Fijne webwinkel

Het was makkelijk zoeken en bestellen leuke kortingscode ontvangen (daar houden we van ;) ) Volgende dag al in huis heel netjes verpakt met een leuk bedank kaartje erbij... Daarom een dikke 10..

leuke webshop!

Site ziet er leuk uit! Leuk dat er een handgeschreven kaart bij zit! Erg tevreden met mijn aankoop :)

Vlotte behandeling. Mooie beschrijving van de juwelen, snelle respons & duidelijk geschreven mails met de nodige informatie. Even getwijfeld om te kopen aangezien deze site mij onbekend was maar ik heb er absoluut geen spijt van! Jullie zien mij zeker terug & Jullie zijn zeker aan te raden 🤗👌

Snelle levering van zeer mooie oorbellen in een nette verpakking

Ik heb mijn levering na 2 dagen ontvangen (zelfs op een zaterdag). Alles was netjes verpakt in een mooi doosje. De oorbellen waren heel mooi en zoals op de site getoond.

Super goed!

Mijn bestelling was super snel afgehandeld. Ga zo door Team!

Mooie sieraden, duidelijke site.

Ik kan in mijn stijl mooie sieraden vinden, tegen een zeer redelijke prijs. De site is duidelijk, goed te sorteren en met een overzichtelijk menu.

Snelle verzending

Mooie sieraden, snelle verzending. Jammer dat een paar ringen niet leverbaar waren in mijn maat maar verder: super! Kan MUS zeker aanbevelen!

Super mooie sieraden

Super mooie sieraden en verpakt met wen persoonlijk tintje!! Heel leuk! Tot snel ;)

Prima.

Ik heb een armband en een paar oorbellen gekocht, beide zijn snel aangekomen en zijn precies zoals op de foto's zichtbaar. Beide passen ze perfect en voldoen helemaal aan de verwachtingen.

Zelfs tijdens deze gekke tijden had ik mijn bestelling de volgende dag al in huis. Het armbandje is precies zoals op de foto en ziet er na 2 weken dragen nog perfect uit. Mijn moeder is er heel blij mee!

Topservice en op tijd geleverd

Top online winkel!

Ik heb een ear cuff besteld bij My Unique Style. Dese heb ik binnen 1 werkdag binnen gekregen, ondanks de Corona crisis. Ook zat er een leuk kaartje bij met de woorden ‘stay strong’ wat ik een onwijs mooi gebaar vond! Ik raad het zeker aan om bij deze web-winkel iets te kopen. Er zijn veel producten voor een relatief lage prijs met veel variatie in soorten. Ook is de levertijd dus heel snel.

Snelle levering en leuke sieraden!

Ik heb een paar dingetjes bestelt en ik vind ze echt heel leuk! De verpakking is super leuk en de bezorging was heel snel. Sieraden zien er goed uit en past precies!

Fijne & snelle service

Goede kwaliteit, snel geleverd in een mooi doosje!:)

Oorbellen

Mooie oorbellen, netjes en snel geleverd.

Top service en snel bezorgd!

Mooie producten, snelle service en met een persoonlijk kaartje erbij, leuk om te ontvangen!

Mooie sieraden en een snelle levering!

Snelle levering en mooie sieraden!

Blij met de oorbellen!

Leuke oorbellen ontvangen, ze zien er uit zoals verwacht van de foto op de site, zijn van goede kwaliteit en geleverd in een mooi doosje. Heel tevreden!

Leuk armbandje, goeie prijs, snelle levering

Leuk armbandje, goeie prijs, snelle levering

Goede en snelle service voor een klein prijsje!

Erg mooie sieraden voor een leuk prijsje! Goede en snelle service.

In het echt nog mooier dan op de foto.

Heel blij met de snelle levering. De oorbellen waren in het echt nog fijner en mooier dan op de foto's!

Net even dat kleine beetje extra

Op deze website vond ik allereerst al dat artikel wat ik nergens anders meer kon vinden. Het waren twee cadeautjes en had in de notities gevraagd of ze de sieraden apart wouden verpakken omdat het twee afzonderlijke cadeautjes zijn. Toen ik ze in huis kreeg waren ze beide afzonderlijk van elkaar in mooi pakpapier ingepakt. Wat een toppers, dankjewel!

Zoals altijd een fantastische snelle service en prachtige sieraden

Ik ben ontzettend blij met de ring die ik heb ontvangen, de kleur is nog mooier dan ik had verwacht!

Bestelling werd snel verzonden. Kreeg ook meerdere mailtjes erover wat fijn is! Sieraden zijn mooi en goede kwaliteit. Helaas vond ik het jammer dat er soms geen duidelijke foto’s bij zaten waar model oorbellen inhad. Hierdoor heb ik een oorbelsetje van een kleine maat gekocht die ik eigenlijk alleen in mn laatste gaatjes kan hangen.

Top ervaring

Goede, snelle service Leuke sieraden voor schappelijke prijs!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk