Mooie sieraden voor een goede prijs.

De sieraden zien er in werkelijkheid net zo Unique uit dan op de foto’s van de website. De levering is ook super snel en in een mooie verpakking. Dit is mijn webshop voor sieraden

Prachtige sieraden, goede service

Hele mooie bijzondere sieraden. Snelle levering en goede service. Ik ben fan!

Ik voel me gewaardeerd als klant, super om bij My Unique Style te bestellen

Supermooie sieraden die netjes aangekomen zijn in een handig doosje. Wat ik vooral leuk vond was het kaartje wat erbij zat, waarop stond "stay strong". Ook het chocolaatje. Als vegan schrok ik er in eerste instantie van, maar vond het extra leuk dat de chocolade ook voor mij geschikt was om te eten. Ik voel me echt gewaardeerde klant!

What you see is what you get !

Ik heb een kettinkje gekocht, hier heb ik niet lang op gewacht! Het wordt geleverd in een mooi doosje staat erg professioneel!! Ik bestel hier zeker nog een x!

Slechte kwaliteit, ziet er goedkoop uit!

Heb 2 paar 3 stud oorbellen gekocht. Dit is een oorbel die is bedoeld voor 3 oorgaatjes. Ik vond het er erg goedkoop uitziet. En dat terwijl ik er €50 voor heb betaald. Ik heb het artikel maar terug gestuurd!

Leuke webshop

Veel mooie produkten.

Een site om aan te raden

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden en leuke sieraden aanbod

Fantastic every time!

I have ordered jewlery several times already and every time I was very pleased with the quality of the products and very fast delivery. My Unique Style has my highest recommendation!

Een prachtige oorbel voor een kleine prijs.

Vandaag is mijn conch oorbel toegekomen en ik ben hier heel erg blij mee. Ik zoek al heel erg lang een oorbel voor mijn piercing want een mooie is moeilijk te vinden voor een conch. De oorbel past perfect. Ondanks de drukte bij de post door het corona virus was het pakketje hier heel erg snel. De oorbel zit in een doosje waardoor die veilig, mooi en proper geleverd wordt! Goede service! X

Leuke website, mooie sieraden.

Leuk gewinkeld op de website. Mooie, aparte sieraden. Als je een bestelling plaatst wordt je duidelijk geïnformeerd. In mijn geval was de ring mooi ingepakt en door de coronacrisis 1 dag later bezorgd. Daar was ik ook over geïnformeerd. Conclusie: heel netjes allemaal.

Service goed. Hele snelle bezorging wet erg netjes geleverd in een mooi doosje en vriendelijke kaart met tekst. De oorbellen zelf zijn erg mooi net zoals op de fotos op de site. Heel tevreden ga zeker nog een keer bestellen hier

Snelle levering en leuk kaartje erbij!

Correcte levering met leuk kaartje en kleine attentie erbij. Juwelen zijn zoals afgebeeld. Top!

Snel en vriendelijk

Bestelling kwam snel binnen en kreeg er zelfs een persoonlijk kaartje bij! :)

De max

Ik bestelde in een Corona periode. Een periode waarin leveringen vaak niet zoals gepland verlopen. En na 2 dagen had ik mijn pakje in handen. Een aanrader. Grtjs Patricia

voor herhaling vatbaar!

Voor de eerste keer besteld en meer dan tevreden! Sieraden waren mooi verpakt en er zat een héél lief kaartje bij wat het persoonlijk maakt. Zal er zeker nog een keer bestellen!

Uniek en persoonlijk

Ik kreeg door het kaartje wat bij mijn ketting zat echt het idee dat er een persoonlijk tintje aan zat! Heel fijn en leuk geleverd

Snelle service en mooie vormgeving

Heel vriendelijk, duidelijk en snel. Super mooie vormgeving, was aangenaam verrast toen ik het doosje ontving

Mooie dingen en topservice

Niets op aan te merken. Duidelijke website, snelle afhandeling en goed op de hoogte gehouden over status bestelling en verzending. Stevig verpakt kwamen de kettinkjes aan in mooie cadeauverpakking met allerlei leuke attenties erbij. Waaronder een hartewens in deze ongewone tijden. Dat is echt even een opsteker. Superlief!

Geweldig mooie sieraden en een snelle levering!

Supersnelle levering, mooie producten!

Bestellen ging gemakkelijk, levering was snel en de oorbelletjes zijn prachtig! Echt een aanrader.

Zeer tevreden, keurig geleverd en goede producten

Leuk assortiment. Ik vind vooral de oorbellen erg leuk. Heb ook al Met regelmaat iets besteld en altijd zonder problemen en van goede kwaliteit.

Leuke website

Een leuke website, met mooi en betaalbare dingen 😁

Product nog niet ontvangen

De sierraden dat ik op de website zag waren tof, wel eens anders als andere dergelijke websites. Verder vind ik de prijzen redelijk, vergelijkbaar met de prijs dat je in een winkel zou betalen (ZEB, H&M, zara) Jammer genoeg kan ik nog niet oordelen over het fysieke product, dit omdat ik deze nog niet heb ontvangen. Wat in deze periode of andere drukke periodes zeker te begrijpen valt. Misschien is deze mail te vroeg verstuurd geweest? :) Ik kijk er alvast naar uit!!

Goed maar ze laten niet veel van zich weten ik wacht nog steeds op een pakketje waar ik niks van te Horen krijg.

Super goed!!

Ik kreeg er een persoonlijk handgeschreven kaartje bij en dat vond ik heel attent! Ik ben super tevreden over de oorbelletjes en de service. Thanks!!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk