Mooi product, prima levering

Ik heb een ketting besteld met twee initialen bedels. In een mooi doosje geleverd en blij met het product.

Bestelling niet ontvangen

Ik heb reeds 2 bestellingen gedaan bij My Unique Style. De eerste is prima verlopen met een super goede service. Ik had oorbellen gezien via bol.com die ik hier enkel in het zilver kon bestellen, terwijl ik ze in het rosé goud wou. Ik heb de online shop gecontacteerd en ze hebben dit voor mij in orde gebracht. Ik had de oorbellen zelfs de dag nadien al. De tweede bestelling van 2 paar oorbellen heb ik echter niet ontvangen. Ik heb hierover meermaals contact opgenomen met jullie, maar ik moest "gewoon geduld hebben". Indien PostNL mijn bestelling niet levert, vind ik dat jullie hier de verantwoordelijkheid voor moeten opnemen. Zo verwacht ik ofwel de bestelling nog in de bus ofwel mijn geld terug.

Mijn bestelling had ik erg snel binnen. Helaas was een artikel niet helemaal wat ik had gedacht maar kon deze zonder problemen omruilen tegen iets anders. Snelle reactie ook van de website na een vraag. Kan deze webshop dan ook van harte aanraden!

Snelle levering, goede service

Snelle levering (de volgende dag), goede service

Een site om hebberig van te worden

Heerlijk shoppen van uit huis en dan de volgende dag al je sieraad in huis hebben. Ik ben super blij met mijn nieuwe ring.

Erg tevreden!

Snelle service, mooie oorbellen en goede kwaliteit! Erg tevreden dus!

Prachtig armbandje en snel in huis!

Ik bestelde een gold plated armbandje en had het ondanks de PostNL drukte de volgende dag in huis! Bij het pakketje een lief handgeschreven ‘Stay strong’ kaartje. Ik weet zeker dat mijn volgende bestelling snel volgt! Want de webshop staat vol mooie sieraden 🥰

Prettige, duidelijke side, mooie en duurzame producten. De aanvraag tot en met levering met een persoonlijk touch.

Gewoon super!

Mooie juwelen, goede service, echt een aanrader!

Geweldig service met hartelijk en attent contact

Mijn bestelling was een kado voor de 14e verjaardag van dochterlief. Ik belde om te vragen of mijn bestelling dezelfde dag nog verzonden zou worden. Een attent en hartelijk gesprek met een heel lief kaartje bij de bestelling. Zo fijn om meer te krijgen dan je verwacht aan service. De twee ringen zijn zo mooi. Ik kocht ook het “little book of rings” om alle ringen in te bewaren. Mooi zacht leer, mooi afgewerkt. Dochter Lente was heel blij met haar kado! En ik weet waar ik sieradenkado’s voortaan koop...

Mooie producten, super snelle service

Jong bedrijf met super leuk verhaal! Net als bij alle eerdere bestellingen ; fijne website, leuke / mooie / goede producten. Super snelle service, voor 17u besteld, volgende dag in huis. Altijd een leuk kaartje erbij met een bedankje en soms zelfs een kortingscode. Top.

Goede service en kwaliteit!

Een paar oorbellen gekocht en zeer tevreden. Snel verzonden, mooi ingepakt met zelfs een handgeschreven kaartje erbij en de oorbellen zelf zijn super mooi. Aanrader!

Mooie sieraden en super snelle levering

Veel keus op de website en super snelle levering. Ondanks de Corona crisis is mijn bestelling dezelfde dag nog de deur uit gegaan. De sieraden zijn van mooie kwaliteit en hebben fijne prijzen. Ik ben fan!

Snelle en vriendelijke service

Al vaker besteld! Snel in huis, persoonlijk kaartje erbij en mooi verpakt!

MyUniquestyle heeft een superservice. Ik had een aantal vragen en die werden binnen no-time beantwoord. Daarna twee hele leuke oorringetjes besteld en de volgende dag al binnen! Kortom: supertevreden!

Leuke webshop, prima service

Ruime keuze, betaalbaar en prima kwaliteit!

Ik werd erg goed geholpen. En super mooie kwaliteit sieraden!

persoonlijke benadering en goede levering

De website is goed overzichtelijk met duidelijke foto's. Het bestellen gaat makkelijk en de terugkoppeling is goed. De bestelling werd geleverd in een mooi doosje met een handgeschreven kaart erbij. Leuke verrassing!

Nvt

Hoi Ik kan het nog niet beoordelen, want ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Gr Andrea

goede ervaring

duidelijke app goede levering ondanks de corona tijd en langere tijd met de post en heel mooi product! ben er blij mee

Friendly, accurate and super fast!

Super positive experience. I contacted the live chat and got helped right away! The lady was super friendly and nice. I then ordered a ring the same day and it got delivered the next day. I will most definitely order again on this website! Thank you!

Heeel tevreden met de bestelling! Snelle levering! Echt top!!😊

Prachtig sieraad ontvangen met een ontzettend lief kaartje erbij!

Mijn dochter mocht van haar lieve opa en oma een kado uitzoeken voor een dosis pret in coronatijd. Zij koos voor een prachtig sieraad van jullie. We ontvingen dit mooi verpakt met een ontzettend lief 'stay-strong' kaartje erbij. Bedankt!

Unique Style!! Persoonlijk, Handgemaakt en fijn eerlijk contact, Top!!!

Mooie verfijnde sieraden, handgemaakt, zonder teveel onnodige frutsels. Aandacht voor mooie, persoonlijke details in minimalistische STYLE!!! Zeer mooie verpakking in een UNIQUE sieraden doosje. Wat ze beloven op de site, komen ze meer dan WAAR. Bedankt voor dit mooie nieuwe produkt. Liefs Moon

Mooi, goed, en snelle levering.

Ik alleen maar goede ervaringen met jullie, het artikel is super mooi, zoals je ziet op foto, en een snelle levering, dus heel tevreden.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk