Prima en persoonlijke service

Mooie zilveren oorbellen in een leuke cadeauverpakking, met een lief persoonlijk kaartje erbij. Heel snel geleverd.

Unieke sieraden die passen bij mijn stijl

Prachtige oorbellen, die fantastisch zitten en staan. Veel complimenten gekregen!

Armbandje besteld keurig volgende dag binnen net lief kaartje erbij

Prachtige oorbellen die op tijd geleverd werden. De ene oorbel sloot niet goed, maar ik heb nieuwe oorbellen opgestuurd gekregen. Tevreden klant dus :)

Persoonlijke aandacht maakt het

Van de week kreeg ik mijn bestelling binnen met een lief handgeschreven kaartje erbij alsof ik het van een vriendin toegestuurd kreeg. Dat is zo ontzettend leuk! Die aandacht maakt MyUniqueStyle een van mijn favoriete webshops ever.

Mooie ketting en snel geleverd

Ondanks drukte bij bezorging, snel ontvangen. Mooie ketting

Super leuke sieraden en snel binnen.

Ik ben heel erg blij met de service ik had 1 armbandje besteld en de dag erna nog een en ze kwamen allebei op dezelfde dag binnen. Echt top!!

Goede service!

Mooie en hippe sieraden voor een leuk prijsje! Bij je bestelling krijg je een kaart met persoonlijke boodschap!

Duidelijk website en goede communicatie

Na mijn bestelling een snelle update gekregen over het verzenden van mijn pakje. Zeer tevreden!

Hele leuke sieraden!!!

Snel geleverd!!

Geweldig!

Snelle levering, in een schattig doosje ontvangen met een lief kaartje erbij!

Geweldig!!!

Na 1 dag al binnen! Mooi verpakt en persoonlijk een kaartje erbij! Super gewoon!!!! Ik ga zeker een keer weer bestellen!!!♡

Goede service en snelle levering

Zeer goede service en snelle levering. Het zou nog mooiere zijn als je kan kiezen voor lengtematen van de ketting zodat je mooie laagjes kan maken.

Mooi product en super snelle levering

Bij bestelling kreeg ik binnen een half uur een bevestiging dat mijn bestelling al verzonden was en kwam vroeg de volgende dag binnen!

Snelle service en goede kwaliteit!

Voor 17:00 besteld en gelijk de volgende ochtend al in huis, super snelle service! +Goede kwaliteit van de sieraden!

Prima service en snelle levetertijd

Mooie site goede prijzen prima actie snelle levertijd

hele leuke oorbelletjes....lief kaartje erbij...snelle service

Ik heb donderdag besteld (ze zijn nog niet aangekomen) maar ik weet nu al dat ze super gaan zijn! Ben al lang opzoek naar kleine oorbelletjes en heb ze eindelijk na 3weken zoeken) gevonden! Ik ga zeker nog meer bestellen!

Mooie oorbellen snel geleverd!

Mijn oorbellen besteld. Kreeg al snel bericht dat ze waren verstuurd en de volgende dag had ik ze al met een leuk kaartje erbij.

tevreden

De site geeft een makkelijk overzicht van de sieraden en komt vrijwel altijd overeen bij ontvangt van de bestellingen! Nooit problemen gehad bij het bestellen en de levering verloopt vlot met de sieraden in een mooi doosje verpakt Ik ben er nog altijd enorm tevreden mee!

Snelle persoonlijke service!

Ik bestelde een ketting en die was er de dag erna meteen, ondanks de drukte bij de post! Bij het pakketje zat een handgeschreven kaartje en dat vind ik heel veel waard!

1 woord: perfect!

Ziet eruit als op de foto. Je krijgt er een mooi juwelendoosje bij. En een superlief kaartje! Je stuurt ze een berichtje op instagram en ze antwoorden binnen de 2 uur. Ze helpen je waar nodig en helemaal geen slechte ervaring ga er zeker nog bestellen! Heb maar 1 dag moeten wachten tot het in de bus zat. Bij andere sites is het 3-5 werkdagen!

Mooie sieraden en snelle levering

Mooie sieraden en snelle levering

Mooie oorbellen, precies zoals op de foto. Heel blij mee. En de kaart met handgeschreven dank was erg attent!

Een snelle en goede levering leuk verpakt.

Leuk materiaal, mooi verpakt en snel geleverd dank jullie wel.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk