Supertoffe oorbellen en service!

Ik ben heel erg tevreden over de oorbellen die ik heb ontvangen. Het zijn gold plated ringetjes en ze hebben een sterretje en hartje. Het staat super leuk en ik krijg erg veel complimenten! Zeker eye catching. Snelle verzending (volgende ochtend!!! al binnen) en leuk kaartje erbij waarbij ik bedankt werd voor mijn aankoop. Dat voelt meteen al persoonlijker en dan weet je dat je gewaardeerd wordt als klant! Super ervaring

Mijn vriendin vond een ketting zeer leuk en ik traceerde het naar deze site. Hier heb ik het besteld en het was een zeer goede ervaring! Alles was duidelijk en ik werd up to date gehouden van mijn pakketje! Eenmaal gearriveerd was het zeer veilig verpakt en zat er ook nog een schattig bericht erbij! Geweldig!

Sieraden zijn mooi! Service heel goed, was dezelfde dag nog verstuurd ondanks de coronacrisis. Het was een cadeautje, dus het was ook nog mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje. Super!

Bijzonder site met leuke kadootjes

Super service

Ik heb mn oorbellen om 5 voor 5 besteld en gewoon de volgende dag thuis. Echt heel blij mee. Oorbellen zijn van goede kwaliteit en geleverd in een mooi doosje.

Fijne site en mooie sieraden!

De sieraden zijn heel mooi en ik ben zeker fan van de ear cuffs!

Mooie oorbellen!

Super mooie oorbellen, snelle verzending en een lief kaartje erbij 😃. Top!

super leuk!

product is uitstekend, het was ook heel goed verpakt en het persoonlijke berichtje op de kaart was een heel leuk extra detail.

Heel mooi kettinkje!

Als kadootje voor een vriendin gekocht. Het kwam in een mooi lichtroze kado doosje. De hanger is niet te groot, niet te klein. Precies mooi! Leuk om met een korter of langer kettinkje te combineren.

Perfect!

Altijd als ik een cadeautje nodig heb (vooral voor mezelf) kan ik hier altijd de leukste items vinden. Top kwaliteit en hele goede service!

Veel keuze snelle service

Heel veel keuze verschillende stylen, goede hoge kwaliteit veroorzaakt geen irritaties. Super leuk!

Goede communicatie en een mooi eindproduct.

Ik werd op de site al direct geholpen toen ik een vraag had. De site was duidelijk en overzichtelijk met mooie producten. Door het coronavirus was de leverling later dan er werd gezegd op de site, hier had ik zelf al rekening mee gehouden en is ook niet erg. Het bestelde product is erg mooi en het initiaal is duidelijk. Ik ben er erg tevreden over!

Mooie sieraden voor een prima prijs

Twee paar oorbellen besteld. Deze lagen de volgende dag al in de brievenbus samen met een handgeschreven kaartje! De oorbellen zelf zijn helemaal naar verwachting, heel mooi.

Niks om aan te merken

mooie sieraden voor een mooie prijs. Was heel snel binnen. En het persoon kaartje vond ik super attent.

Snelle levering met een leuk kaartje erbij en een heerlijk chocolaatje. Ik hou van de persoonlijke aanpak. De ringen zijn fantastisch en zeer mooi verpakt. En helemaal niet duur ook. Ik kom zeker terug. :-)

Snelle levering. Ook in Corona tijd. En fijne service toen ik iets wilde aanpassen. Goede communicatie.

Snel geleverd, mooi product!

Ik heb een armbandje besteld als cadeau voor een vriendin. Hij was snel geleverd. Fijn dat het in zo'n mooi doosje komt, extra leuk om te geven! De armband is heel mooi, net zoals ik hem online gepresenteerd kreeg :) Thanks!

Bestelling gedaan en gelijk duidelijk mail over hoe en wat. Daarna mail van gestuurd welke duidelijk was. Oorbel binnen met een vriendelijk kaartje. Al met al super geregeld en alles keurig verpakt en mooie oorbel. Gaan hier zeker vaker bestellen en aanbevelen bij onze vrienden en familie.

Gewoon perfect

Ik ben al heel lang op zoek naar een paar ear climbers zoals ik ze op deze website heb gevonden. De service was goed, er is duidelijk laten weten dat het door het coronavirus langer kan duren voordat mijn bestelling er zou zijn. Toen ze er waren was ik er gelijk verliefd op! Het zijn mijn favoriete oorbellen :) overall gewoon een hele goede service

Prachtige sierraden en topservice!

Heb al een aantal items besteld en ben er Superblij mee! Zeer goede kwaliteit en snel geleverd en ook nog eens leuke prijsjes😀 Oh ja... Altijd een persoonlijk kaartje bij de levering🙏🤗

Ik vin de serves top eb ik raad jullie zeker aan! Ik vind jullie super aardig naar de klanten toe en ik post jullie altijd in me verhaal op instagram als ik jullie bestelling heb ontvangen ga zo door en jullie zullen groot worden ! Xoxo deni van der kleij

Hele mooie kwaliteits oorbellen

Oorbellen zijn mooi, uniek en staan super leuk. Levering was heel snel en zat leuk in een klein doosje verpakt!

helemaal top

Meerdere keren wat besteld. Komt altijd goed en optijd aan en is top kwaliteit! De persoonlijke kaartjes met de geschreven tekstjes zijn ook erg leuk en positief!

Grote keuze en mooie sieraden

Een mooi sieraad voor een schappelijke prijs. Ondanks de rare tijd waar we in leven, zeer snelle levering! Top!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk