Goede service, snelle levering.

Ik heb een mooie earcuff besteld op zondag en dinsdag had ik hem in huis. Het zat verpakt in een mooi sieradendoosje. Echt een cadeautje! Ook een snelle reactie op mijn vraag over de levering.

Geweldig!

Zeer mooie oorbelletjes en zeer snel geleverd. Hier bestel ik zeker nog!

Hele goede service met net dat beetje extra! :)

My unique style heeft mijn (super leuke) bestelling meer dan op tijd bezorgt ondanks deze rare tijden. Naast dat ze het op tijd bezorgd hebben kreeg ik mijn bestelling in een super mooi doosje met zelfs nog een kaartje erbij! Heel lief in deze tijd om zoiets naar je klanten te sturen!

Snelle levering, goed verpakt!

Mooie sieraden, goede levering, goed verpakt! Helaas moest ik een product omruilen (een ringetje) wat mij 7,25 aan verzendkosten heeft gekost, dat zou iets duidelijker op de website mogen staan.

👍🏼

Snelle levering en conforme juwelen!

De levering was razendsnel en de juwelen waren exact zoals ik verwacht had. Heel aangenaam, dank!

Oorbellen gaan kapot na 1x dragen

Heb dulcet earrings gekocht. Hele mooie leuke oorbellen om te zien. Maar zodra je ze draagt vallen de diamatjes eruit. Hierover contact gehad, vond het erg lang duren voordat ze de beslissing hadden genomen om mij een nieuwe oorbel op te sturen. Daarnaast is de 2e ook kapot gegaan. Zodra ik hem uit het doosje pakte en in wilde doen. Hierover weer een melding gemaakt. Maar ze reageren er niet op.

Snel in huis en dan ook nog eens super leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij! Sieraad is mooi!! Erg bedankt!

Fijne webpagina met eenvoudige en dus duidelijke weergave van de producten. Levering in een super leuk doosje wat bijdraagt aan de ervaring. Ook nog een lief kaartje erbij, maakt het helemaal af. Kortom: super!

Prachtig!!!

Super leuke website, leuke oorbellen!! En een heel leuk kaartje bij de bestelling, echt heel hartverwarmend!!!

Mega blij met mijn earcuff

Ik heb een earcuff besteld en ben er super blij mee! Hij zit goed en ziet er enorm mooi uit. Daarnaast vind ik de staystrong actie een mooi iniciatief, ook het kaartje bij de bestelling was heel bedachtzaam. Kortom ik ga hier vaker dingen bestellen en zou het andere ook aanraden!

Persoonlijke en snelle service, mooi & kwalitatief product

Dit was mijn eerste bestelling bij My Unique Style. De kwaliteit van de earcuff, alsook de verpakking en het persoonlijke kaartje erbij maakten het pakketje echt een leuk cadeautje voor mezelf. Het werd snel bezorgd, zelfs nu de postbezorging even wat minder meewerkt. Heel erg blij mee, ik ga zeker nog eens iets bestellen. Keep up the good work!

Leuke sieraden snel geleverd

Twee keer dezelfde ring in een andere maat besteld. Beide keren snel en per brievenbuspost ontvangen. Leuke touch een handgeschreven kaartje erbij. Ik moet de onjuiste maar nog retourneren en kijken of dat ook goed loopt. Enige nadeel nu af je zelf verzendkosten retour betaalt, maar dat ik vaker zo met de kleine webwinkels.

Leuke sieraden

Ontzettende leuke sieraden, snel geleverd en mooie kwaliteit. Super blij mee!

Beste webshop voor sieraden!!

Ik heb meederder bestellingen gedaan over verschillende periodes. Mijn ervaring is super goed, mooie producten, goede kwaliteit, maten zijn goed, prijzen ook prima en levering mega snel!! Alleen maar lof voor My Unique Style 👌🏼

Mooie sieraden en fijne service

Goede website, makkelijk te volgen. Snelle bezorging van mooie sieraden. Maten zijn goed! Persoonlijk kaartje (handgeschreven) was leuk!

De leukste, mooiste en goede kwaliteit sieraden!

Ik heb al meerdere oorbellen en ringen hier gekocht. Echt zo mooi! En goede kwaliteit! En ook altijd zo leuk om je pakketje te krijgen met een handgeschreven kaartje! Ik ben Fan! Afgelopen week een nieuwe verlovingsring uitgezocht bij jullie (omdat de originele zilvere ring, niet bij jullie aangekocht, toch te veel nikkel bevatte en ik er niet tegen kan). Gelukkig is deze nu wel gewoon helemaal goede kwaliteit zilver en nog veel mooier ook. Ik ben helemaal blij! Tot de volgende aankoop ☺

Mooie presentatie, prima producten en snelle levering

Makkelijk snel en zeer mooie sierraaden

Ik heb 2 dezelfde armbandjes besteld. Eentje voor mij zelf en de andere voor mijn beste vriendin. Ik heb een hele zware tijd achter de rug en als bedankje voor haar steun heb ik dit geregeld. Ben benieuwd wat ze er van vind Ik vind ze supwr mooi en heel snel geleverd. Met een leuke kaart erbij super. Zou zeker weer bij jullie bestellen

Super blij met mooie oorbellen!

Producten zien eruit, zoals op de productomschrijving. Goede qualiteit en snelle bezorging! Ik ben er heel blij mee.

Snelle en persoonlijke levering

Ook tijdens de tijden van Corona, is mijn pakketje super snel binnen gekomen! Daarbij zelfs een ontzettend lief, handgeschreven kaartje erbij. Well done. :)

Uitstekende ervaring

In het begin was ik wat sceptisch maar eens de zending aankwam optijd, was ik aangenaam verrast! Super kwaliteit en zeer klantvriendelijk. Ontving er een aangenaam kaartje bij in deze moeilijke tijden!

Snelle verzending en goede kwaliteit

Super goede levering, mooi verpakt in een doosje en een lief kaartje erbij! Helemaal top!

Wederom snelle service!

Snelle levering en een lief persoonlijk kaartje!

Mooie kwaliteit en super snelle bezorging.

Ik ben heel blij met mijn bestelling. De sieraden zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk