super goed

De site is heel duidelijk en je krijgt alles precies zoals het op de afbeelding staat bestel hier voortaan mij. Sierraden echt een aan rader

Hele betrouwbare site

zoals staat aangegeven, voor 17:00 besteld morgen in huis! Was bij mij zeker het geval en de ringen zijn harstikke mooi. Retourbeleid is ook harstikke makkelijk.

Super leuke producten en snel geleverd!

Hele toffe producten voor een leuke prijs! Snel geleverd en ook nog eens leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Aanrader! Ik ga vaker bestellen!

Snelle levering, mooie producten

Idem:-) meer heb je niet nodig

Hele leuke sieraden , bestelling snel in huis👍🏻

Prachtige oorbellen met een snelle levering

Het aanbod aan oorbellen is groot en ik vind de oorbellen erg mooi. De kwaliteit van de oorbellen is ook er goed. De oorbellen worden gratis in een mooi doosje van My Unique Style verstuurd. Je krijgt regelmatig kortingscodes waardoor het nog aantrekkelijker wordt om weer eens een nieuw paar oorbellen te kopen. De verzending is supersnel zodat je niet lang hoeft te wachten op je oorbellen.

Origineel, goede kwaliteit en betaalbaar mèt een persoonlijk tintje!

Ze hebben unieke sieraden die je niet overal ziet en van goede kwaliteit! De service is snel en de persoonlijke touch (in communicatie en ontvangst van je spulletjes) geeft het dat stukje extra. Heerlijk shoppen!

De keuze is reuze (en de service is gewoonweg goed)

Veel diverse moderne sieraden. Website is goed te overzien met een duidelijke indeling. Ik blijf maar bestellen!

Wat een unieke klantbeleving!

Ik was blij verrast toen ik mijn pakkketje met oorbellen ontving! De 5 paar oorbellen zaten in twee mooie sieraden-doosjes,en een leuk persoonlijk kaartje met een lekkere verassing zat erbij! Ik verklap niet wat dat was. Ontdek maar zelf wat de verassing is, want het is echt de moeite waard om superleuke en mooie sieraden te kopen bij My Unique Style 💎

Super fijne, vriendelijke en snelle service!

Ik ben fan! Al vaker wat besteld en het gaat altijd goed en snel. Als je belt of mail met een vraag word je altijd super goed en vriendelijk geholpen. Alle sieraden zijn en blijven mooi dus zeker een aanrader!

Zeer snelle levering en super leuk kaartje erbij!

Zeer snelle levering en super leuk kaartje erbij!

Het voelt als een kadootje

De oorbellen kreeg ik de volgende dag al thuis bezorgd in een mooi doosje. Leuk was ook het handgeschreven kaartje erbij van de verkoopsters. Het voelde echt als een kadootje!

Heel erg goed zeker een aanrader!!

hier al een paar keer iets bestelt en super service alles lekker snel binnen ook zijn de spullen van goede materialen gemaakt.

Snelle levering & top sieraad

Super leuk sieraad dat ook nog eens op tijd is aangekomen. Heel erg leuk dat er een kaart bij verzonden kon worden als extra hart onder de riem in deze tijden. Het sieraad is in de smaak gevallen.0

Goeie ervaring

Ik ben tevreden over het ontvangen van de ketting maar heb het terug gestuurd omdat ik er een ander beeld over had. Het rondje van de bestelde ketting viel mij tegen door het formaat. Verder is de service goed en een snelle bezorging!

Super snel geleverd en prachtige sieraden

Geweldig mooie sieraden, netjes en snel afgeleverd

Fantastisch!

Super snelle levering en ontzettende leuke oorbellen. Voor zowel jong als oud, leuke mooie sieraden!

Mooie oorbellen, goede service

Was cadeautje voor mijn dochter. Heel blij mee. Mooi verpakt. Attent kaartje erbij.

Fantastic!

Ik kende de site nog niet, tijdens het bezoeken enorm leuke items tegen gekomen en direct ook wat dingen besteld. Tijdens het betalen ging er iets niet helemaal goed en nam ik contact op met de winkel, kreeg meteen iemand aan de lijn die mij heel vriendelijk en goed hielp. Was in een paar minuten opgelost! Snelle levering en super leuk verpakt, echt super.

Supergoede en snelle service!

Ik ben heel blij dat ik jullie website heb ontdekt! Meteen onder de indruk van de producten en gelijk een bestelling gedaan. De levering was supersnel en kwam netjes verpakt in een mooi doosje met een handgeschreven kaart. Daarom geef ik het cijfer 10!

Super kwaliteit en snelle service

Gevonden via Facebook en meteen gaan neuzen in deze moeilijke tijden. Bestelling geplaatst en ondanks de corona problemen binnen 2 dagen in huis!!top service en raadt deze site zeker aan.

Leuke collectie, snelle service, kaartje bij ontvangst.... ik kom hier zeker vaker langs om te shoppen.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk