Een erg uitstekende service

Ik had een kado voor me vriendin besteld en ze is er mega blij mee. Mooie kaart bij gekregen en de verzend tijd was top! Ik verheug me al om weer iets bij jullie te bestellen en heb de site al aangeraden bij een vriend van me.

super snel, super vriendelijk TOP!

Je voelt de vriendschap!

Super fijn en goede service!

De bezorging was snel en het was super klantvriendelijk. Ik ben super blij met mijn oorbelletjes en vond het leuk dat er een kaartje en sieradendoosje bij zat! :)

Mooie sieraden, goede service, in mooi doosje verzonden en aardige meiden

Mooie sieraden, goede service, in mooi doosje verzonden en aardige meiden

Heel fijn

Ik bestel mijn juwelen nooit online, maar dees pakketje kwam heel schattig aan heel mooi echt iets waar goed is overnagedacht ik ben zeker tevreden

Top product en top webshop!

Ik heb een ketting besteld en deze was precies zoals op de foto, super! Daarnaast was het item super snel in huis en in een luxe doosje met een persoonlijke kaartje erbij. Ik ben er helemaal blij mee! Ze hebben met mij een nieuwe vaste klant er bij!

Snelle levering met een lief kaartje!

Snel en goed verpakt geleverd. Mooi doosje om het sieraad wat voelt als het uitpakken van een kadootje! Het lieve kaartje in deze gekke Corona tijd maakte het nog mooier!

Ontzettend blij met me nieuwe oorbellen, snel geleverd ook! Fijn al die bevestigingen via de mail zodat je netjes op de hoogte blijft over wanneer het product geleverd wordt.

Mooie ringen en snel geleverd.

My unique style matcht perfect bij mijn unieke stijl

Mijn ervaring met sieraden is dat ik verwend ben geraakt door de mooie plaatjes op pinterest waardoor niks meer echt mooi is en sowieso niet verfijnd genoeg. Door de huidige situatie uit verveling wat op internet rond gaan kijken en bij hoge uitzondering, want: groot risico dat het tegenvalt, maar eens besteld. Ik kreeg m'n oorbellen in een prachtig doosje en een handgeschreven kaart erbij waardoor ik een hele fijne persoonlijke touch ervoer aan mijn internet shopping. Zo blij mee dat ik meteen nog wat heb besteld!

Prachtige sieraden opgestuurd met een ontzettende lieve persoonlijke kaart!

Bij problemen bij bestelling al heel snel antwoord met een uitstekende service! Ga zo door! Ik blijf bestellen! Groetjes Constance

Mooie kwaliteit

Fijne website, mooie sieraden goede kwaliteit en snelle levering kortom top!

Mooie oorbellen

Goed formaat en mooi van kleur. Alleen het pinnetje wat het oorstekertje aan de oorbel verbind is vrij scherp. Verder zeer tevreden

Heel attent

Snel verstuurd, in een mooi doosje ontvangen en met name het persoonlijke bedank bericht vind ik echt ontzettend goed gedaan. Complimenten.

Prima artikelen.

Uitstekende klantenservice

Duidelijke mailing met uitleg en bevestigingen. Leuk kaartje ontvangen bij de aankoop. Bedankt!

Mooi enkelbandje!

Prima bedrijf, snelle levering, mooie sieraden.

Ik ben erg blij met mijn bestelling en de service!

Na bestelling van mijn oorbellen werd ik erg goed op de hoogte gehouden door My Unique Style! De bestelling was iets later dan verwacht, maar dat kwam meer door PostNL dan door My Unique Style, aangezien die vertraging hebben ivm Corona (dit was tevens ook aangegeven). Ook erg blij met de kwaliteit van mijn oorbellen. Zien er precies zo uit als op het plaatje! Heeft mijn verwachtingen waar gemaakt :). Er zat ook een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling. Dat maakt het altijd nog specialer, haha. Erg fijne service dus!

Precies wat ik ervan verwacht heb!

Snelle levering, mooie unieke producten. Een aanrader!

Fantastische service en mooie sieraden

Super mooie en leuke sieraden voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben dan ook vaste klant en altijd tevreden met de afwikkeling van mijn bestellingen die super snel worden geleverd.

Leuke items voor leuke prijs

Leuke items die je nergens anders vind. Fijne prijzen en prima kwaliteit. Jammer was dat de items zo snel weer uit mn winkelmandje verdwenen waren na een tijdje, dan moest ik ze steeds weer opzoeken.

Erg tevreden

Meerdere sieraden besteld bij My Unique Style. Mooie sieraden, snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling. Top!

Via Instagram terecht gekomen op het account van My Unique Style. De foto's van alle leuke sieraden spraken mij direct aan. Sieraden van deze tijd en voor een betaalbaar prijsje. Dus, meteen een paar oorbellen in mijn winkelmandje gestopt en besteld. Ondanks de wat langere wachttijd vanwege Covid-19, was dit het zeker waard. Erg blij met mijn aankoop en kan iedereen die opzoek is naar leuke en betaalbare sieraden My Unique Style aanraden.

Top zoals altijd!

Hele mooie oorbellen ontvangen! Weer erg blij mee. Bezorging duurde wat langer dan normaal, maar dat ligt aan deze moeilijke tijd waarin wij leven. Kijk nu alweer uit naar nieuwe collectie!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk