Aangenaam verrast

Ik was helemaal verrast toen ik de verpakking open deed, mijn juweeltjes zaten in een kwaliteitsvolle doosjes met een superleuk kaartje erbij, het voelde alsof ik jarig was😍😍 heel tevreden van jullie service, dank u wel!!!

Leuke spullen en snelle levering

Leuke site mooie spullen

Hele goede service

Mijn prachtige kettinkjes kreeg ik al binnen een dag geleverd met een persoonlijk handgeschreven kaartje en een lekker chocolaatje erbij. Het zijn de kleine dingen die het hem doen.

Zeer tevreden en snel ontvangen.

De kwaliteit is zeer goed voor de prijs dat ik ervoor betaald heb, het product is exact hoe het beschreven werd. Daarnaast was de verzending super snel ondanks het Corona incident. Zou zeker hier opnieuw iets bestellen!

Snelle levering. Goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee!

Geweldig!

Voor de eerste keer besteld op deze site. Super mooie juweeltjes en heel snelle verzending, ik bestel zeker snel terug! ❤️

Ik heb een ring besteld. Hij kwam aan in een mooi doosje en is van goede kwaliteit. Ook het kaartje dat ik er bij kreeg was heel leuk!

Fijn

Fijn hoe snel het binnen was! Fijn hoe mooi het verpakt was! Fijn dat het waar voor je geld is bij deze webshop! Superblij mee!

Leuke productjes met een persoonlijke toets

Zeer mooie sieraden van My Unique Style. Het persoonlijk bedankingskaartje was een leuke verrassing! Het was mijn eerste aankoop, maar zeker niet mijn laatste. I'll be back. Danku My Unique Style

Zeer vlot. Prijs kwaliteit. Prachtige colectie!

Fantastisch!

Heel mooie juweeltjes, fantastische prijs - kwaliteit en snelle levering. Aanrader wat mij betreft!

Goede kwaliteit, snelle levering en altijd vriendelijk

De producten zijn hele goede kwaliteit het is super snel geleverd en je krijgt altijd een persoonlijke bedank kaartje.

Makkelijk shoppen en snelle levering

Online shoppen ging gemakkelijk. Levering was snel en een leuke gepersonaliseerde kaart erbij gekregen :)

Fantastisch!

Snelle levering, een leuk kaartje erbij op de persoon gericht. Kwaliteit van de sieraden is ook top, zeker voor deze prijzen!

Bestellingen worden snel geleverd. Producten zijn erg goed. Verkleuren niet. Super sierraad voor elke vrouw. Ik ben FAN!

Snelle levering en super mooi

Heerlijk als je wat besteld en je het de volgende dag al in huis hebt. Heel blij met mijn nieuwe oorbellen.

Erg goed :)

Snelle levering, het product voldeed aan de verwachtingen en een goede service. Ook de kwaliteit van het product is goed en de prijs was prima. Zou hier zeker weer bestellen :)

quality

I found what I was looking for

Mooie oorbelletjes die netjes ingepakt geleverd werden.

Mooie oorbellen. Goede kwaliteit voor de prijs. Snel binnen.

Supertoffe oorbellen en service!

Ik ben heel erg tevreden over de oorbellen die ik heb ontvangen. Het zijn gold plated ringetjes en ze hebben een sterretje en hartje. Het staat super leuk en ik krijg erg veel complimenten! Zeker eye catching. Snelle verzending (volgende ochtend!!! al binnen) en leuk kaartje erbij waarbij ik bedankt werd voor mijn aankoop. Dat voelt meteen al persoonlijker en dan weet je dat je gewaardeerd wordt als klant! Super ervaring

Mijn vriendin vond een ketting zeer leuk en ik traceerde het naar deze site. Hier heb ik het besteld en het was een zeer goede ervaring! Alles was duidelijk en ik werd up to date gehouden van mijn pakketje! Eenmaal gearriveerd was het zeer veilig verpakt en zat er ook nog een schattig bericht erbij! Geweldig!

Sieraden zijn mooi! Service heel goed, was dezelfde dag nog verstuurd ondanks de coronacrisis. Het was een cadeautje, dus het was ook nog mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje. Super!

Bijzonder site met leuke kadootjes

Super service

Ik heb mn oorbellen om 5 voor 5 besteld en gewoon de volgende dag thuis. Echt heel blij mee. Oorbellen zijn van goede kwaliteit en geleverd in een mooi doosje.

Fijne site en mooie sieraden!

De sieraden zijn heel mooi en ik ben zeker fan van de ear cuffs!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk