Fijne prijsjes én service

Super leuke oorbelletjes gekocht voor een fijn prijsje. Bij mijn bezorging, die nog heel snel was ondanks de drukte rondom het Coronavirus, zat een lief kaartje met een persoonlijke boodschap! Helemaal super dus :)

Love it

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mooier dan op de foto Had ik niet verwacht stevige mooie zilveren sieraden 👍

Heel tevreden :)

De sieraden die ik had besteld waren snel binnen, in een cadeaudoosje! Ik heb ze cadeau gegeven en diegene was er erg blij mee. Mooie kwaliteit! :)

Prima service, bestelling snel ontvangen

Snelle levering dus prima service 👍

Leuke en betaalbaar!

Veel keuze in leuke en betaalbare sieraden. Goede service, snelle verzending.

Hele leuke sieraden :)

Hele leuke sieraden en ondanks het feit dat de coronacrisis speelt, best optijd geleverd. Ik ben tevreden :)

Heel fijn en doet aan de verwachting!

Ik heb pas geleden iets besteld, en ben helemaal tevreden met mijn bestelling. Het is van goede kwaliteit en hoop dat ze nog heel lang mee kunnen :). Ik heb een setje oorbellen gekocht als cadeautje voor mijn moeder’s verjaardag en hoop dat ze die van haar ook leuk vindt. Ik vond de persoonlijke boodschap met bedankje voor mijn aankoop ook heel leuk om te krijgen!

Sieraad van goede kwaliteit en snelle service!

Ik was al lang op zoek naar een subtiele earcuff, niet al te prijzig en van goede kwaliteit. Op My Unique Style vond ik de perfecte oorbel! Daarbij ontving ik ook nog eens korting en gratis verzendkosten wat voor mij als student resulteerde in een zeer aangename prijs. De earcuff bevond zich in een handig, mooi doosje met een lief kaartje eraan toegevoegd.

echt mooi product & snelle professionele aflevering

echt mooi product & snelle professionele aflevering

Geweldig!!!

Super winkel mooie sieraden en de volgendedag al in huis.

Alles was prima geregeld.

De bestelling was heel snel en goed geregeld.

Super!!

Super leuke site, mooie sieraden! Ga hier zeker vaker bestellen :)

Initial love ketting besteld met 3 letters voor mijn beste vriendinnetje. Snel geleverd en leuk verpakt. Zij was er heel erg blij mee.

Iedereen aan te raden!

Precies wat ik ervan verwachtte: mooie sieraden, leuk en persoonlijk verpakt, snel geleverd.

Snelle levering, mooie oorbellen

Top ervaring met My Unique Style, super snelle levering en hele mooie oorbellen geleverd. Super kwaliteit en draag ze met plezier!!

Snelle en goede service

mooie sieraden die ik elke dag draag

De site is mooi en overzichtelijk, de bestelling is zo gemaakt en, mits op voorraad, binnen een mum van tijd bij je thuis.

Super snelle levering van een prachtig product.

Super snelle levering van een prachtig product. Heel blij mee. Toepasselijke kaart met een persoonlijk bedankje. #staysafe

TOP

Prima service!

Keurig ver- en bezorgd

Prettig

WAUW! Super mooie en elegante juwelen!

De juwelen worden bezorgd in een mooi doosje, waardoor je bij het opendoen van het pakketje onmiddellijk een wauw-gevoel hebt! Ook kreeg ik een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling én een lekker chocolaatje! Super service!

Mooie sieraden

Snel geleverd Goed verpakt Altijd fijn!

Vlotte levering en mooie verpakking

Echt een kadootje, voor mezelf maar in dit geval ook voor mijn moeder en mijn zus

Bestelling was binnen 24 uur geleverd echt super service bedankt daar voor 👌👌👌

Oosterwoldseweg 2